سلام
شما فیزیک گاج نقره ای رو وقت می کنید تستاشو بزنید؟؟
من وقت نمیکنم |:
راه حل چیه؟
پ ن: البته من وقتی تست میزنم وسواس دارم حتما پاسخنامه هم برای سوالای غلط و سوالایی که بلد نیستم بخونم و اون سوالو یاد بگیرم...
سلام
شما فیزیک گاج نقره ای رو وقت می کنید تستاشو بزنید؟؟
من وقت نمیکنم |:
راه حل چیه؟
پ ن: البته من وقتی تست میزنم وسواس دارم حتما پاسخنامه هم برای سوالای غلط و سوالایی که بلد نیستم بخونم و اون سوالو یاد بگیرم...
دو چیز است که نمی میرد: دوستی، مرگ
سعی کنید بزنید این اشتباهو نکنید معلم ما همیشه میگفتن اگه کسی 4 مرتبه گاج نقره ای و بزنه محال مممکنه تو کنکور درصد کمتر از 80 بزنه و دقیقا به حرفشون رسیدم
گاج نقره ای کتاب خوبیه دوره اول وقت میگیره سعی کنین سوالای خوب و نکته دار و مارک دار کنین تا دوره بعد فقط اونارو بزنین
تا کنکور 9 ماه دیگه مونده دوست عزیز
راس میگن ایشون خیلی خوبه من بالاترین درصد تخصصیم همین فیزیک بود بخاطر همین گاجدور اول باید همرو بزنین ولی دور دوم اونایی که غلط زدین یا بنظرتون نکته جدیدی داشت.دور سوم برید یک قدم تا صد.واسه جمع بندیم خود کتاب اول هرفصل گفته کدومارو بزنی
کتاب کاملی هستش ولی یک قدم تا صد هاشو باید حتمن بزنین !
خیلی سبز هم خوبه و روند اموزشی بهتری داره !
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
دوستان تگ میکنن ماهم ب رسم ادب پاسخ میدیم ولی جوابتون رو در چند پستی ک بالاتر گفتن هست
من نظرم اینه تستاش رو خرد کن و در نوبت های مختلف بزن
مثلا اگ یه مبحث 40 تا تسته
بیا در دو نوبت ینی مثلا شنبه 20 تا (یا هر چقدر ک در توانته)بزن دوباره 3شنبه بیا 20تا بعدی بزن
اینجوری هم مباحث در طول هفته مرور میشه هم تستاش برات زیاد به نظر نمیاد
یا اینکه به قول دوست خوبمون @lily7ستاره دار هاروبزن بعد تایم داشتی بقیشم در نوبت های بعدی بزن
موفق باشید
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
دو ستان گرامی آیا فیزیک پایه گاج هم ارزش زدن رو داره؟!(اخه احساس میکنم تست هاش خیلی قدیمیو آسونه)
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
یه چیزی
توی مقدمه ی خود گاج نقره ای نوشته برای هر تست 1 تا 7 دقیقه وقت بذارید... حالا ما اگه میانگین بگیم هر سوال 4 دقیقه وقت بذاریم ... اگه فقط 50 تست بخوایم بزنیم میشه 200 دقیقه ! یعنی حدود سه ساعت و نیم ... تازه این فقط حل کردنشون هست ... خودتون دیگه حساب کنید 1 ساعت هم بخوایم پاسخنامه رو بررسی کنیم !!
یعنی حدود 4_5 ساعت فقط برای 50 تا تست فیزیک
شما چطوری 500 تا تست رو میزنید؟؟
پس ریاضی و زیست و شیمی رو چیکار می کنید؟؟
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
سلام...منم تو تابستون خیلی وقت گیر بود برام...اما ی کاری کردم...مثلا با خودم قرار گذاشتم حتما حتما دوساعت فقط تست بزنم...بیشتر ازین نه ..بعد یک دوهفته عادت کردم و سرعتم رفت بالا...و اینکه اینم بگم...برای پیش دانشگاهی ب نظرم اول ی دور فقط تستای ستاره دارو بزن بعد دور بعد برا مرور میتونی سوالای بی ستاررو بزنی ک فک میکنم خیلی کمتر باشن... اگه پشت کنکور نیستی.. همون روز ک از مدرسه میای تستای همون روزو بزن... کاری ک خودم دارم میکنم...چون وقت یادگیریو ندارم میام خونه فقط تستو میزنم البته معلم فیزیکمون خوبه ).......در ضمن اینقد ب این فکر نکن ک وقت کنی یا نکنی...خیلی استرستو زیاد میکنه.. وقت زیاده (البته نه اینکه شل بگیری روزی ی ساعت بخونی:/ ) با ارامش
ویرایش توسط fateme8878 : 12 مهر 1396 در ساعت 02:15 دلیل: دلم خواست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)