سلام دوستان
ما در طول سال تحصیلی تو مدرسه کتاب مرآت رو کار می کردیم و واسه همین تا حدودی تو نور با سوالای سخت آشنایی دارم ولی می خواستم یه کتاب واسه مبحث نور که تنها مبحث کنکوریه اوله و درسنامه و تست خوب با پاسخ تشریحی داره بهم معرفی کنین
ممنون
سلام دوستان
ما در طول سال تحصیلی تو مدرسه کتاب مرآت رو کار می کردیم و واسه همین تا حدودی تو نور با سوالای سخت آشنایی دارم ولی می خواستم یه کتاب واسه مبحث نور که تنها مبحث کنکوریه اوله و درسنامه و تست خوب با پاسخ تشریحی داره بهم معرفی کنین
ممنون
ما هم چون مدرسمون نمونه بود مجبور بودیم بامرآت کار کنیم و سوالای خیلی سختی داشت ولی فعلا برای کنکور به اولویت خیلی سبز__گاج ___الگو توصیه میشه!!!موفق باشی
سلام.
من کتاب نورهندسی خیلی سبزو پیشنهاد میدم.خیییلی عاالیه.توپ.اینم معرفی کتاب که از خود سایتشون میذارم واست.. :
فیزیک ۱ (نور هندسی) کنکور
نور هندسی تنها مبحث مستقل و قدیمی در فیزیک پایهی اول دبیرستان است که در کنکور مطرح میشود. کتاب، شامل همین مبحث در دو فصل شکست و بازتاب است. مباحث دیگر فیزیک اول دبیرستان به طور مفصل در فیزیک سالهای بعد تشریح میشود.
از ویژگیهای این کتاب باید به جامعیت، پوشش کنکور و طرح ایدههای نو در تستها اشاره کرد. به آن اضافه کنید چیدمان آموزشی نرم و پلهپله سختشدن تستها (قسمت تستهای استاندارد) تستهای هر فصل قسمتی به نام «یک گام فراتر» دارد ویژهی آدمهای کار درست! و همینطور یک آزمون استاندارد تستی به سبک و طرح کنکور سراسری در آخر تستها.
از خوبی تستها که بگذریم قلم روان و بیان راحت و مفهومی مؤلف در کادرهای آموزشی و پاسخهای تشریحی تستها از ویژگیهای ممتاز این اثر است.
این بیان مفهومی و کامل در کنار تستهای آموزشی، متوسط و دشوار، ترکیبی از یک کتاب ایدهآل را ایجاد کرده که دو پایهی اصلی فیزیک را در شما تقویت میکند: فهمیدن و تمرین کردن.
تعداد صفحات این کتاب ۱۸۴ هست
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
سلام
من جزوه معلمم خوب بود کتاب واسه نور نخریدم ولی اگه میخواستم بخرم همین کتاب فیزیک1 (نور هندسی) خیلی سبز رو میگرفتم
پیشنهاد میشه!
در عجبم که چرا...؟
دنیا، برای نماندن... بهشت، برای نرفتن... آرزوها، برای نرسیدن...
و اینها حرفهایی برای نگفتن
و دل نوشتههایی برای نخواندن هستند!
یک جای کار میلنگد!... در کتاب "دین و زندگی" این را فهمیدم
--------------------------------------
سلام! ما اومدیم
همه ی مباحث اول واسه کنکور لازمه اما چون بقیه مباحثش تو سال های بعد تکرار میشه تفکر عموم بچه ها اینه که فقط فصل 4و5 تو کنکور سول میاد که اشتباه و حتما بای حدا قل یه بار همه ی فصول فیزیک 1 رو از رو کتاب درسی بخونید و بررسی بشه
برای کتاب هم گاج نقره ای و الگو و خیلی سبز خوبه
من خودم خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم
خدایا ،
اوناییکه شریک غمهاشون بودم ومونس تنهاییشون ،
شاهد بودی به وقت تنهاییم با من چه کردند...
لیک تو بزرگی،با آنان آن مکن...
سلام من یه مشکل واسم پیش اومده مایه معلم فیزیک داریم که خودش فیزیکو میفهمه ولی فن بیان درستی نداره خوب درس بده و تموم کلاسمون هیچی از فیزیک نمیفهمن میتونید یه کتابی معرفی کنید که توضیح کامل وتستهای تپلی داشته باشه
فیزیک میکرو طبقه بندی پایه(دو جلد) خیلی عالی و تکنیکی درس داده و کاملا مفهومی...من که راضیم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
حالا ما ک معلم داریم مثلا با شما چ فرقی داره؟؟؟؟؟/میره درس نامه گاج نقره ای حفظ میکنه درس میده بعد میگه تمام تستای اون مبحث بزنین جلسه بعد 1 سوال امتحان میگیره.واقعا اعصابم از دستش خورده
براي فيزيك، جهت اموزش اول كتاب درسي وزارتي رو كامل بخونيد( باور كنيد مفهمومي ترين و بهترين توضيح رو داره) و تمام مسائل آخر هر فصل رو حل كنيد. بعدش بريد نمونه سىوال امتحاني تشريحي حل كنيد از اون موضوع و مسلط بشيد. حالا بريد سراغ كتاب گاج نقره اي ( پايه يا پيش) و پاسخنامه تشريحيش رو هم تهيه كنيد.تست هاي مبحث رو ( ستاره دارها) ( غير از ١ قدم تا ١٠٠) بزنيد. كل سوالات زده شده رو پاسخنامه تشريحيش رو مطالعه كنيد + درسنامه هاي كتاب پاسخنامه اش رو مطالعه كنيد. فرداش مثلا ساير تست هارو غير از ١ قدم تا ١٠٠ بزنيد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)