حالم بده از شب خوابم نبرده هر یه ربع یه بار بیدار میشم از چهار صبح زل زدم به دیوار.دارم دیونه میشم .لعنت به کنکورو من امسال کنکور نمیدم میرم ازاد دیگه خسته شدم
ویرایش توسط M.O.N.a : 06 تیر 1397 در ساعت 09:00
در حال وقت گذرانی + آزمون + کتاب خواندن ( تنها چیز آرام بخشي هست که هست . گوته میگه اگه کسی از 3000 سال پیش خودش آگاهی نداشته باشه به تنگ دستی مرده .
https://songsara.net/32859/wayne-jones-quiet-night.html
این رو بشنوين آرام بشین ،یه فنجان نسکافه قهوه ،یا دم کردنی مثل گل گاو زبان میل کنین و زیاد سخت نگيرين .
من استرس شدید داشتم ،از یه روانشناس پرسیدم گفت به خودت سخت نگیر ،استراحت کن ،الان ساعت مطالعه کم کن ،منظم باش و کتاب هم بخون ،گيمينگ هم یادت نرهآهنگ ها و کار هایی که دوست داری انجام بدی هم یادت نره
این یکی دو روز خیلی به بهتر شدن استرس کمک کرد ،نه فقط برای کنکور ،بلکه بهتر بود برای کل زندگی اینطور میشد .
در حال وقت گذرانی + آزمون + کتاب خواندن ( تنها چیز آرام بخشي هست که هست . گوته میگه اگه کسی از 3000 سال پیش خودش آگاهی نداشته باشه به تنگ دستی مرده .
https://songsara.net/32859/wayne-jones-quiet-night.html
این رو بشنوين آرام بشین ،یه فنجان نسکافه قهوه ،یا دم کردنی مثل گل گاو زبان میل کنین و زیاد سخت نگيرين .
من استرس شدید داشتم ،از یه روانشناس پرسیدم گفت به خودت سخت نگیر ،استراحت کن ،الان ساعت مطالعه کم کن ،منظم باش و کتاب هم بخون ،گيمينگ هم یادت نرهآهنگ ها و کار هایی که دوست داری انجام بدی هم یادت نره
این یکی دو روز خیلی به بهتر شدن استرس کمک کرد ،نه فقط برای کنکور ،بلکه بهتر بود برای کل زندگی اینطور میشد .
مقداری استرس داشتم دیشب..ولی الان ارومم..کیو دیدین دوروز قبل کنکور زیست دستش باشه اون منم اقادیشب دلم میخواست از احساساتم با بابام حرف بزنم.دلم میخواست بهش بگم استرس دارم..ولی نتونستم..کلا ادم درونگرایی نیستم بنظر خودم..وقتی ناراحت میشم عصیی میشم هرچی.. دلم میخاد به یه نفر بگم..
این گربه هه صب ک بش غذا دادم دستمو لیس زد کلی کیف کردم![]()
آرامش آرامش آرامش
همین !!!
سلام!
حال همهی ما خوب است
ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،
که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويند
با اين همه عمری اگر باقی بود
طوری از کنارِ زندگی میگذرم
که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد و
نه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!
کاش مثل آدمهایی که باهاشون برخورد داشتم تا به حال که
نه قلبی دارن و نه احساسی
انقدر احساساتی نبودم
کاش انقدر برای یه سری مفاهیم ارزش قائل نبودم
کاش راحت فراموش می کردم
شاید زندگی اینجور راحتتر بود
پس فردا کنکوره ....واقعا زمان همه چیز رو حل میکنه.....
همین الان داشتم به رفیقی که از عید باهام بوده تا الان رسیدگی میکردم
ماهی آبی کوچولووووم......
دیدم رنگش پریده یه کوچولو آب گرم ریختم روش و قرص آموکسی سیلینم یه کوچولو ریختم براش.....البته اینارو تو نت خوندم بالاخره ماهی داریه دیگه.....قبلنم این کارو کردم خوب خوب شد خداروشکر
عزیزای مننننن*-* میدونم چه لحظه های سختی رو دارین میگذرونین
از ته دلم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
آرامش داشته باشید ، و مطمعن باشید که خدا نتیجه ی تلاش هاتون رو بی برو برگرد میده
رفع اسپم: خوب و آرومم
دوس دارم امسال یه تابستون متفاوت رقم بزنم^______^
چقدر کارهای ژذاب دارم واسه انجام دادن
هوا به شدت داغه-_-
دلم یه هوای خنک و دلچسب میخاد![]()
میفرماید که کار خوبه خدا درست کنه...
سلطان محمود خر کیه^_^
عاقا استرس دارما ولی دیگ دیگ
دخترداییم مریضه
کاشکی چیز بدی نباشه![]()
در حال حاضر 400 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 400 مهمان)