X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 184
    1. Top | #91
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      باو چقدر سر این قضیه بحث میکنید!!!

دوم:مبتکران
      سوم و پیش: خیلی سبز

حالا اگه خواستید پیش1 رو هم مبتکران بگیرید

تموم شد رفت

تاپیک بسته نشد

میتونید ادامه بدید...
      ویرایش توسط MehD : 18 شهریور 1392 در ساعت 21:11

2. Top | #92
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jammd نمایش پست ها
      برعکس گفتی پیش یک مبتکران پیش دو سبز
      شيمي پيش 1 بازگراني حجمش بالاست و مسئله هاي فراتز از كنكور توش يافت ميشه.
      در ثاني اصلي ترين نقطه قوت بازرگاني الكتروشيمي و اسيد-باز هست

3. Top | #93
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen K نمایش پست ها
      شيمي پيش 1 بازگراني حجمش بالاست و مسئله هاي فراتز از كنكور توش يافت ميشه.
      در ثاني اصلي ترين نقطه قوت بازرگاني الكتروشيمي و اسيد-باز هست
      شیمی پیش 1 بین حجم کتاب و تعداد سهم تستها توی کنکور یه نسبت بگیری متوجه میشین که حجمش زیاده ولی مفاهیم رو خوب گفته

4. Top | #94
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نظر منم شیمی پیش 1 مبتکرانه.با درسنامه و تستاش اون دو تا فصلو فول شدم.اما واسه پیش 2 درسنامه اسید و بازش (بخصوص) اصلا واسم جالب نبود.همون خیلی سبزو کار کردم آخر.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

5. Top | #95
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aّmir.:.ــــــ نمایش پست ها
      نظر منم شیمی پیش 1 مبتکرانه.با درسنامه و تستاش اون دو تا فصلو فول شدم.اما واسه پیش 2 درسنامه اسید و بازش (بخصوص) اصلا واسم جالب نبود.همون خیلی سبزو کار کردم آخر.
      نقل قول نوشته اصلی توسط m_mashmuli نمایش پست ها
      شیمی پیش 1 بین حجم کتاب و تعداد سهم تستها توی کنکور یه نسبت بگیری متوجه میشین که حجمش زیاده ولی مفاهیم رو خوب گفته

شيمي پيش 1 خيلي سبز مفاهيم رو نگفته يعني ؟ من هم پيش 1 خيلي سبز هم مبتكران و هم تخته سياه رو دارم تضمين ميكنم هيچ نكته كنكوري در پيش 1 وجود نداره كه در خيلي سبز نباشه. از نظر حجم درسنامه هم حجم درسنامه هاي خيلي سبز بيشتره اتفاقا.
      كمتر بودن حجم خيلي سبز (‌البته چندان هم كمتر نيست از مبتكران ) به اين خاطره كه اولا برخي مفاهيم زياد ازشون تست اومده و زياد تكرار شدن و( كه اين هم مفيد نيست چون وقتي داري تست هاي بخش غلظت رو ميزني و توي يكي از نكته ها متوجه ميشي غلظت مواد جامد ثابت هست ديگه تكرار اون نكته در اون بخش لازم نيست و فقط بايد در بخش هاي بعدي در تست هاي جدول و ... تكرار بشه براي تثبيت شدن ) برخي تست هاي خيلي دشوار رو هم نداره و ضمن اينكه برخي تست ها به عنوان مثال در درسنامه هاش حل شدن و توي پاسخ هاي تشريحي فقط يه سطر بهشون اختصاص داده شده و گفته شده كه براي پاسخ تشريحي كامل سوال به درسنامه مراجعه كنن.
      يه مورد ديگه هم هست كه مبتكران تست هاي سخت از نظر مفهومي رو لا به لاي تست هاي معمولي گذاشته ولي خيلي سبز آخر كار آوردتشون ( در بخش تست هاي سري z ) اين به نظر من يه آپشن خيلي مفيده براش.

6. Top | #96
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      من نظرمو گفتم.نظر شما هم واسه خودت محترمه.ممنونم که توضیح میدی.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

