من کلا سر ازمون ابریزش بینی میگرم
دیگه شانس اون بدبختاس که کنار منن
دخترا مقنعه هاتونو بکشید جلو ینی توی صورت...من این کارو که میکنم گویا کر شده ام.... هیچی نمیشنوم دیگه..هی اینور اونورم نیگا نمیکنم
و من الله توفیق![]()
خدایی رو مخن...من پارسال ازمون گزینه داشتم تابستون..بعد ی دختره هر ب 2مین بینیشو میکشید بالا..ینی میخواستم سرمو بکوبم ب صندلی [ اخه دیوار ازم دور بود![]()
]
عاره دقیقا
منم همین چیزی هست
کلا وقتی آدم مریضه یا دستمال میبره یا نهایتا ندونی هم دستمال پیدا میشه
دوست بدبختم سر همین تیزهوشان قبول نشد ک)) گفت یکی جلوش بوده همش دماغ میکشیده
ضمنن منم همون استرسی که میگید پا رو تکون میدن دارمولی 4 زانو میشینم (خودمم نمیدونم چطور انقد سر جلسه امتحان انعطاف دارم
) و اوکی میشه...
کلا خیلی خوبه آدم به بقیه احترام بگذاره =|
طبیعیه
بهش میگن حساسیت فصلی![]()
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
آزمون ما در چند جمله:
1.چند تا بجه کوچیک با سر و صدای وحشتناک در نزدیکی پنجره کلاس که تقریبا کل آزمون صدای بازی کردن اونا میومد!
2.ویز ویز مهتابی که خدا روشکر مراقب خاموشش کرد و کلاس تاریک شد! البته هنوزم نور داشت!
3.تقریبا 20 دقیقه آخر کولرو روشن کردن!(خدایی داشتم با این کارشون از خنده میمردم! از همون اول دگمه های پیرهنمو باز کردم!
4.اینا همش به کنار یه بنده خدایی بود فکر کنم فرشته عذاب بود(مثه سریال او یک فرشته بود!)اومده بود تو مدرسه داخل ساختمون نزدیک کلاس ما نمی دونم جوشکاری بود،برشکاری بود،یه چیزی تو همون مایه ها با صدایی وحشتناک که خداروشکر به نظر اومد بهش گفتن که موجوداتی در این ساختمان هستند و مادر مرده ها مثلا دارند آآآآآآززززززممممووووونننن میدن!
الان اگه بهم بگن حوزه امتحانیم جهنمه،کاملا به شرایط آداپته شدم به کنار،خدا رو هم هزار بار شکر می کنم!
راستی یه چیز دیگه: به علت سر و صدای بچه ها اون مسئول کلاسمون پنجره ها رو بست که نه تنها تاثیری روی صدا نداشت بلکه در آب پز شدن ما هم بسیار موثر بود!![]()
ویرایش توسط M.AMIN.D : 09 خرداد 1395 در ساعت 17:15
واقعا یعنی اینقد همه آمادهایند؟؟؟؟؟؟؟؟
که تنها دغدغه فکریتون دماغ بالا کشیدن و پا تکون دادن اطرافیاست؟؟؟؟؟
واقعا اگه تا این حد آماده ایند خوشبحالتون که تنها درگیری ذهنتون دماغ و ایناست
باشد که ماهم رستگار و آماده بشیم
تو عمرم چنین چیزِ مسخره ای نشنیده بودم !
ببخشید ولی آبِ بینی مخصوصا تو این فصل واکنشه به گرده
و گل و ... که عادیه ! با این وضعیت شما ده دقیقه هم
تو خوابگاه دووم نمیاریمن که همه به فین فین کردنم عادت کردن
تو کتابخونه ، تازه واسم آنتی هیستامین هم میارن![]()
^______________________^
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
خدا رو شکر ما همه بکس کلاسمون یجاییم هیچ کس حتی به فین فین کردن فکرم نمیکنهمدیر حوزه هم دبیر شیمیه پارسالمونه هوامونو داره خلاصه بهشتیه برا خودش
منتهی یه سری از این انگلای جامعه که زود برگه سفید یا قهوه ایشونو تحویل میدن میرن تو حیاط شروع میکنن به سوت زدن و بلند بلند عر عر کردناین یه موردم نبود دیگه از خدا چیزی نمیخواستم
ولی درکل فکر میکنم این موضوع برا دخترا بیشتر مهم باشه به دلایل مختلفولی اگر چنین مورد نادری برام پیش میاد موقع فکر کردن و تحلیل سوال و اینکه قراره چی بنویسم گوشامو محکم میگیرم و بعد که خیالم از بابت جواب راحت شد موقع نوشتن دیگه سر و صدای بقیه مهم نیست
امتحان کنید جواب میده![]()
Keep Calm
and
Dars Bekhoon
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)