وااااااااااا
آقو اینقد حساس نباشید
هرچی حساس تر میشی بدتر میشه-_- مثه من همیشه یکی هست که ===>البته منم به شدت بو حساسمهمیشه یکی اطرافم هست که....
-_-
وااااااااااا
آقو اینقد حساس نباشید
هرچی حساس تر میشی بدتر میشه-_- مثه من همیشه یکی هست که ===>البته منم به شدت بو حساسمهمیشه یکی اطرافم هست که....
-_-
آره واقعا.
خداکنه سر کنکور واسمون از این اتفاقا نیفته هرچند که سر جلسه کنکور اونقدر استرس داریم که دیگه اصلا به این جور چیزا توجه نمیکنیم.
شما سعی کنید حساسیتتون رو بیارید پایین چون کنکور هم قبول بشید توی دانشگاه مجبورید با بقیه بسازید ، اونجا ملت حرفتون رو گوش نمیدن اعتراض هم کنید بد تر سوژه میشید . پس من به افرادی ک وضعیت عصبی خوبی ندارن و نمرشون هم براشون مهمه توصیه میکنم دنبال یک دکتر روانپزشک خوب بگردن تا مشکلشون حل بشه !
اون قسمت فیننننننننننن اعصاب خورد کنه یا اون قسمت عععععععععععععععههههههه ؟ چداوکیلی چرا شما اینقد حساسین؟ من سر امتحان یکی از معلما اومده بام حرف میزنه من فکرم رو سواله
![]()
There is enough light for one who wants to see
سوالو میخوند متوجه نمیشد دوباره وبلندتر میخوند...!
چپ بهش نگا کردم !درست شد
البته این کار همیشه جواب نمیده!
باید یه جورایی سازش کرد.
این مشکل راه حل نداره باید ساختکلا واسه همه چی بهتره که حساس نباشین راحت تر زندگی میکنین
خلاف قوانین.
بچه ها از این صدا گیرا میذارن ببریم سر جلسه یا میگیرن؟
من پارسال زیر فن نشسته بودم،خیـــــــــــلی صداش بد بود خیلی.بعد از عمومی جامو عوض کردم اونجا هم صدای ویززززززززززز مهتابی میومد.قشنگ فکم قفل شده بود انقد حرص خوردم.دوباره برگشتم سر جام.مراقبه هم عین خیالش نبود احمق،میگفتم این فن رو خاموش کن،میگفت گرمهانگار مثلا اسپلیتــه خیلی میتونه در سرمایش سالن نقش داشته باشه.
هی میگین سازش سازش،من خودم حالت معمولش آنی از کوره در میرم چه برسه به اینکه استرس هم داشته باشم :/![]()
I KEEP DANCING ON MY OWN
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)