7. Top | #97
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen K نمایش پست ها
      شيمي پيش 1 خيلي سبز مفاهيم رو نگفته يعني ؟ من هم پيش 1 خيلي سبز هم مبتكران و هم تخته سياه رو دارم تضمين ميكنم هيچ نكته كنكوري در پيش 1 وجود نداره كه در خيلي سبز نباشه. از نظر حجم درسنامه هم حجم درسنامه هاي خيلي سبز بيشتره اتفاقا.
      كمتر بودن حجم خيلي سبز (‌البته چندان هم كمتر نيست از مبتكران ) به اين خاطره كه اولا برخي مفاهيم زياد ازشون تست اومده و زياد تكرار شدن و( كه اين هم مفيد نيست چون وقتي داري تست هاي بخش غلظت رو ميزني و توي يكي از نكته ها متوجه ميشي غلظت مواد جامد ثابت هست ديگه تكرار اون نكته در اون بخش لازم نيست و فقط بايد در بخش هاي بعدي در تست هاي جدول و ... تكرار بشه براي تثبيت شدن ) برخي تست هاي خيلي دشوار رو هم نداره و ضمن اينكه برخي تست ها به عنوان مثال در درسنامه هاش حل شدن و توي پاسخ هاي تشريحي فقط يه سطر بهشون اختصاص داده شده و گفته شده كه براي پاسخ تشريحي كامل سوال به درسنامه مراجعه كنن.
      يه مورد ديگه هم هست كه مبتكران تست هاي سخت از نظر مفهومي رو لا به لاي تست هاي معمولي گذاشته ولي خيلي سبز آخر كار آوردتشون ( در بخش تست هاي سري z ) اين به نظر من يه آپشن خيلي مفيده براش.
      نه عزیزام با توجه به حجم سوالات و حجم درس پیش دانشگاهی من هم خیلی سبز رو توصیه میکنم ولی تاوت آنچنانی هم با مبتکران ندارن

8. Top | #98
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دقيقا درسته تفاوتشون آنچنان نيست. پيش 1 خيلي سبز و مبتكران انقدر خوب هستن كه رقابتشون خيلي نزديكه. از كتاب هاي ديگه مثل گاج و تخته سياه خيلي جلوترن

9. Top | #99
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      اساسا این یه سوال فلسفی هست که همه رو درگیر میکنه و میشه گفت که به راحتی نمیشه طرفدار یه کتاب رو به قبول دیگری وادار کرد اما من تجربه ی خودم رو عرض می کنم:
      حقیقتش من کتاب های هر دو انتشارات رو در هر سه پایه برای کنکور خواندم به طوری که تمرکزم قبل از عید روی کتاب مبتکران بود (و تقریبا به جز پیش 2 کتاب هاش رو تموم کرده بودم) و پس از عید برای مرور می خواستم خیلی سبز رو بزنم.
      یه نکته ای که به نظرم خیلی به چشم میومد این بود که: «خیلی سبز برای فرار از کپی کاری از کتاب مهندس بازرگانی یه چیزایی رو سخت تر به خورد داوطلب میده و یا در بعضی جاها نکاتی رو گفته که شاید واقعا لازم نباشه(هرچند این ایراد آخر تا حدودی در هر دو کتاب پیدا میشن ولی در خیلی سبز بیشتر!) ».
      مثلا به نظرم این ایراد به خصوص در مبحث استوکیومتری خیلی جلب توجه می کرد.
      هرچند که نظر قطعی نمیشه صادر کرد ولی اگر هرکس از من بپرسه چی بخونم جواب من در وهله ی اول به خصوص برای یادگیری و سرعت عمل در تست ها مبتکران خواهد بود!

10. Top | #100
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اقا من واسه دوم و پیش1 مبتکران خریدم
      دوم رو تو تابستون خودندم فوق العاده بود
      ولی واسه سوم هنوز کتابی نگرفتم
      خیلی سبز بگیرم یا مبتکران؟
      مبتکران به نظرم خوبه ولی با خیلی سبز کار نکردم نمیدونم چجوریه
      واسه سوم کدومو بخرم؟

11. Top | #101
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      داداشم اگه با مبتکران کار کردی،برا سومم برو همون مبتکرانو بخر!!!درسنامه هاش مختصر و مفید و خلاصه ست.....

12. Top | #102
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من فكر ميكنم مبتكران براي هر سه پايه خوب كار كرده و شما بهتر است حتي الامكان از يك ناشر تهيه كنيد تا با ادبياتش راحتتر برخورد كنيد البته اين مورد فقط راجع به شيمي صادق هست.

13. Top | #103
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اها خودمم نظرم همین بود
      مبتکران میگیرم پس
      یه سوال دیگه
      من میخوام بعد اینکه مبتکران رو خوندم خیلی سبز بگیرم تست هاشو بزنم مرور شه
      به نظرتون اینکارو کنم یا همون تست های مبتکران رو دوباره و سه باره بزنم؟

14. Top | #104
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جون من این کارای الکی رو نکن،برو همون مبتکرانو چن بار کار کن...به نظر من اصلن و به هیچ وجه من الوجوهی این کارو نکن...

15. Top | #105
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      میخوام شیمی رو صد بزنما؟؟؟؟همون مبتکران کافیه یعنی؟؟
      راستی داش امضات قشنگ بود

صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن