خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 13 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 184
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مبتکران یا خیلی سبز...مووووووشکل من این است!!!!شیمی هم هییییییچ دوشواری نداره!!!یکه!!

سلام.لطفا هرچه سریعتر جوابمو بدین ...از یکی از معلما شنیدم که تو کتابای مبتکران شیمی غلط زیاده.من خودم شیمی پیش1 رو خوندم کانون هم که شرکت کردم87زدم اون یه غلط هم اشتباه محاسباتی بود..حالا میخوام ببینم به نظر شما برای پیش 2 خیلی سبز بخونم یا مبتکران...درضمن این مبتکرانی که دارم ماله2سال پیشه(پیش2)...عوض نشده پیش2 آیا؟؟؟برای حجم کتاب هم مشکل ندارم چون فارغ التحصیل هستم و پارسال هم هیچی پیش2 نخوندم...یادمه پارسال نمیدونم یکدفعه چی شد همه داشتن برای مبتکراناشون مشتری پیدا میکردن تا بفروشن و برن خیلی سبز بخونن..زوووووووووووووووووو ووووووووووود جوابم را بدهید لطفا.ممنون.

2. Top | #2

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h25os12 نمایش پست ها
      سلام.لطفا هرچه سریعتر جوابمو بدین ...از یکی از معلما شنیدم که تو کتابای مبتکران شیمی غلط زیاده.من خودم شیمی پیش1 رو خوندم کانون هم که شرکت کردم87زدم اون یه غلط هم اشتباه محاسباتی بود..حالا میخوام ببینم به نظر شما برای پیش 2 خیلی سبز بخونم یا مبتکران...درضمن این مبتکرانی که دارم ماله2سال پیشه(پیش2)...عوض نشده پیش2 آیا؟؟؟برای حجم کتاب هم مشکل ندارم چون فارغ التحصیل هستم و پارسال هم هیچی پیش2 نخوندم...یادمه پارسال نمیدونم یکدفعه چی شد همه داشتن برای مبتکراناشون مشتری پیدا میکردن تا بفروشن و برن خیلی سبز بخونن..زوووووووووووووووووو ووووووووووود جوابم را بدهید لطفا.ممنون.
      درباره تغییرات اساتید باید توضیح بدن امادرمورد مبتکران یاخیلی سبزمنم همین مشکلو داشتم ولی باخرید کتاب مبتکران فهمیدم بهترین کتابه تو شیمی فقط حجمش زیاده وباید روش زیادوقت بذاری .خیلی سبزتوی بقیه دروس کتاب خوبیه. نظر شخصیم بود .موفق باشی

چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من ک خیلی سبزو با هیچ کتابی عوض نمیکنم .............. مخصوصن شیمیشو

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شیمی پیش 2 یه تغیراتی داشته ، که به زودی یه تاپیک میزنم ببینیم چی به چیه !!!
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تغيير اساسي نداشته!الكي اذهان رو (متوشوش متشوشش مشوتوت) متشوش ببخشيد كمي شور شدم!ولي يه فايلي با اجازه ميگذارم اندر تغييرات شيمي پيش كلهم اجمعين(يعني 1و2!)

كار يك استاد با تقواست!البته تغييرات كتاب درسي هست و چون منابع كنكور كتابهاي درسي ميباشد پس ملاك تغييرات كتاب درسي است نه چيز ديگر!!فريب نخوريد!.......(بقيش ديگه با خودتون!)

http://up.toca.ir/images/7nx0bzbpc44nyyr6idmy.pdf

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط k92nm نمایش پست ها
      تغيير اساسي نداشته!الكي اذهان رو (متوشوش متشوشش مشوتوت) متشوش ببخشيد كمي شور شدم!ولي يه فايلي با اجازه ميگذارم اندر تغييرات شيمي پيش كلهم اجمعين(يعني 1و2!)

كار يك استاد با تقواست!البته تغييرات كتاب درسي هست و چون منابع كنكور كتابهاي درسي ميباشد پس ملاك تغييرات كتاب درسي است نه چيز ديگر!!فريب نخوريد!.......(بقيش ديگه با خودتون!)

http://up.toca.ir/images/7nx0bzbpc44nyyr6idmy.pdf
      دویت خوب من k92nm ، من گفتم تغییرات اســاســی ؟!!
      تکــــرار میکنــــم ، گفـــــــــــتــــم تغیــــــرات اســـاســـی ؟!!
      گفــتم یـــا نگفـــتم ؟!
      عشــــــق ؛

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در ضمن این رو هم جا داره اضافه کنم ، اون تغییزی رو که من متوجه شـــدم ! این استاد با تقــوا هم متوجه نشده !! به زودی اسکن میکنم و میذارم داخل سایت تا استاد مشمولی در موردش رفع ابهام کنند ...
      عشــــــق ؛

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزيز جان جسارت نباشه ولي اصلا خطابه ام شما نبودين!!اتفاقي نيفتاده!خودتون رو كنترل كنيد ضمنا اين رو هم بگم با دانلود چاپ جديد كتاب متوجه ميشين قسمتهايي از كتاب هم حذف شده!!

تغييرات نگارشي كتاب كه به نظرتون رسوندم!!ولي حذفياتي هم هست كه لازمه دقت كنيد صفحاتش رو هم سعي ميكنم يه جورايي راست و ريست كنم بزارم البته باتوجه به ايجاد مزاحمت

اين كارو نميكنم تا اساتيد شريف و خوش برخورد فاعل اقدامات لازمه شوند!با تشكر!(ميخواستم يه كمكي كرده باشما عجب خبطي كرديم!)

9. Top | #9
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h25os12 نمایش پست ها
      هر دو خوبن ولی از آنجایی که خیلی سبز بعد مبتکران اومده واسه همین خیلی از مشکلات مبتکران رو نداره یعنی خیلی سبز خلاصه و مفید به همراه تستهای خوب هسش

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید که این تاپیک یکی دو ماه گذشته رو دوباره راه انداختم.....

حالا یه سوال واقعا فوری کمک کنید.....خیلی ضروری...!!!!
      من شیمی رو از روی کتاب خوب میخونم اما توی تست زنی خیلی ضعیف هستم حالا چیکار کنم که هم بتونم تمامی نکات رو بخونم و هم بتونم درصد بالایی رو بزنم...

ایا به نظر شما خیلی سبز خوب هست....یا مبتکران....لطفا دلایل خودتون رو هم بگید....

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadbaha نمایش پست ها
      ببخشید که این تاپیک یکی دو ماه گذشته رو دوباره راه انداختم.....

حالا یه سوال واقعا فوری کمک کنید.....خیلی ضروری...!!!!
      من شیمی رو از روی کتاب خوب میخونم اما توی تست زنی خیلی ضعیف هستم حالا چیکار کنم که هم بتونم تمامی نکات رو بخونم و هم بتونم درصد بالایی رو بزنم...

ایا به نظر شما خیلی سبز خوب هست....یا مبتکران....لطفا دلایل خودتون رو هم بگید....
      به نظر من به کتاب مبتکران اعتماد کن واز رو اون بخون...دلیلمم اینه که واقعا خوب توضیح داده و گفته که حتی چجوری تست بزنیم و از کدوم تستا شرو ع کنیم تا به تسلط کامل برسیم...موفق باشی.

کــــــــاش گاهی زنـــــــــدگی

[◄◄ι] [ ιι ] [■] [►] [ι►►]

داشت . . . !
      دوستان خدانگهدار با تمام وجودم صمیمانه آرزوی قبولی تک تکتونو در کنکور سراسری در رشته مورد علاقتون دارم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من به کتاب مبتکران اعتماد کن واز رو اون بخون...دلیلمم اینه که واقعا خوب توضیح داده و گفته که حتی چجوری تست بزنیم و از کدوم تستا شرو ع کنیم تا به تسلط کامل برسیم...موفق باشی.
      سارا خانوم ببخشید ایا تست های شیمی مبتکران رو بزنیم میتونیم توی کنکور خوب بزنیم یعنی تست های کنکور شبیه تست های مبتکران هستند...راستی یه سوال دیگه ایا برای دو و سه و پیش مبتکران بخونم....

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سارا خانوم ببخشید ایا تست های شیمی مبتکران رو بزنیم میتونیم توی کنکور خوب بزنیم یعنی تست های کنکور شبیه تست های مبتکران هستند...راستی یه سوال دیگه ایا برای دو و سه و پیش مبتکران بخونم....
      آره اگه واقعا به دستورات کتاب عمل کنی و کار کنی مطمئن باش میتونی درصد خوبی بزنی درس شیمیتو..این حرفم تجربه رتبه های 2رقمی و 3 رقمی کنکور91 هستش...منم همه کتابای مبتکران شیمی مهندس بازرگانیو میخونم

داشت . . . !
      دوستان خدانگهدار با تمام وجودم صمیمانه آرزوی قبولی تک تکتونو در کنکور سراسری در رشته مورد علاقتون دارم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یعنی دیگه شیمی مبتکران رو برای هر سه پایه بخونم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی دیگه شیمی مبتکران رو برای هر سه پایه بخونم
      آره بدون نگرانی همین مبتکران بخونی کافیه..البته خوووب بخونی ها..دقیقا سوالاتشو با جون و دل کار کن و تحلیل کن و بفهم بخوبی نکته هاشو همشو بخون.....مطمئن باش نتیجه میده..واقعا شیمی مبتکران عالیه..موفق باشی

داشت . . . !

صفحه 1 از 13 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن