خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 53 از 53
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedkh76 نمایش پست ها
      تاثیر که چ عرض کنم
      والا فعلا بنده در حال عضویت در گروه مازم اجازه بدید سکوت کنم

سلام

مصداق همون كه ميگن سكوت سرشار از ناگفته هاست؟

درست ميگم؟

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان.
      قول داده بودم خبرتون کنم
      واقعن از خریدن دوتا کتاب خییییییلی پشیمونم یکیش همین کتاب ماز بود
      یکی هم فاگوزیست.
      اصلن کتاب خوبی نبود ماز و کلا بدرد نخور.
      حالا موندم چکارش کنم اینو

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اینا یه سری بچه دانشجویه پزشکین دیدن ازین راه خوب میشه سر مردم رو کلاه گذاشت وگرنه هر کسی که زیست رو بلد باشه یبار تستای اینارو نگاه کنه میفهمه که حتی 1 درصد هم شبیه کنکور نیست کلا دیدشون با دید طراح های کنکور فرق داره

4. Top | #49
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چرا اینقدر خودتونو درگیر میکنید من فقط کتاب می خونم حفظش میکنم حفظش مفهموشم حین حفظ می فهمم گاج نقره ای +تستای قلم چی ابی فقط نکته هاشو درمیارم می خونم با کتاب وسلام پروتیین سازی100زدم

5. Top | #50
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه کتاب نفهمم مثلا فصل قلب من دم تغییر رشته دادم زیست1هیچی بلد نبودم درسنامه خیلی سبز خوندم مفهومو فهمیدم بعد حفظ کردم وتست .بعضی فصلا باید مفهومو بفهمی حفظ کنی بعضی فصلا بادحفظ مفهومو بفهمی .

6. Top | #51
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به فاگوزیست توهین نکنیدلطفااااااااااااااااا اااااااا

7. Top | #52
      x 3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      اره داش . کنکور اسان است که میگفت بیاید سی دی های مارو بخرید و راحت مثل اب خوردن زیست و ریاضی و فیزیک و ... رو 100 بزنید . عمومی هارو هم که با تکنیک و مهندسی معکوس از این مزخرفات همه رو 100 بزنید . راحت برید بشینید پزشکی تهران . حتی احمدی میگفت اگه یه کوچولو هم تست بزنید دیگه رتبه 2یا شایدم1رقمی هستید .
      در مورد گروه ماز هم یه زمانی (1-2 سال پیش) که بدون هیچ حاشیه ای کارش رو میکرد ، من حتی حاضرم بگم سوالاش از تست های هر کتابی و یا ازمونی بهتر بود . اما الان دیگه زده توی جاده خاکی . اینم که جدیدترین دست اوردش . روش هایی برای 100 زدن زیست .
      والله دوست من از سوم راهنمایی داره کلاس های المپیاد زیست میره . جزو 10 نفر اول کشور هم سال پیش شد (سوم دبیرستان) ؛ توی فکرش نمیگنجه که زیست کنکور رو 90 به بالا بزنه .
      ای کاش دوستان صحبت های علی کرامت رو که توی قلمچی انجام داد رو میشنویدند و دیگه دنبال این جور مسائل نمیرفتند .
      ميشه ي كوچولو از صحبت هاشو بگي اخه من قبولش دارم

8. Top | #53
      Pro
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خودتونو زیاد درگیر ماز و فاگوزیست و ... نکنین اینا یه مشت دانشجوی پزشکی ان به قول دوستمون و اصلا دکتر هم نیستن!
      فقط مطالب کتاب درسی و کتاب ایکس و ایگرگ رو کنار هم جمع آوری کردن.
      شما منبع اول و آخرتون کتاب درسی باشه و تا روز کنکور هر روز زیست بخونید ولی درست بخونید،حفظ نکنید بفهمید بعد برید جلو،اسکن کنید مطالب رو،تو ذهنتون نکات رو به صورت ساده و شیک تجسم کنید.
      شما یه بازی فوتبالو میبنی،فردا شبش میای کلشو برای دوستت تعریف میکنی،اگه زیستو هم به صورت تصویر تو ذهنت دراری و مطالب رو اسکن و تجسم کنی،این اتفاق سرجلسه کنکور برات خواهد افتاد.
      برای منبع تستم تستای سنجش و کنکور سراسری داخل و خارج از سال 80 تا 94 رو حل کنید و دفترچه داشته باشید با تقسیم بندی فصلی و کتابی.
      مثلا زیست 1،فصل 1
      هر نکته ای که تو تستا جدید بود یا نتونستی بزنی یا غلط زدی یا ازت وقت گرفت رو وارد دفتر کن و تو فواصل 1 روز بعد،1 هفته بعد،1 ماه بعد و... دوره کن اون نکاتو و یادبگیر.
      چرا پارسال اصلا 90 تا 100 نداشتیم؟چون زیست شناسی خلاصه در این 2 نکته است:
      درک مطلب،تکرار و مرور،تست و نکته نویسی،دقت و تمرکز فوق العاده بالا هنگام پاسخگویی به سئوالات.
      من بار ها گفتم اگر کسی به کل مطالب زیست تسلط داشت سر جلسه مینشت شاید منفی میزد،چون تسلط کافی نیست و باید سر جلسه متفکر هم باشید!
      یعنی روی سئوال فکر کنید،جوانبشو بسنجید،دام تست رو درک کنی و اونوقت پاسخ بدی.
      صورت سئوال های 94 فوق العاده گول زننده و ساده بود،در صورتی که یک دام و نکته ی پنهان تو تست وجود داشت و شما باید سرجلسه با این فاکتور ها حاضر باشید:
      1.متفکر.
      2.مسلط.
      موفق باشید.

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن