سلام.
دوستان میدونم تاپیک های زیادی در این مورد هست ولی متاسفانه سرم درد میکنه نمیتونم بگردم گفتم تاپیکو بزنم فردا اونارو هم بگردم بخونم.
خب من اوایل ساعت 11 که میشد میخوابیدم ساعت 7 صبح بیدار میشدم.ینی خیلی هنر کنم تا ساعت 11 شب بیدار میموندم.
یواش یواش خراب شد.الان تا ساعت 4 صبح هم میتونم بیدار بمونمولی صبحش ساعت 12 بیدار میشم.تازه بعد از ظهرش هم نهایت 1 ساعت میخوابم
کفرم در اومده
دیشب گفتم زود بخوابم زود بیدار بشم.این شد که ساعت 12 که مثلا زوده گرفتم خوابیدم.ولی فکر کنم تا ساعت 1 بیدار بودم.خلاصه اینا به کنار خخخ.شب همش از خواب میپریدم حالا نمیدونم استرس بودش یا چی! یادمه ساعتو دوبار نگاه کردم دیدم3و4صبحه.بعد خوابیدم تا ساعت 8ونیم.بیدار شدم بخونم و تونستم ولی انقدر خواب آلود بودم که احساس کردم کارم با آبکش از چشمه آب آوردنه.خلاصه خوندم ولی دیدم فایده نداره.گفتم یه چرت بزنم.بازم خوابیدمساعت حدود11بیدار شدم عربی بخونم باز کردم بخونم .عه!!!بازم همون بساط شدکه!!!! عاره دیگه بازم خواب آلود و احساس اینکه چیزی حالیم نمیشه درحالی که مطالب خیلی ساده بودن.کم و بیش تا نهار دوام آوردم نهارو خوردم بازم ساعت 2 خوابیدم.هرکاری میکردم بیدار بشم نمیشد انگار یه مرده بودم که خوابیده.بالاخره3ونیم اینا بود بیدار شدم ولی تا همین الانش سر درد و خواب آلودگی دارم.
کلا امروز به زمین و زمان بخاطر یه خواب فحش میدادم
نمیدونم چیکار کنم گاهی خوب میشه ولی گاهی اینجوری میشه و برنامم کلا ****** میره بخاطر فقط یدونه مسئله خواب!حتی به سرم زده که برم سمت سیگار و lcd و قارچ و ***** و اینا
بنظرتون ساعت چند شب باید بخوابم؟
و اینکه واسه شروع اینکه ساعت خواب شبانمو کم کنم چند ساعت بخوابم در طول شب (خواب ظهر رو حتما باید داشته باشم .گاهی که ظهر نمیخوابم کلا حالت تهوع میگیرم)
چه چیزا بخورم که خوابم کمتر بشه شارژ بشم؟
الان من خواب آلودم . بهتره از الان برم واسه خواب شبانه یا اینکه نگش دارم ساعت 11 شب و اینا بشه؟
کلا چیکار کنم