فرق کتابش با جزوش چیه؟؟؟؟
تو مقدمه کتاب گفته کتاب کامل نیست بعضی نکات در ازمون ها بعضی در iQگاج و بعضی در همایش ها اورده شده ک مجبور شی همشو بخری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چ کنیم؟
فرق کتابش با جزوش چیه؟؟؟؟
تو مقدمه کتاب گفته کتاب کامل نیست بعضی نکات در ازمون ها بعضی در iQگاج و بعضی در همایش ها اورده شده ک مجبور شی همشو بخری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چ کنیم؟
چه خبره مگه؟؟؟؟؟؟ چقدر کتاب میخرید شماها؟؟؟؟؟؟ من خودم جز الگو و خیلی سبز هیچی ندارم. اصلا جرات ندارم برم سمت کتاب دیگه ای . تازه همینا هم تموم نمیشن .
ادم میبینه این تاپیکارو فکر میکنه همش زیست میخونید شما ها![]()
این کتاب طریقه خوندنه و حجمش زیاد نیست
وگرنه من کلن الگو رو تنها میخونم و ب نظرم کافیه
ولی از سوالای ماز هم ایده های جالبی میگیرم و میفهمم کجاها رو ازش سرسری گذشتم.
منبع سوالات کتاب درسی هست نه تست های الگو و گاج . درست و با دقت خوندن مهم تر از تعداد تست هایی هست که میزنید کسیکه فاکتور های مهم خوندن در درس زیست شناسی رو رعایت کنه نباید از تست های کنکور هراسی داشته باشه و لزومی نداره چند هزار تا تست بزنه بلکه با یه تعداد تست معقول به سبک کنکور هم میتونه نتیجه خوبی بگیره مثلا میاد میبینه تعداد سیاهرگ های بند ناف رو دقت نکرده خوب کسیکه اینجوری بخونه معلومه بقیه بخش ها رو هم اینطوری خونده طراح اگه بخواد اذیت کنه میکنه و خوبشم میکنه جوریکه چند هزار تا هم تست بزنی بازم از پسش بر نمیای چون خوب نخوندی.
جالب اینجاست میان درصد هم تعیین میکنن میگن با گاج میشه انقدر درصد رسید مگه میشه؟ کسی میتونه بیاد از منابع مختلف استفاده کنه که واو به واو کتاب رو با دقت و ترکیبی خونده باشه اشکال کتاب درسی رو با دقت بررسی کنه نه اینکه بیاد از اون کتاب از این کتاب این همه تست بزنه معلوم نیست چقدر درست میزنه اصن اونایی رو که غلط زده رو چرا غلط زده جالب اینجاست که میاد هایلایت میکنه اون قسمت ها رو بعد میره سراغ فصل بعدی.خوب باید از اون عبرت بگیری که هر فصل رو چجوری بخونی نه اینکه دوباره همون اشتباهات رو برای فصول بعدی تکرار کنی.
نه عزیز هر روز ی کتاب جدید نمیخریم.... معمولا دنبال ایده های جدیدتر هستیم و کسانی که ی کتاب تموم میکنن میرن دنبال بعدی معولا فارغ التحصیل اند...خب کتاب براشون کسل کننده میشه دیگه... چن بار بخونن؟؟؟
(من جمله خودم) ... وفک میکنن با ی منبع جدید میشه زیستو بهتر کرد حتی شده ی درصد....
درصورتی که بهترین کار همین دوباره مرور کردن خود کتابه اینطور من فهمیدم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)