بوی یخچال
دیدین این تبلیغای تلویزیون رو ؟
بوی کیک بوی ژله اناناس انبه
ابمیوه
غذا
به دیروز هم فکر میکنم
مامان بزرگم به دختر داییم گفت سر گوسفندارو بذاره تو یخچال // یه یخچال دم دستی تو پارکینگ دارن اونو میگفت //
پشم و پوستشون هم کنده نشده بود
اونم رفته گذاشته تو یخچال توی خونه
یهو یخچال رو باز کردم بوی گوسفند رو با تک تک سلول های بدنم حس کردم![]()
به اینکه اون بخش دائما امیدوار زندگیمو بکشم بیرون از خودم بگم دقیقا چرا؟!
و به اینکه با اینهمه عقب بودن اینجا چه غلطی میکنم؟!
به اینکه کاش تولد ۲۶ سالگیم کنکوری نباشم![]()
Lost in DayDream
به رای منفی
باز شد عدد فرد و من حساسیت دارم
لطفا یه رای منفی بدین تعدادش زوج بشه
فقط یدونه رای منفی میخوام
خیلی ممنون از کاربر قلب گنده
ویرایش توسط Iruka : 12 تیر 1402 در ساعت 18:56 دلیل: مشکل حل شد
دارم به پارسال فکر میکنم، سالی که اولین کنکورم بود. نزدیکای کنکور بود که برای آروم کردن خودم میگفتم سال دیگه همهچیو جبران میکنم، همهی کمکاریامو، همه روزایی که با پوچی، بیهدفی و بطالت گذشتن. با خودم که دروغ ندارم، دقیقا مثل پارسال همهچی داره تکرار میشه، همهی احساساتم از اون مهمتر همهی حسرتام.
آدما موجودات عجیبین، با اینکه قبلا تو مسیری گام برداشتن و نتیجهای حاصل نکردن بهجای درس عبرت باز هم همون مسیرو انتخاب میکنند، بدون ذرهای تغییر! یا شاید هم موجودات فراموشکار! چون بعد شکستشون برای تسکینِ درد شکست به خودشون قول میدن که همهچیو درست کنن، اما کمی که میگذره باز هم مثل قبل میشن و خیال خودشونو با دروغ گفتن به خودشون آسوده میکنن و با بهانهگیریهای بیمنطق از مسئولیتهاشون فرار میکنن.
به این فکر میکنم اگه میشد زمانو به عقب برمیگردوندمو اونموقع از تک تک لحظههام استفاده میکردم و بدون هیچ شک و شبههای به خودم فقط تلاش میکردم یا اگه میتونستم به آینده سفر میکردم اونموقع هم مطمئنم اگه منِ گذشته، حس و حال این روزامو که با استرس، تپش قلب، دلدرد، سردرگمی، آشفتگی، پشیمونی و پر از حسرت سپری میشه؛ یه تکونی به خودش میداد و با دستهای خودش آرزوهاشو خاک نمیکرد.
افسوس که چقدر دیر بعضی چیزا رو میفهمیم...
Dreams will die, regrets will remain
ویرایش توسط RockStar : 13 تیر 1402 در ساعت 13:07
به اینکه تاپیک بزنم الان شروع کنم پزشکی تهران میارم ؟
بعد بقیه بیان بگن نه هنوز یه روز وقت داری بنداز صبح![]()
به اینکه چرا عجله کردم واسه ثبتنام بورسیه ی کانون
هنوز پیج قبلیم بازه چون کنکور ندادیم و اگه موافقت نشه این 4 تا مویی که موندرم میکنم از سرم
Lost in DayDream
ویرایش توسط .Moon. : 14 تیر 1402 در ساعت 02:18
بهم گفت تو بلد نیستی چیزیو پنهون کنی،صورتت همه چی رو لو میده:غم،شادی،نفرت،علاقه و...
با خودم گفتم اگه واقعا اینجوری باشه پس باید بدونه چقدر حسم بش منفیه ولی نمیدونه.
به کسایی که از اول بچگیشون تو یه جا بزرگ میشن
باید حس جالبی باشه
ما چندتا خونه عوض کردیم ولی هیچوقت حس خونه ای که بچگیام توش گذشتو یادم نمیره
کاش الانم اونجا بودیم
به اینکه سال پیش همین موقع همش دعا میکردم که بعد فارغالتحصیلی زود برم سرکار که دقیقا یه ماه بعدش کار پیدا کردم و الان از شاغل بودن و کار کردن مثل چی پشیمونم
این فکرا خیلی داره آزارم میده
یاد بگیر برای موفقیت دیگران دست بزنی
به موقعه اش زمان موفقیت تو هم میرسه
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 63 مهمان)