همین ده دیقه پیش در مسیر دانشگاه یهویی)
فایل پیوست 78809
انقدر @somi از گربه ها تعریف کرد....منم عاشقشون شدم
البته همیشه دوس داشتمشون...الان تشدید شده ولی
خیلی ناز یه گوشه نشسته بود^___^اول ازش رد شدم...بعد دوباره برگشتم....دقیقا همون لحظه ک دوربین و گرفتم سمتش سرش رو بلند کرد و تو دوربین نگا کردیه میو هم گفت،اصن دلم اتیش گرفت
دلم میخاست کلی بشینم باهاش بازی کنم....ولی سرویس داش میرفت
راجب حسم ک کلن حس خاصی ندارم،،، ساعت ۸صبح اصولن چه حس خاصی میشه داشت؟؟؟؟ قشنگ ساعت ۲_۳ شبه ک اون حس خاصا میاد سراغ ادم، دهن ادمو سرویس میکنه)
تو این چند ماه خیلی اتفاقای ناجور واسم افتاد
با اینکه هیچ کاری از دستم نمیومد ولی نگرانی و آشفتگی و بیقراریش اونقدی بود که کلن از درس خوندن بیفتم
ولی
از الان به بعد دیگه نباید اینجوری بشه ,, مثه اینکه حفره های زندگی من تمومی نداره باید یجوری کنار بیام باید یاد بگیرم............
+ خب.. این چن روزه شدیدا افتادم رو سرفه. امیدوارم زودتر تموم شه. خدایا.. این ی بار نذار همه چی بهم بریزه. ی ذره هم هوای منو داشته باش...
++ یهویی اینقد ساعت مطالعه رو بردن بالا اشتبا بود. دیه داشتم می مردم.
+++ فقط...فقط چشمامو بستم و ی نفس عمیق..بوی یاس بنفش میاد....عاشق این روزام.
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
خنثی..
مقاومتام جواب نداد و راهی یه سفر ۳-۴روزه ام...فقط تونستم تایمشو کم کنم..
الان چیزی ک بهش فکر میکنم اینه ک توسفر ویسای رضا امیرو گوش بدم یا ایلیا ایمانی رو(help me)
الفای ذهنیم گوش میدم...
واسه همه کنکوریام دعا میکنم
خریدم میکنم
استراحتم نمیکنم–_–
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خدایا هستی واقعا؟!
از بس این دخترا حرف از پیشی زدن منم دلم خواس
یدونه پیشییییییییی می خوام :/
ب یدونشون ماست گذاشتم تو بشقاب همشو خورد رفت نموند
همیشه غذاشو می خوره میره خیلی وحشیه :/
یه روزایی از صبح که بلند میشی میدونی روز خوبیه ،امروزم ازون روزا بود
دانشگاه که زده بود به سرم سر یه سری اتفاقا مدام میخندیدیم با دوستم
من بهش نگاه میکردم از خنده اون خندم میگرف عین دیوونه هافقط دور و بریامون کلافه شدن از خنده های ما فک کنم
![]()
ولی خب تهش مهم اینه وقتی تنها شدی بازم اون حسای خوب همراهت باشه که اینجوری نیست!
بازم خداروشکر بعد چند روز حال خراب امروز بد نبود.
میخام ی وام بردارم
اولین وامی که میخام به اسم خودم میخام بردارم
یا با این وام کارم راه میفته
یا هم همین اول کاری میخورم به زمین که باز بیان با کاردک جمعم کنن !
البته من هدفم فقط همین که ی سرمایه کوچیک و پشتوانه یمالی کمی درست کنم تا حتی اگ بخوام درس بخونم دغدغم کم ترباش!
این وام بردارم حدود ۱۰۰ تومن باید پرداخت کنم
ینی اگ زعفرونام عمل نکنه ب خاک سیاه میشینم ! حتی خانوادمم الان ب خاطر من اومدن تو اینکار !
وگرنه اونا ب ی لقمه نونم راضین !
ولی عجب دنیایی
یکی هم سن من میبینی الان سوار پورشه و هیوندا و تویتا و شراب تاک میخورن
و من سوار بر تراکتور باید خاک بخورم!!
خستم
هوووووووف
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
درود
افرین
خوشحالم که شما هم کسب وکارت رو شروع کردی
نگران قسط هاشم نباش ... وقتی مجبور باشی پول دربیاری ، قطعا پول درمیاری . ... این یه واقعیته .
فقط یادت باشه وقتی شروع کردی ، دیگه حس دو دل بودن رو بزاری کنار ... قاعده " یا میشه و یا باید بشه " رو الگو کاریت بزاری .
هیچ دلیلی هم نداره که به خاطره کارت ناراحت و نا امید بشی ... وقتی کار کردن و درآمد زایی رو به عنوان مسیری برای رشد خودت و خانوادت درنظر بگیری دیگه فرقی نمیکنه شروع کار با تراکتور باشه یا بیل !
مهم اینه که اولا شرایط همیشه همینطور باقی نمیمونه ... از پشت فرمون تراکتور تا پشت فرمون پراید مسیر خیلی دور از انتظار نیس .. دوم اینکه در این مسیر چیزهای خیلی جدیدی یاد میگیری که فکرشو هم نمیکنی .
*من پریشب پیش یکی از دوستام بودم که تازه فست فود زده بود و حتی تک تنها کار میکرد ولی واقعا کم نمیزاشت .. مثلا میدیدم تا ساعت 3 صب سرویس میداد
پریشب بش گفتم ببین رحمت ، خیلیا دیگه 10 11 شب به بعد زنگ خاموشی زندگیشونه و کسب و کارشونو جمع میکنن میرن ولی تو هر شب 3 4 ساعت بیشتر کار میکنی و سرویس میدی همین باعث میشه هر روز یکم بیشتر رشد و پیشرفت داشته باشی و مطئنم تا دو سال دیگه یه مجتمع تجاری از همین فست فودت میزنی چون هر روز " یکم " بیشتر کار میکنی و این " یکم " بیشتر ها در بازه زمانی مشخص تاثیرشو نشون میده ( کتاب اثر مرکب دارن هاردی )
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
حس میکنم یه نصفه کروموزوم Y دارم تو ژنومم..
اخلاقای پسرونه دارم
رفتم ماشینو ردیف کردم.. گازشم اوردم بالا... ی چیز عروسکی شده .. عاشق صدای موتورش شدم... مامان قربون شتابش بره *_*
واقعا من از اون ادمام ک حاضرم جای ماشین گرونتر خریدن .. خرج همین ماشینی ک دوسش دارم بکنم .. کاستومش کنم همه جوره .. واسه همین میگم کروموزوم Y
خدایا ی پول تپل برسون.. حسابی بهش برسم عروسکو![]()
در حال حاضر 1288 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1288 مهمان)