X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 63
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      لطفا، عاجزانه ازتون خواهش میکنم که این خزعبلات رو به دین مقدس اسلام و شیعه ربط ندین !
      همین کارها رو میکنید که تمام مردم از اسلام بری شدن!
      به قول مادربزرگم توی دوره شاه، اکثر مردم روزه میگرفتن و اعتقادات شون قوی بود ولی الان نه.
      توی شیراز که واقعا شاید از هر 10نفر یکی روزه بگیره!

یه داستان براتون میگم، فک کنم توی کتاب دینی سال دوم راهنمایی بود. به هرحال منبع دار و موثق هست :
      توی دوران حکومت امام علی، ایشون دستور دادن که به همه مردم به مقدار مساوی از بیت المال پول بدین. یه چیزی مثل یارانه.
      این قانون اجرا میشد و گذشت.
      گذشت و یه جنگ رخ داد بین مسلمانان و کفار.
      مسلمانان با پیروزی از جنگ برگشتن.
      بعد از مدتی شخصی پیش امام علی اومد و معترض شده بود !
      میگفت چرا بین من ی که توی جنگ علیه کفار و جهاد شرکت کردم و یه دستم رو هم از دست دادم، با کسی که توی جنگ شرکت نکرده تفاوتی نیست ؟ آیا این عدالته ؟
      به من باید مقدار بیشتری بیت المال بدین.
      جواب امام علی قشنگ و کوبنده بود.
      گفتن که تو برای رضای خدا در جنگ شرکت کردی نه برای پول و مطاع دنیا.
      اگه برای پول شرکت کردی، فریضه ت الکی بوده و دیگه توی جنگ بعد نمیخواد شرکت کنی.
      مزد تو پیش خدا محفوظه و در آخرت جایگاه خوبی خواهی داشت و پاداش دریافت میکنی ولی توی این دنیا، بین تو و افراد دیگه فرقی نیست و به مقدار مساوی بیت المال میگیرید.

حالا توی جامعه ما برعکسه.
      میگن کسی که رفته جهاد و جنگ، برای خودش و هفت پشتش سهمیه کار و دانشگاه و مالی باید باشه.
      حتی من میگم حاضرم از حق خودم بگذرم و از حق م بدن به خود کسانی که رفتن جبهه اما واقعا تبعیض تا این حد بین خانواده های شهدا و بقیه مردم، ظلمه !
      بابای رفیق خودم توی شرکت نفته.
      میگه دیگه تمام فرزندان شهید و جانباز ها استخدام شدن و حالا دارن نوه های شهید رو استخدام میکنن !!

گر تو بهتر میزنی بستان بزن !

@Parlooo
      این داستان رو حفظ باش، خیلی جاها به کارت میاد !
      والا داداش اینی که گفتی به قول خودت داستانه. شما اگه پول بگیری یا سهمیه واسه جنگ میشه یه چیز خیلی معمولی. میشه جنگیدن در ازای پول. این بابا هم میخواد واسه سهمیه بجنگه. همون میشه دیگه. فرقش چیه؟ مگه تو دین و زندگی خودمون نداریم که بخشی از خمس و زکات به کسانی که واسه لشکر اسلام می جنگن تعلق میگیره؟ کلا در بین شیعیان پس از شاه اسماعیل که ایرانی ها رو شیعه کرد, این قانون نانوشته بوده که کسی که واسه شیعه ها بجنگه باید خیلی امتیاز بگیره, چون شیعه ها در برابر سنی ها در اقلیت هستند. شاه اسماعیل هم به هر جا لشکر کشی می کرد, به کسایی که تو جنگ هاش کشته میشدن می گفت شهید. این قضیه 400 سال قدمت داره. ما هم از زمان شاه اسماعیل شیعه شدیم دیگه. حدود 400. 500 سال.

2. Top | #47
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باور کنید قبول شدن در کنکور و بهترین رشته و بهترین دانشگاه خیلی راحت تر از جنگیدنه!
      شما نری بهتره؛ چون کار مدافعانو دو برابر میکنی
      خدایی نکرده قصد توهین ندارم، ولی هر کسی مرد جنگیدن نیست!
      هر چند ک حدس میزنم یا خبر از جنگ ندارید یا میخواید ی ایسگا دور همی بگیرید و بخندید
      بهر حال فعلا جهاد واجب نیست، اینایی ک میرن ب واقع بندگان برگزیده خدا هستن، پس یا کنکور یا شهادت!
      مقایسشونم خنده داره!
      موفق باشید

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در تکمیل مطلب بالا هم بگم که حتی قبل از انقلاب هم این شرایط ویژه برای کسایی که برای حکومت می جنگیدن وجود داشته. بحث سهمیه کنکور اولین بار در زمان حمله محمدرضا شاه به عمان مطرح شد. قرار شد به سرباز های اعزامی به عمان سهمیه کنکور تعلق بگیره. این قانون بعد انقلاب هم اجرا شد.

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      لطفا، عاجزانه ازتون خواهش میکنم که این خزعبلات رو به دین مقدس اسلام و شیعه ربط ندین !
      همین کارها رو میکنید که تمام مردم از اسلام بری شدن!
      به قول مادربزرگم توی دوره شاه، اکثر مردم روزه میگرفتن و اعتقادات شون قوی بود ولی الان نه.
      توی شیراز که واقعا شاید از هر 10نفر یکی روزه بگیره!

یه داستان براتون میگم، فک کنم توی کتاب دینی سال دوم راهنمایی بود. به هرحال منبع دار و موثق هست :
      توی دوران حکومت امام علی، ایشون دستور دادن که به همه مردم به مقدار مساوی از بیت المال پول بدین. یه چیزی مثل یارانه.
      این قانون اجرا میشد و گذشت.
      گذشت و یه جنگ رخ داد بین مسلمانان و کفار.
      مسلمانان با پیروزی از جنگ برگشتن.
      بعد از مدتی شخصی پیش امام علی اومد و معترض شده بود !
      میگفت چرا بین من ی که توی جنگ علیه کفار و جهاد شرکت کردم و یه دستم رو هم از دست دادم، با کسی که توی جنگ شرکت نکرده تفاوتی نیست ؟ آیا این عدالته ؟
      به من باید مقدار بیشتری بیت المال بدین.
      جواب امام علی قشنگ و کوبنده بود.
      گفتن که تو برای رضای خدا در جنگ شرکت کردی نه برای پول و مطاع دنیا.
      اگه برای پول شرکت کردی، فریضه ت الکی بوده و دیگه توی جنگ بعد نمیخواد شرکت کنی.
      مزد تو پیش خدا محفوظه و در آخرت جایگاه خوبی خواهی داشت و پاداش دریافت میکنی ولی توی این دنیا، بین تو و افراد دیگه فرقی نیست و به مقدار مساوی بیت المال میگیرید.

حالا توی جامعه ما برعکسه.
      میگن کسی که رفته جهاد و جنگ، برای خودش و هفت پشتش سهمیه کار و دانشگاه و مالی باید باشه.
      حتی من میگم حاضرم از حق خودم بگذرم و از حق م بدن به خود کسانی که رفتن جبهه اما واقعا تبعیض تا این حد بین خانواده های شهدا و بقیه مردم، ظلمه !
      بابای رفیق خودم توی شرکت نفته.
      میگه دیگه تمام فرزندان شهید و جانباز ها استخدام شدن و حالا دارن نوه های شهید رو استخدام میکنن !!

گر تو بهتر میزنی بستان بزن !

@Parlooo
      این داستان رو حفظ باش، خیلی جاها به کارت میاد !

ممد این قضایا برای همه ی ملت ایران اظهر من الشمس هست (نورانی تر و مشخص تر از خورشید: دی )

اما برادر من ، چرا فکر خودت مشغول میکنی؟!: دی

تو این فروم بارها بحث شده: دی

بیخیال !
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

5. Top | #50
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا از همه چی اطلاع داشت نمیدونم چرا تاپیک زده

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aveni نمایش پست ها
      والا داداش اینی که گفتی به قول خودت داستانه. شما اگه پول بگیری یا سهمیه واسه جنگ میشه یه چیز خیلی معمولی. میشه جنگیدن در ازای پول. این بابا هم میخواد واسه سهمیه بجنگه. همون میشه دیگه. فرقش چیه؟ مگه تو دین و زندگی خودمون نداریم که بخشی از خمس و زکات به کسانی که واسه لشکر اسلام می جنگن تعلق میگیره؟ کلا در بین شیعیان پس از شاه اسماعیل که ایرانی ها رو شیعه کرد, این قانون نانوشته بوده که کسی که واسه شیعه ها بجنگه باید خیلی امتیاز بگیره, چون شیعه ها در برابر سنی ها در اقلیت هستند. شاه اسماعیل هم به هر جا لشکر کشی می کرد, به کسایی که تو جنگ هاش کشته میشدن می گفت شهید. این قضیه 400 سال قدمت داره. ما هم از زمان شاه اسماعیل شیعه شدیم دیگه. حدود 400. 500 سال.
      همچین میگی پول میگیرن میجنگن انگار فراموش کردی این ها خانواده دارن و بچه هایی که از ته دل عاشقشونن.چند میگیری بری جلو خمپاره 120؟این ها دارن میجنگن برای دفاع از اسلام , که اتفاقا یکی از موضوعات زیر شاخه ای جهاد کردن مربوط به دفاع از وطن هست.استاد نجنگن بیاد سر رقت تو چه کار میتونی بکنی؟استاد اگه بهشون پول داده نشه تو چند ماهی که تو جبهه هستن خرج زن و فرزند رو از کجا بیارن؟جنگیدن برای دفاع از سرزمین و نوامیس هستش نه برای لشکرکشی!

