سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میخواد کنکور 96 بده و هنوز هیچی از زیست نمیدونه میخاد از صفر شروع کنه و میخاد اول با dvd شروع کنه چی بهش پیشنهاد میکنین؟ کرامت رهپویان چطوره؟ یا اون واسه جمع بندیه؟
سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میخواد کنکور 96 بده و هنوز هیچی از زیست نمیدونه میخاد از صفر شروع کنه و میخاد اول با dvd شروع کنه چی بهش پیشنهاد میکنین؟ کرامت رهپویان چطوره؟ یا اون واسه جمع بندیه؟
از سایت صنعتی شریف ویدیو های تدریس محمد پازوکی (طراح سوالات زیست گزینه 2) رو بگیر حالش رو ببر
There is enough light for one who wants to see
منم بافاگوزیست موافقم.........اگه دیگه بازم دیدی نیازه که نیس!!!!تدریس دکترارانفرعالیه که مال موسسه ونوسه...امسال3بخشش راسی دی شارایگان گذاشته بودروی کتاب تانک من که دیدمشون خوشم اومد!!ولی به هرحال فاگوزیست مطلوبه...موفق باشید![]()
من کرامت استفاده میکنم
البته فقط سوم می تونم بگم خیلی خیلی عالیه اول یه دور کتاب رو بخونید بعد دی وی دی رو نگاه کنید اخر هم تست بزنید
من هیچی استفاده نمی کنم معلم خوبیم ندارمکتابو می خونم نفهمیدم ی جاهایی شو درسنامه کتاب تستا یا باتست زدن خوندن نکات تستا راه میوفتم
داداش گلم ، اینجا بیشتر سردرگمت میکنن تا کمک.
به شخصه ویدیو های صنعتی شریف رو اصلا مناسب نمیدونم.
البته نه از نظر علمی...
با یه دوربین مداربسته ، دبیره میاد درس میده، دانش آموز میاره جلو...
دوربین مدام جابجا میشه...
اینکه رایگانه قابل ستایشه ولی واقعا تو ذوق میزنه . پیشنهاد میکنم سمتش نری.
اگه بخوام کتاب فاگوزیستو توی چند کلمه خلاصه کنم، توضیحات بسیار اضافی که اصلا نیاز نداری و فقط باعث میشه زود خسته شی و بعد از یه ماه کتابو بندازی کنار و تا یه مدتم کلا سمت زیست نری ، چون اطلاعات بلااستفاده وارد مغزت کردی. (تا اینکه یه روز متوجه میشی چه اشتباه بزرگی کردی)
غلط های متعددیم توی این کتاب وجود داره.
کلا برادرانه بهت میگم سمت هر کتابی میری، سمت این نرو (یه مدت جَو همه رو گرفته بود، این کتاب دست همه بود، بعد از یه ماه هیچکس نگاشم نمیکرد)
درباره بقیه منابع نظری ندارم. فقط خواستم نظرات متعدد باعث نشن گیج بشی.
گود بای
--------
راستی کامنت بالا،دقیقا کاریه که من انجام میدم و به نظرم بهترین روشه
ویرایش توسط H03ein : 30 بهمن 1394 در ساعت 09:37
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)