خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 63
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

در باغ شهادت،باز باز شد؟

سلام دوستان
      با توجه به اعزام مجدد داوطلبان بسیجی و پاسدار به سرزمین شام،سئوالم این بود که سهمیه های این اعزامات به چه صورته؟همون ایثار گر،جانباز و شاهد قدیمه یا منوال سهمیه ها عوض شده؟
      بنده میخواستم اعزام شم،گفتیم تو این گوش کنکور هم بزنیم باهاش.به هر حال هم آزمون اون دنیایی هست و هم سنوات نیک زمینی در پی دارد.
      من پرسیدم ظاهرا،45 روز اعزام سهمیه قطعی داره.البته بستگی به خط و جبهه هم داره مثلا این رفیق ما بصرالحریر بود که دوستان میدونن چجور خطی بوده...
      در کل اگر اطلاعی داشتید خوشحال میشم بفرمایید.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      مگه از جونت سير شدى اگه رفتي سفر آخرتت ميشه

Sent from my G630-U10 using Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی خیلی خوش میگذره پشت خطوط با چه ها،شما تجربه نداشتی.اگر هم مساله ای پیش اومد که دیگه با خداست.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط IRGCSOLDIER نمایش پست ها
      خیلی خیلی خوش میگذره پشت خطوط با چه ها،شما تجربه نداشتی.اگر هم مساله ای پیش اومد که دیگه با خداست.
      شما تجربش رو داری؟
      نگاه کردن از دور و تحت تاثیر قرار گرفتن خیلی راحته

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      شما تجربش رو داری؟
      نگاه کردن از دور و تحت تاثیر قرار گرفتن خیلی راحته
      والا پدرم داشته،رفیقام بودن،دوره تکاور هم دیدم،جواز سبز بسیج هم دارم! فک نکنم خبری هم بشه به اون صورت.فعلا هم که خطوط خوابیدن.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در باغ شهادت،باز باز شد؟
      نه دادا هنوز بازِباز نشده مواظب باش اون لا نمونی

پ.ن:اینا رو هم باید از مسئولین سپاه میپرسیدی دیگه بعدشم اگه قرار بر سهمیه درسی باشه باید سازمان سنجش تصمیم بگیره و مجلس فک کنم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      با توجه به اعزام مجدد داوطلبان بسیجی و پاسدار به سرزمین شام،سئوالم این بود که سهمیه های این اعزامات به چه صورته؟همون ایثار گر،جانباز و شاهد قدیمه یا منوال سهمیه ها عوض شده؟
      بنده میخواستم اعزام شم،گفتیم تو این گوش کنکور هم بزنیم باهاش.به هر حال هم آزمون اون دنیایی هست و هم سنوات نیک زمینی در پی دارد.
      من پرسیدم ظاهرا،45 روز اعزام سهمیه قطعی داره.البته بستگی به خط و جبهه هم داره مثلا این رفیق ما بصرالحریر بود که دوستان میدونن چجور خطی بوده...
      در کل اگر اطلاعی داشتید خوشحال میشم بفرمایید.
      سلام دوست عزیز سوالت خیلی سخته
      با خانوادت مشورت کن+مسوول اعزام
      ولی ازنظر معنوی درست نیست که ازش استفاده مادی و نادرست کنی
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اصلا ربطی نداره به این سازمان ها برادر عزیز.مساله حکومتیه نه دولتی که دولت بخواد تصمیم بگیره..
      پرسیدم والا ولی نفهمیدم!ظاهرا سهمیه ضریب 4 گرفته بر اساس مدت زمان اعزام دقیق نفهمیدم چی گفتن.خواستم بچه ها اگر تجربه ای داشته باشند با توجه به اعزام های گسترده داوطلبان زیر 20 سال و کانتکس فروم مارو هم روشن کنن.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وای خدا این تاپیک رو با یه تاپیک دیگه که مربوط به سهمیه شاهد بود دیدم مردم از خنده =)) در باغ شهادت =)) کنکور =)) سوریه....

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین چه به روز کنکوریا اوردن که واسه قبولی باید بریم بجنگیم! داداش شمام بیشتر فک کن همینجوری تصمیم نگیر

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز متاسفم واسه این جهان بینیتون. شما با این تاپیک دارین اونایی ک واقعا خدایی رفتن سوریه و مثل شما حاجی گرینوف نیستن رو زیر سوال میبری.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان مزایایی که به سربازان آمریکایی تعلق میگیره بعد از چند ماه ماه خدمت در جنگ رو حتما مطالعه کنن تا ببین چقدر فرق هست بین ما و اونا.
      به هر حال ما برای یک هدف داریم میریم این وسط اگر امکاناتی هم تعلق گرفت استفاده میکنیم. مثل اینه شما سال ها زحمت بکشی و بعد بهت خونه سازمانی بدهند و صرف نظر کنی از استفاده ازش!
      ویرایش توسط IRGCSOLDIER : 28 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:52

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان مزایایی که به سربازان آمریکایی تعلق میگیره بعد از چند ماه ماه خدمت در جنگ رو حتما مطالعه کنن تا ببین چقدر فرق هست بین ما و اونا.
      به هر حال ما برای یک هدف داریم میریم این وسط اگر امکاناتی هم تعلق گرفت استفاده میکنیم. مثل اینه شما سال ها زحمت بکشی و بعد بهت خونه سازمانی بدهند و صرف نظر کنی از استفاده ازش!
      دوست عزیز تاجاییکه بنده مطالعه کردم مزایای اونا شامل سهمیه برای قبولی و دکترشدن نیست
      اگه مطالعه کردی منبعت بده؟
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      دوست عزیز تاجاییکه بنده مطالعه کردم مزایای اونا شامل سهمیه برای قبولی و دکترشدن نیست
      اگه مطالعه کردی منبعت بده؟
      سایر کشورها با رزمندگان و بازماندگان جنگ چه میکنند ؟
      http://www1.jamejamonline.ir/paperte...m=100896188213
      لطف بفرمایید بخش آمریکا روسیه و سایر رو مطالعه بفرمایید،البته عرض کردم که فقط چند ماه خدمت کنن به عنوان کهنه سرباز تا آخر عمر حقوق و مزایا میگیرند+اولیت داشتن در تمام کار های کشوری و لشگری.
      ----
      من تعجیب میکنم حقیقتا،این سهمیه فقط بین خود رزمنده هاس.حالا چه فشاری وارد شده به برخی حقیقتا نمیدونم.
      p.s: البته بلا نسبت دوست عزیزمون،صرفا جهت اشاره.
      ویرایش توسط IRGCSOLDIER : 28 اردیبهشت 1395 در ساعت 11:41

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مجدد دوستان
      سهمیه به صورت صد درصدی ضریب چهار هست،یعنی در واقع به جز خود فرضا حقیر،4 نفر از اعضای خانواده هم میتونن از سهمیه استفاده داشته باشند.
      البته بسته به جراحت افزایش هم داره.فرضا ترکش یا مرمی قناصه که فک کنم یه صد درصد دیگه هم اضافه شه.
      ومن الله توفیق.
      ما مدعیان صف اول بودیم
      از آخر مجلس شهدا را چیدند
      ویرایش توسط IRGCSOLDIER : 29 اردیبهشت 1395 در ساعت 00:20

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن