فقط چاره اش اراده است ولاغیر...مطمئن باش عمه درمانی هم جواب نمیده اگه اراده نداشته باشی،تازه بدتر هم میشه...بنده هم تا مرداد ماه سال پیش مثل شما ظهر ها ۲_۳ ساعت میخوابیدم ولی اراده کردم هر روز ظهر گوشیمو برای ساعت ۱۰ دقیقه به ۴ تنظیم میکردم ۳ میخوابیدم....هفته اول عذاب اور بود ولی میرفتم بعد خواب کله ام رو میکردم تو ظرف آب سرد...بعد یه هفته اومدم رو غلتک...بعد یک ماه هم ساعت رو به ۳ و ۲۰ دقیقه تغییر دادم و یه ربع به ۳ میخوابیدم....همین ۲۰ _۲۵ دقیقه فوق العاده راندمان کارم رو بر بالا!
اگه واقعا واسه کنکورت(یا بالاتر زندگی ات)اهمیت قائلی چاره اش فقط جنگه...بعضی وقت ها حتی با دست خالی....عنان زندگیتو بدست بگیر با تلاش...نگذار زندگی سوارت شه،تو ازش سواری بگیر...
موفق باشی
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
There is enough light for one who wants to see
میتونی بزاری کنار سماور بعد 10 دقیقه آماده است
مزه اش هم اگر بدون آب باشه تلخ هست
من راز این رو وقتی کشف کردم که وقتی چند لیوان میخوردم اونم آخر شب تا ساعت 4 صبح خوابم نمیبرد!!!!!!تو اتاق تاریک! و تو رخت خواب!
فوق العاده ضد خوابه !
البته اگر غلظت چایی کم باشه احتمال اینکه اثرش کم بشه هست
ولی اگر چایی خالص باشه و قند نخوری خواب رو از بین میبره
VIVA Math & Physics
E=mC2
راستی محمدد درسته خواب رو میگیره ها! ولی حتما نیم ساعتی برو تو رخت خواب وچشماتو ببند
چون اگر چشماتو نبندی کسلی شدیدی به سراغت میاد و ساعت 6 اینا سردرد میشی
حتما نیم ساعت برو تو رخت خواب با وجود اینکه خوابت نمیاد چشماتو ببند
VIVA Math & Physics
E=mC2
بابا رو خودت تسلط داشته باش به طور جدی با خودت مذاکره کن و به خودت بگو دقیقاسر نیم ساعتی ک خوابیدم میخوام بیدار شم باور داشته باشی همون ثانیه بیدار میشی البته چگونگی بیدار باقی موندن بعد اون تلقین کارساز یکم پیچیدست یعنی راستش منم این قسمتشو مشکل دارم![]()
ویرایش توسط Ali.psy : 19 فروردین 1395 در ساعت 01:47
سلام دوست عزیز..
چرا الکی میگی فشار روحی؟مشکل خاصی نیست که خدایی نکرده تلقین نکن که خسته ام و...
ببین وقتی صبح ادم بیدار میشه تا دو یا سه ظهر میخونه طبیعیه که خسته بشه بنظرم قطع خواب بعد از ظهر اشتباهه در صورت عادت نخوابیدن و شب زود خوابیدن..و نهار کم چرب و کمتر بخور
ولی بهتره شب دو ساعت زود تر بخوابی و هفت صبح بیدار بشی بعد یک اساعت خواب بعد از ظهر کافیه و مفید
ویرایش توسط Ali.psy : 19 فروردین 1395 در ساعت 01:49
خواب ظهر طبيعي هست.انسان نياز به استراحت و تجديد قوا داره.من خودم ساعت 1 مي خوابم تا 6 صبح . و ظهر از 3/50 مي خوابم تا 4/30.سعي مي كنم خوابم به عصر نزديك باشه تا فاصله از خواب بيدار شدن تاشب كم بشه.بخواب خواب خوبه.من خودم سه ماه اول پاييز بعضي روزا از 4 شب مي خوندم تا 3 شب فرداش . چيزي حدود 18 ساعت ميشد عاقبت كارم به دكتر كشيد.واقعا ما واسه كنكور چها كرده ايم يعني حقمون نيست جاي خوب قبول بشيم.
دوست عزیز مواردی که دوستان اشاره کردن نسبتا درسته ولی یه موضوعی هست اونم این که عده ای ذاتا باید خیلی کم و عده ای زیاد بخوابن که نمیشه راجع به شما نظر داد ،خوب اگه قبلا خوابتون خوب بوده،یه چند روز حتی اگه واقعا کسل شدید عصرا نخوابین و این براتون عادت میشه،راهنمایی طلایی این که هر هفته حداقل یک بار هنگام شام و یا بعد از آن دوغ میل کنین و خوب ميخوابين و آرام میشیم موفق باشين
VIVA Math & Physics
E=mC2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)