خدا به ما رحم کنه با همچین فکرهایی
      DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN

7. Top | #52
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parlooo نمایش پست ها
      اومدیمُ داعشی ها اسیر گرفتنت برای جهاد نکاه=))سهمیه داره اونم عایا؟!
      این یکی فکر کنم سهمیش دو برابر محسوب میشه . اون بنده خدا که فیض میرسه هیچ ، احتمالا جزو قهرمانان ملی هم محسوب میشن .

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali35 نمایش پست ها
      همچین میگی پول میگیرن میجنگن انگار فراموش کردی این ها خانواده دارن و بچه هایی که از ته دل عاشقشونن.چند میگیری بری جلو خمپاره 120؟این ها دارن میجنگن برای دفاع از اسلام , که اتفاقا یکی از موضوعات زیر شاخه ای جهاد کردن مربوط به دفاع از وطن هست.استاد نجنگن بیاد سر رقت تو چه کار میتونی بکنی؟استاد اگه بهشون پول داده نشه تو چند ماهی که تو جبهه هستن خرج زن و فرزند رو از کجا بیارن؟جنگیدن برای دفاع از سرزمین و نوامیس هستش نه برای لشکرکشی!

خدا به ما رحم کنه با همچین فکرهایی
      منم دارم همینو میگم دیگه. پول میپیرن می جنگن. البته شما میخوای جنبه تقدسی بهش بدی. هر کسی که می جنگه می گه من یه هدف مقدس دارم. خیلی کوته بینیه که فکر کنید این کار چیز مقدسیه. این کار اسمش جنگه. رقابته داداش. من جنگ نمیرم که بخوام واسش پولی بگیرم. کسی هم اگه میره پول میگیره. خلاصه که یه شغله. چیز خاصی نیست.

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      لعنت بر مملکتی که کسی که عموش یا هر فامیل دیگه ایش جانباز باشه، میتونه از یه سری امکانات خاص استفاده کنه ولی آدمای عادی مثل ما نه !!
      یه کتابخونه دولتی توی شیراز هست به اسم اسناد ملی. تنها کتابخونه شیراز هست که 7روز هفته هم پسرا میتونن برن و هم دخترا.
      در حالی که بقیه کتابخونه های شیراز فقط روزای زوج واسه پسراست و فرد واسه دخترا.
      حالا جالبیش اینجاست که کسی که یکی از اقوامش جانباز باشه یا جزو هیئت علمی دانشگاه، میتونه بره توی کتابخونه و درس بخونه ولی من که یه آدم عادی و شهروند این کشورم (متاسفانه!) نه و حق استفاده ندارم !!
      خنده داره !

حالا به نظرتون ما حق داریم از خانواده های جانباز و شهدا متنفر باشیم یا نه ؟
      من احترام خود شهیدان و خونواده درجه 1شون رو دارم ولی واقعا احساس میکنم که مملکت رسما واسه اون هاست !
      یه عده از همون اول جای خدا با دنیا معامله کردن
      از خودشون شنیدم که میگفتن هر کی بره جبهه بهش اهن میدیم خونه بسازن
      من رفتم مصاحبه منو به خاطر کوررنگی تو دو تا رنگ ردم کردن بعد از کلی بدو بدو اونوقت خونواده های فلانی با صد تا عیب و نقص قبول میشن

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما این رو نمیگی.لپبله کار هر دو جنگ است.ولی جنگی که برای دفاع از خانواده باشه هم مذمومه؟شغل هم نیستش.پدر من روحانی بود رفت.دوستش دکتر بود رفت و الان داره تو آمریکا به کار پزشکی اش میپردازه.یکی دیگه الان شرکت انیمیشن سازی داره.یکی دیگه الان معماره.اینا یا به درصد خیلی نیاز داشتند یا به پول!
      DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN

11. Top | #56
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      معلومه کنکور فشارش زیاده ها ...تاکجاهافکرشون رفته ها

منم کنکورم خوب نشد خداااااااااااایی نکرده .......میرم سوریهخخخ...راستی دختراهم میجنگن سوریه؟!!
      چهارمحالم که شهیددخترزیادداره....مخصوصا ازنوع راهیان نورش

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali35 نمایش پست ها
      شما این رو نمیگی.لپبله کار هر دو جنگ است.ولی جنگی که برای دفاع از خانواده باشه هم مذمومه؟شغل هم نیستش.پدر من روحانی بود رفت.دوستش دکتر بود رفت و الان داره تو آمریکا به کار پزشکی اش میپردازه.یکی دیگه الان شرکت انیمیشن سازی داره.یکی دیگه الان معماره.اینا یا به درصد خیلی نیاز داشتند یا به پول!
      هیچکس نمیگه من واسه ادم کشی می جنگمم داداش. همه واسه وطن و شرف و ناموس و... می جنگن. همه هم به کشته هاشون میگن شهید. (در معانی مختلف) این وسط فقط یه چند میلیون نفر کشته میشن یه چند هزار نفر هم با سهمیه میرن پزشکی

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط IRGCSOLDIER نمایش پست ها
      دهقان حرف مفت زیاد زده،وزیر روحانی بهتره به وعده هایی که خودش داده عمل کنه،دقیقا شده مثل اسرائیل که هر کس رو ترور میکنن این بابا تکذیب میکنه.کرار هم کوچک ترین مورد چرندیات این دهقان بوده.هر کس از ستاد کل و سپاه یه حرفی میزنه این تکدیب میکنه چرا که دولت یعنی اصلاح طلبه و نباید کسی تهدید شه!
      مزد کار است.وقتی جمهوری اسلامی افتخارشه،خداروشکر تو کشور همیشه مسائل شرعی اول برسی میشه و این مورد هم با منافع کسی منافات نداشته. حالا چرا نباید استفاده کنم؟با افتخارم میگم با سهمیه اومدم.دوستان اگر میدونستند اصلا نیت این کنکور فقط علاف کردن چهار تا محصله ساعتشون هدر نمیدادن پاش(نظر شخصی)
      اولا:
      شما به چه حقی به دولت و وزیر اون توهین میکنی؟ چرندیات رو شما میگی با این توهینات. الان هرکی دروغ بگه آدم خوبیه؟ ایشون حقیقت رو گفته. در ضمن وزیر دفاع چه وعده ای به شما داده؟ مگه همین سردار دهقان نبود گفت جان کری حرف مفت زده، پس همیشه هم در جهت دولت نیست. اتفاقا ایشون هم اقتدار وزیر دفاع رو داره هم در جهت دولت عمل میکنه.

دوما:
      ((رزمنده مسلمان وقتی برای خدا به جهاد می‌رود چه‌قدر پاداش عظیمی دارد ولی وقتی برای مقاصد دنیوی به جهاد می‌رود از چشم خداوند سبحان می‌افتد، خیّر وقتی برای خدا یک کار خیر انجام می‌دهد در نزد خداوند سبحان و مردم عزیز می‌شود ولی وقتی برای خودنمایی و شهرت‌طلبی و امثال آن است هیچ پاداشی به او نمی‌دهد.))

قانع شدی؟؟

بهت پیشنهاد میکنم این لینک رو هم بخونی شاید تصمیم درست رو بگیری
      http://www.iqna.ir/fa/news/3326895/%...B4%D9%88%D8%AF

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parlooo نمایش پست ها
      واسه سهمیه مییری سوریه که 45 روز بگذرونی و سهمیه بگیریعاشق سیاستت شدم =)))))))))))اگه هم شهید شدی که ، بازم یک برد حساب میشه با توجه به اعتقاداتت .اما سوالم اینجاس اومدیمُ داعشی ها اسیر گرفتنت برای جهاد نکاه=))سهمیه داره اونم عایا؟!
      این جزء اون قضیه حساب نمیشه که بیاین با دخترای سوریه ازدواج کنید پول بگیرید؟؟
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

15. Top | #60
      mil
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط IRGCSOLDIER نمایش پست ها
      سلام دوستان
      با توجه به اعزام مجدد داوطلبان بسیجی و پاسدار به سرزمین شام،سئوالم این بود که سهمیه های این اعزامات به چه صورته؟همون ایثار گر،جانباز و شاهد قدیمه یا منوال سهمیه ها عوض شده؟
      بنده میخواستم اعزام شم،گفتیم تو این گوش کنکور هم بزنیم باهاش.به هر حال هم آزمون اون دنیایی هست و هم سنوات نیک زمینی در پی دارد.
      من پرسیدم ظاهرا،45 روز اعزام سهمیه قطعی داره.البته بستگی به خط و جبهه هم داره مثلا این رفیق ما بصرالحریر بود که دوستان میدونن چجور خطی بوده...
      در کل اگر اطلاعی داشتید خوشحال میشم بفرمایید.
      سلام
      سهمیه قطعی یعنی چی؟ یعنی 100 درصد قبوله؟

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 23 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن