کمک کنید لطفا
موندم کدوم رو بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!1
زبان انگليسي كنكور (كياسالار) - نشر شبقره
زبان انگلیسی جامع کنکور – مبتکران(شهاب اناری)
کتاب زبان جامع گاج
کتاب های دیگر
کمک کنید لطفا
موندم کدوم رو بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!1
ویرایش توسط shahriyar360 : 20 مهر 1394 در ساعت 07:08
همه میگن مبتکران...!
ولی من وقتی میبینمش حالم بهم میخوره
مونده به سلیقت!
هرکتابی رو براش نمونه صفحه گذاشتن اکثرا،
نگاه کن ببین با کدوم راحتی و...!
من خودم گاج دارم+لقمه های مهروماه
درضمن
یه کتابیم تو سایت بانک کتاب پایتخت دیدم تازگیا از انتشارات نشر جوکار!
اونم یه نگاهی بنداز دوست داشتی!
یک کم سلیقه ایه. من توی همین جا و خیلی جاهای دیگه کیاسالار و اناری رو شنیده بودم. به قصد خرید اناری رفتم ولی کیاسالار خریدم. خیلی راضی م. هر دوتاش رو ببین که کدوم به فرمت دلخواهت نزدیکه.
کتابای شهاب اناری عالین...کیاسالار هم خوبه درنتیجه میتونین حضوری برین هر دو رو باهم بررسی کنید ببینید با کدوم راحت تر هستین!!!سلیقه ها متفاوته...
اگه همین الان بین 30 تا 40 میزنی کتاب شهاب اناری ؛ اگه کمتر میزنی گاج و اگه بیشتر از چهل میزنی نیازی به هیچ کتابی نیست فقط تست جامع بزن و نکته هاشو یاد بگیر
اصلن زبان درسی نیست که کتاب جدا براش بگیری
ضریبش 2 هست و قشنگ معلومه که از کدوم مباحث سوال میاد
مثلن درس 4 پیش هرسال یه سوال گرامری داره تو کنکور
به نظرم زرد عمومی کارکنی که همه مباحث رو پوشش میده
پارسال خیلی سبز کار کردم 3000 تست داشت کلی وقتمو گرفت
واسه یه گرامر 10 تا تست بزنی کافیه نه 100تا
لغتم بزار جز تکالیف روزانت
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
من هم مبتکران اناری کتاب سال چهارم و نیز دی وی دی های اناری از موسسه ونوس رو دارم ونیز زبان کیاسالار رو.به نظرم هردوم خوب بودن.ولی تو همین انجمن یکی از بچه ها گفته بود که جامع گاج یک استثنا در زبان هست رو حرف همین دوستمون رفتم نگاش کردم واقعا خیلی فاصله داره با مبتکران و کیاسالار و خیلی سبز.گرامرش حرف نداره برین درس اول این چهار تا کتاب رو بخونین قطعا همه ملاحظه خواهند کرد که چقدر گرامر گاج روون و راحت و بی دردسره.دست ارشاد عظیمی درد نکنه.
به نظر من از اینترنت تست های زبان 15 ، 20 سال اخیر کنکور در همه رشته ها رو پیدا کنید و فقط اونارو کار کنید. در کنارش آزمون های آزمایشی موسسه های مختلف رو هم از اینترنت دانلود کنید و تستای زبانشو کار کنید و از همین تست ها نکته یاد بگیرید و هیچ نیازی به مطالعه غیر این نیست.
اگر هم دنبال کتاب هستید ، شهاب اناری یه کتاب آزمون داره فک کنم اسمش گنجینه زبان مبتکران هست. توی این کتاب از ازمون های درس به درس شروع میکنه و کم کم به آزمون های جامع یک کتاب و کل کنکور میرسه
سلام مگه بهتر از مبتکرانه شهاب اناری هم داریممم/ واقعا بی نظیر ترین کتاب زبانه تو ایرانههههههههه
موفق باشید
من هم مبتکران و هم گاج رو داشتم. با گاج راحت تر کنار اومدم و بیشتر کار کردم. شیوه ی تدریس درسنامه ی مبتکران رو خیلی نپسندیدم. از نظر تست هم به نظرم گاج مناسب تره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)