چرا انقد ساعت جفت میبینم![]()
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
عدهای هستند که حتی در دوستداشتن ریاکارند. در عشق، رابطه و دوستی هم ریاکارند. متاسفم که این رو میگم اما اینها حتی در فاحشه بودن هم ریاکارند. چون ذات نادرستی دارند.
.
در ادامه این بحث اینو اضافه کنم که حالا بیاید فرض کنید عدالت، کارما یا هرچیزی که شما بهش اعتقاد دارید وجود داره. فردی میاد و با کارها، رفتار یا حرفهاش به شما آسیب میرسونه، روح و روانتون وُ آزرده میکنه و فرداش، یک سال یا 10سال بعدش تاوان این کارشم میده؛ خب؟ فایدهاش برای شما چیه؟ چه دردی از شما دوا میشه؟ چه حاصلی برای شما داره؟ آیا روح و روان آسیبدیدهتون مثل قبل میشه؟ بعید میدونم کوچکترین تغییری ایجاد کنه. شما آسیب دیدید و هیچچیز این رو تغییر نمیده و این آسیب تا آخرین لحظهی عمرتون، همراه شماست. متاسفم...(:
.
اینایی که به عدالت، کارما و این قبیل چیزها اعتقاد دارن واقعا دارن خودشونو فریب میدن. بچهها هیچ عدالتی تو این دنیا وجود نداره. آدمای **** و دوزاری بدون ذرهای عذاب وجدان هرکاری که دلشون بخواد میکنند و بعد هم به زندگیشون ادامه میدن و اگر در آینده مشکلی براشون پیش بیاد بخاطر اجرای عدالت تخیلیتون نیست، روند طبیعی زندگی همینه. مثل خیلیهای دیگه که ممکنه آدمهای خوبی هم باشند و براشون اتفاقات بدی رقم بخوره...
.
بازم متاسفم که اینارومیگم..((=
ویرایش توسط Sanjana.Slri : 21 تیر 1401 در ساعت 01:30
متاسفانه باید خدمتشون عرض کنم که جای دیگه هم عدالتی وجود نداره چون همه دارن همون کاریُ انجام میدن که باید انجام بدن ( و دست به دست هم میدن تا آینده دنیارُ همونطوری که باید باشه بسازن...)
این کارما و عدالت و فلان گفتار درمانیِ چیپیست که دکترا( فیلسوفا) بخورده مریضای سرطانی میدن (انسانهای عادی) تا امید بزندگی داشته باشند
سخنان دیگری هم هس که درفضای مجازی ایران قابلیت گفتن ندارند
گاهی همین آدما بقدری دل زده و خسته ات میکنن
که میخواهی تمام باقی عمرت را سایه وار در تنهایی مطلق باشی
اما ...
لبخند بزن و به راهت ادامه بده..
این نیز گذشت...
به اینکه زمان کنکور وقت و بی وقت کلیپ های درسی رو پاز میزدم میرفتم یوتیوب موزیک ویدیو میدیدم و الان از بعد کنکور یه بار هم نرفتم.
دوستم میگفت زمان کنکور تایمر گوشیم نزدیک 5 ساعت نشون میداد برا اینستا و الان به زور میرسه به 2 ساعت
حقیقتا تف به ذهن فارر و رانج از موقعیت
( farer /فارر : فرار کننده)
(raneg/رانج: رنج بَرَنده)
ویرایش توسط Gord_Afarid : 21 تیر 1401 در ساعت 23:48
به طرح ها و ایده هایی برای زندگی بهتر
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 56 مهمان)