خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 63 از 63
    1. Top | #61
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      داداش من،حاجی گیرینوفی فکر نکن، خربزه آبه............

2. Top | #62
      mil
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط IRGCSOLDIER نمایش پست ها
      سلام دوستان
      با توجه به اعزام مجدد داوطلبان بسیجی و پاسدار به سرزمین شام،سئوالم این بود که سهمیه های این اعزامات به چه صورته؟همون ایثار گر،جانباز و شاهد قدیمه یا منوال سهمیه ها عوض شده؟
      بنده میخواستم اعزام شم،گفتیم تو این گوش کنکور هم بزنیم باهاش.به هر حال هم آزمون اون دنیایی هست و هم سنوات نیک زمینی در پی دارد.
      من پرسیدم ظاهرا،45 روز اعزام سهمیه قطعی داره.البته بستگی به خط و جبهه هم داره مثلا این رفیق ما بصرالحریر بود که دوستان میدونن چجور خطی بوده...
      در کل اگر اطلاعی داشتید خوشحال میشم بفرمایید.
      سلام
      سهمیه قطعی یعنی چی؟ یعنی 100 درصد قبوله؟

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط IRGCSOLDIER نمایش پست ها
      سلام دوستان
      با توجه به اعزام مجدد داوطلبان بسیجی و پاسدار به سرزمین شام،سئوالم این بود که سهمیه های این اعزامات به چه صورته؟همون ایثار گر،جانباز و شاهد قدیمه یا منوال سهمیه ها عوض شده؟
      بنده میخواستم اعزام شم،گفتیم تو این گوش کنکور هم بزنیم باهاش.به هر حال هم آزمون اون دنیایی هست و هم سنوات نیک زمینی در پی دارد.
      من پرسیدم ظاهرا،45 روز اعزام سهمیه قطعی داره.البته بستگی به خط و جبهه هم داره مثلا این رفیق ما بصرالحریر بود که دوستان میدونن چجور خطی بوده...
      در کل اگر اطلاعی داشتید خوشحال میشم بفرمایید.
      واقعا نمیدونم چی بگم.فقط اینه دست مریزاد...همین !!!خوش به سعادتتون.......................سر نمازاتون واسه منم دعا کنید چون میدونم خدا الکی شوق جنگیدن و دفاع رو تو دل کسی نمیزاره...............................خد پشت و پناهتون باشه ان شاالله.....

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن