سلام بچه ها
فیزیک کنریرو مشکل دارم خیلی بد .یه سوال متوسط رو 3 .4 دیه طول میدم تازه ممکنه غلطم باشه
حالا به نظر شما دی وی دی کمکم میکنه؟؟؟
کدوم موسسه؟؟؟آفبا یا حرف آخر؟؟؟
اصلا دی وی دی کمک میکنه؟؟؟
سلام بچه ها
فیزیک کنریرو مشکل دارم خیلی بد .یه سوال متوسط رو 3 .4 دیه طول میدم تازه ممکنه غلطم باشه
حالا به نظر شما دی وی دی کمکم میکنه؟؟؟
کدوم موسسه؟؟؟آفبا یا حرف آخر؟؟؟
اصلا دی وی دی کمک میکنه؟؟؟
دکتر رحمانی بلاشک من همه رو دارم افبا نادری رحمانی یسروگردن بالاتره جزوه هم داره تستم زیاد حل میکنه کاملم هست
داداش واقعاااااااا با وجود آلا می خوااااااای پول بدی برا فیزیک دو تا کلاس کنکور داره فقط حمید فدایی فردش 165 جلسس اصلا کاری به قیمت ندارم جان من بگو کدوم یکی ازین موسسات کلاهبردار به این تعداد دی وی دی دارن بخدا مفتشون هم نمی ارزه من معلم شیمیمون کلشون و برام ریخت رو هارد همشو بررسی کردم بدون اینکه حتی یکیشو بریزم تو کامپیوترم بهش پس دادم حالا می خوای هزینه کنی براش اصلا پول بکنار واقعا حیف وقت آدم
ویرایش توسط arash r : 11 خرداد 1395 در ساعت 17:02
در جواب استارتر باید بگم من هم افبا رو خریدم و هم حرف آخر رو اما از خرید فیزیک افبا پشیمون شدم
واقعا کامیار عالیه و مفاهیم رو خوب درس میده تنها بدیش اینه که یکم طولانیه اونم چون اطلاعات عمومی اضافی میده
ممنون
با تدریس کامیار میشه ههمه تست های کنکور رو زد یا به مشکل میخوری؟؟؟؟؟؟
اون نمودار که مال فصل حرکت 4ام ه رو همه تست ها جواب میده؟؟؟؟
داداش من ویدیو های الا رو دیدم دیگه
یه زیان فارسی گرفتم یارو از روبرگه نگاه میکرد مینوشت دیعنی در این حد سواد داشت!!!!!
اما عربیش خیلی خوب ه
داداش کازرانیان رو دیدی طرف سی سال سابقه تدریس داره امسال آخرین سالش بود همیشه این سوال تو ذهنم بود که چرا وقتی شدت جریان جهت داره ولی تو قانون شهف(قسمتی ازین کلمه سانسور شده) به صورت جبری جمع می شه باید به صورت برداری جمع بشه باورت نمی شه تو اولین جلسه ای که از کازرانیان دانلود کردم جوابمو گرفتم اصلا تو کف مونده بودم بعدشم من زبان فارسی آلا رو بررسی نکردم ولی فک کنم اون جلسه ای که شما دیدین اتفاقی بد بوده خب توی بعضی از جلسه های آقای ناصح زاده هم تست بررسی می کنن ولی نه رو تخته می گه بچه ها از رو کتاب بخونین بگین جواب چی می شه ولی شک ندارم آلا حتی ی محصول بدرد نخور تولید نکرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)