شما فکر کن یک نفر بیاد ادبیات و عربی و دینی رو باهم در سطح کنکور درس بده!!!!!!!
تازه گاهی هوس شیمی هم به سرش میخوره و بین تدریس معلمای دیگه شیمی میاد شیمی درس میده!!
جواب سوال دوستمون کاملا واضح و مشخص هست
اما جواب شما:
فرمودین رمز گردانی و تصویر سازی , ایشون با همون تکنیک هایی که خودش ادعا میکنه , حتی توانایی حل یک تست زبان فارسی رو هم نداره , اون هم کسی که ادعا میکنه ادبیات رو 100 زده , بدون سند و نشون دادن حتی یک کارنامه ....
استاد؟ هامون سبطی (دکتر هامون سبطی) با دارا بودن مدرک دکترا , و اون همه یال و کوپال خودش , هیچ ادعای نداره , اون وقت پیشوند استاد رو چطوری چسبوندین به این اقا که حتی حرف زدنش هم بلد نیست چه برسه تدریس؟ اصلا با کدوم مدرک و تحصیلات دانشگاهی ایشون به درج استادی نایل شدن؟
شما هم بجای دادن درس اخلاق , کافیه یه کم به این فکر کنین که با پست امثال من و جناب عالی بچه های همین انجمن اقدام به خرید میکنین , میخوای بهت بگم کدوم بچه ها ؟ پسری که برای خرید کتاب , مجبوره بره کارگری یا دختری که برای اینکه جلوی پدرش بابت شرکت در ازمون ازمایشی و یا هزاران بدبختی دیگه شرمنده نباشه از پس انداز خودش استفاده میکنه
کافی هست یا باز هم بگم؟
بله , نمونه تدریس هردو در اینترنت موجود هست , بگردین خودتون میتونید پیدا کنین و مقایسه کنین.
برای ادبیات دی وی دی اصلا نیاز نیست با یه کتاب خوب بخونین نتیجه خوبی میگیرین...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
پیشنهاد دهندگان کتاب ! عزیزان ، ایشون فرمودن کدوم دی وی دی رو نگاه کنم !
نظر ِ من : مقایسه شاهین زاد و احمدی ، مثل مقایسه ی اکبر میثاقیان و فرگوسن میمونه !
نخواستی شاهین زاد رو ببینی رفاقتی برسون دستم![]()
گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد
دکتر شفیعی کدکنی
به نظر من که خودت انتخاب کن و بخون.نظرات مختلفه.اینطوری بیشتر سردرگم میشی.ببین به نظرت خودت کدوم بهتر و کاملتره همونو بخون
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...انجام مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)