والا من خریدم ولی پشیمونم
ولیخب واسه من که تغییر رشته ای ام یه کوچولو به درد میخوره
یه چیزی تو مایه های استراتژی زیست مهروماهه
زیست iq پس کی قراره چاپ بشه؟؟؟
بررسی کتاب ب صورت ترکیبه یا تسته؟
میشه یکی کامل توضیح بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس احتمالا امسال 200-300هزار نفر با مطالعه ی این کتاب قراره 100 بزنن .
یعنی از عنوان کتاب معلومه که چه اشی برای جیب مردم پختند .
ببین برادر همین تستها و نکات توی پاسخ تست هست که بهت یاد میده کتابو بخونی و نکاتشو یاد بگیری شما برو کتابو بخون همه قیدارو حفظ کن ببین کنکور بالا 40 میرسی/شما حتما حتما باید منبع قوی داشته باشی خب برادر جان همه که کتابو قورت میدن ولی کسی میبره که تست نکته دار زیاد کار کرده
اگه دقت کرده باشی من بلافاصله یه حرف دیگه هم زدم من مخالف منبع قوی نیستم موافق حجم معقول تست ها هستم کسیمیتونه بیاد از منابع مختلف استفاده کنه که واو به واو کتاب رو با دقت و ترکیبی خونده باشه اشکال کتاب درسی رو با دقت بررسی کنه نه اینکه بیاد از اون کتاب از این کتاب این همه تست بزنه معلوم نیست چقدر درست میزنهاصن اونایی رو که غلط زده رو چرا غلط زده جالب اینجاست که میاد هایلایت میکنه اون قسمت ها رو بعد میره سراغ فصل بعدی.خوب باید از اون عبرت بگیری که هر فصل رو چجوری بخونی نه اینکه دوباره همون اشتباهات رو برای فصول بعدی تکرار کنی.اینو مطمئن باش تو هرچقدرم نکته دربیاری بازم طراح میتونه یه نکته جدید دربیاره ایده های طرح تست بسیار زیاده به نکته های فلان کتاب محدود نیست بیشتر تست های زیست مربوط به مثال نقض هست شما باید جوری بخونی که طراح هر چی داد بتونی بزنی تست هم کمک میکنه ولی از تست باید یاد بگیری فصول بعدی رو چطور بخونی بیشتر وقت بگذاری روی شکل ها روی متن ها قیود مفهومی و ... تست های ترکیبی محدودیت نداره و به این نیست هر چقدر تست ترکیبی تو همه کتاب ها هست اونارو بزنی موفق میشی نه طراح بخواد میتونه تستی رو بیاره که که شما تا حالا بررسیش نکرده بودی یا هر چی.
ویرایش توسط bahman seraj : 25 دی 1394 در ساعت 22:48
اره داش . کنکور اسان است که میگفت بیاید سی دی های مارو بخرید و راحت مثل اب خوردن زیست و ریاضی و فیزیک و ... رو 100 بزنید . عمومی هارو هم که با تکنیک و مهندسی معکوس از این مزخرفات همه رو 100 بزنید . راحت برید بشینید پزشکی تهران . حتی احمدی میگفت اگه یه کوچولو هم تست بزنید دیگه رتبه 2یا شایدم1رقمی هستید .
در مورد گروه ماز هم یه زمانی (1-2 سال پیش) که بدون هیچ حاشیه ای کارش رو میکرد ، من حتی حاضرم بگم سوالاش از تست های هر کتابی و یا ازمونی بهتر بود . اما الان دیگه زده توی جاده خاکی . اینم که جدیدترین دست اوردش . روش هایی برای 100 زدن زیست .
والله دوست من از سوم راهنمایی داره کلاس های المپیاد زیست میره . جزو 10 نفر اول کشور هم سال پیش شد (سوم دبیرستان) ؛ توی فکرش نمیگنجه که زیست کنکور رو 90 به بالا بزنه .
ای کاش دوستان صحبت های علی کرامت رو که توی قلمچی انجام داد رو میشنویدند و دیگه دنبال این جور مسائل نمیرفتند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)