خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 53
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab نمایش پست ها
      بابا من اینو دیدم اگه کسی وقت داشت اینجوری بخونه که دیگه غمی نبود مالی نبود سردرگمت میکنه
      چ جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خلاصه شو بگین لطفا

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

درود

اینم نمونش
      فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به حال هر کاری سختی داره این هم تست نتیجه پژشکی رو داره

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahand7 نمایش پست ها
      به حال هر کاری سختی داره این هم تست نتیجه پژشکی رو داره
      تست باشه خوبه ها هر چی باشه وقت باشه بزنی خوبه ولی جزوه دیگه الان هرکیه خونده دیگه

5. Top | #35
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      والا من خریدم ولی پشیمونم
      ولی‌خب واسه من که تغییر رشته ای ام یه کوچولو به درد میخوره
      یه چیزی تو مایه های استراتژی زیست مهروماهه

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amiiin نمایش پست ها
      والا من خریدم ولی پشیمونم
      ولی‌خب واسه من که تغییر رشته ای ام یه کوچولو به درد میخوره
      یه چیزی تو مایه های استراتژی زیست مهروماهه
      ینی نکات درسیش خوب نیس؟؟؟

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیست iq پس کی قراره چاپ بشه؟؟؟
      بررسی کتاب ب صورت ترکیبه یا تسته؟
      میشه یکی کامل توضیح بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا منم خریدم اومد اگه خوب بود و راضی بودم از خریدش میام همینجا میگم اگه ن ک میگم نرید سمتش

9. Top | #39
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اینم نمونه زیست ترکیبیش . نظرتون؟!

Extracted pages from Zist_Tarkibi_IQ

10. Top | #40
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نکته که نگفته زیاد
      زیست خوندنو یاد داده

11. Top | #41
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      پس احتمالا امسال 200-300هزار نفر با مطالعه ی این کتاب قراره 100 بزنن .
      یعنی از عنوان کتاب معلومه که چه اشی برای جیب مردم پختند
      .

12. Top | #42
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DROUGBA FC نمایش پست ها
      منبع سوالات کتاب درسی هست نه تست های الگو و گاج . درست و با دقت خوندن مهم تر از تعداد تست هایی هست که میزنید کسیکه فاکتور های مهم خوندن در درس زیست شناسی رو رعایت کنه نباید از تست های کنکور هراسی داشته باشه و لزومی نداره چند هزار تا تست بزنه بلکه با یه تعداد تست معقول به سبک کنکور هم میتونه نتیجه خوبی بگیره مثلا میاد میبینه تعداد سیاهرگ های بند ناف رو دقت نکرده خوب کسیکه اینجوری بخونه معلومه بقیه بخش ها رو هم اینطوری خونده طراح اگه بخواد اذیت کنه میکنه و خوبشم میکنه جوریکه چند هزار تا هم تست بزنی بازم از پسش بر نمیای چون خوب نخوندی.
      ببین برادر همین تستها و نکات توی پاسخ تست هست که بهت یاد میده کتابو بخونی و نکاتشو یاد بگیری شما برو کتابو بخون همه قیدارو حفظ کن ببین کنکور بالا 40 میرسی/شما حتما حتما باید منبع قوی داشته باشی خب برادر جان همه که کتابو قورت میدن ولی کسی میبره که تست نکته دار زیاد کار کرده

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      پس احتمالا امسال 200-300هزار نفر با مطالعه ی این کتاب قراره 100 بزنن .
      یعنی از عنوان کتاب معلومه که چه اشی برای جیب مردم پختند
      .
      حرفه دیگه

این گروهم به زودی میشه یکی مثل کنکور اسان هست و ...

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LAZAR نمایش پست ها
      ببین برادر همین تستها و نکات توی پاسخ تست هست که بهت یاد میده کتابو بخونی و نکاتشو یاد بگیری شما برو کتابو بخون همه قیدارو حفظ کن ببین کنکور بالا 40 میرسی/شما حتما حتما باید منبع قوی داشته باشی خب برادر جان همه که کتابو قورت میدن ولی کسی میبره که تست نکته دار زیاد کار کرده
      اگه دقت کرده باشی من بلافاصله یه حرف دیگه هم زدم من مخالف منبع قوی نیستم موافق حجم معقول تست ها هستم کسی
      میتونه بیاد از منابع مختلف استفاده کنه که واو به واو کتاب رو با دقت و ترکیبی خونده باشه اشکال کتاب درسی رو با دقت بررسی کنه نه اینکه بیاد از اون کتاب از این کتاب این همه تست بزنه معلوم نیست چقدر درست میزنه
      اصن اونایی رو که غلط زده رو چرا غلط زده جالب اینجاست که میاد هایلایت میکنه اون قسمت ها رو بعد میره سراغ فصل بعدی.خوب باید از اون عبرت بگیری که هر فصل رو چجوری بخونی نه اینکه دوباره همون اشتباهات رو برای فصول بعدی تکرار کنی
      .اینو مطمئن باش تو هرچقدرم نکته دربیاری بازم طراح میتونه یه نکته جدید دربیاره ایده های طرح تست بسیار زیاده به نکته های فلان کتاب محدود نیست بیشتر تست های زیست مربوط به مثال نقض هست شما باید جوری بخونی که طراح هر چی داد بتونی بزنی تست هم کمک میکنه ولی از تست باید یاد بگیری فصول بعدی رو چطور بخونی بیشتر وقت بگذاری روی شکل ها روی متن ها قیود مفهومی و ... تست های ترکیبی محدودیت نداره و به این نیست هر چقدر تست ترکیبی تو همه کتاب ها هست اونارو بزنی موفق میشی نه طراح بخواد میتونه تستی رو بیاره که که شما تا حالا بررسیش نکرده بودی یا هر چی.
      ویرایش توسط bahman seraj : 25 دی 1394 در ساعت 22:48

15. Top | #45
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      حرفه دیگه

این گروهم به زودی میشه یکی مثل کنکور اسان هست و ...
      اره داش . کنکور اسان است که میگفت بیاید سی دی های مارو بخرید و راحت مثل اب خوردن زیست و ریاضی و فیزیک و ... رو 100 بزنید . عمومی هارو هم که با تکنیک و مهندسی معکوس از این مزخرفات همه رو 100 بزنید . راحت برید بشینید پزشکی تهران . حتی احمدی میگفت اگه یه کوچولو هم تست بزنید دیگه رتبه 2یا شایدم1رقمی هستید .
      در مورد گروه ماز هم یه زمانی (1-2 سال پیش) که بدون هیچ حاشیه ای کارش رو میکرد ، من حتی حاضرم بگم سوالاش از تست های هر کتابی و یا ازمونی بهتر بود . اما الان دیگه زده توی جاده خاکی . اینم که جدیدترین دست اوردش . روش هایی برای 100 زدن زیست .
      والله دوست من از سوم راهنمایی داره کلاس های المپیاد زیست میره . جزو 10 نفر اول کشور هم سال پیش شد (سوم دبیرستان) ؛ توی فکرش نمیگنجه که زیست کنکور رو 90 به بالا بزنه .
      ای کاش دوستان صحبت های علی کرامت رو که توی قلمچی انجام داد رو میشنویدند و دیگه دنبال این جور مسائل نمیرفتند .

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن