سلام دوستان خوب هستین ؟
من تمام محصولات افبا رو دارم
میخواستم زیستش رو بخرم
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
کسی دارتش ؟
خوبه ؟
بده ؟
ممنون میشم اگ کمکم کنید مرسی
خواهشا هرکی میتونه کمک کنه پی ام بده مرسی
اگ مثل بقیه درساش هم عالی باشه زیست رو هم میخرم
سلام دوستان خوب هستین ؟
من تمام محصولات افبا رو دارم
میخواستم زیستش رو بخرم
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
کسی دارتش ؟
خوبه ؟
بده ؟
ممنون میشم اگ کمکم کنید مرسی
خواهشا هرکی میتونه کمک کنه پی ام بده مرسی
اگ مثل بقیه درساش هم عالی باشه زیست رو هم میخرم
ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 05 اسفند 1394 در ساعت 13:23 دلیل: قانون 37
افبا خوبه اما فقط زیست عمارلو-ایشونم فقط پیش1رو تدریس کردن-عمارلو عالیه ولی فرهادیان و چلاجور شعرنو تلاوت میکنن
من تدریس دکتر چلاجور رو خیلی دوس دارم... فن بیانشون معرکس...زمین شناسیشو داشتم امروز زیست گیاهیشم سفارش دادم
من خودم یکبار کتاب مبخونم بعد dvdفراهانی رو میبینم بعد دوباره کتب بعد فرهادیان رو نگا میکنم بعد میرم تست میزنم اخرشم ارامفر رو نگا میکنم ئوقت گیره اما دردصدای زیستم خفنه
یه راه حل که 100% موثره ولی تلاش میخواد زیست افبا مافبا کنکور اسان است رو ولش کنید.
هدف باید این باشه که خودتون نکات رو ترکیب کنیدو باید زیست رو کاملا ترکیبی و بابرنامه بخونین,توصیه میکنم نحوه مطالعه زیست توسط دکتر عمارلو رو تو همین انجمن بخونین و طبق اون عمل کنین:
خط به خط بخونین همراه با مفهوم و همراه با تستای زیاد هر کتاپ تستی خوبه,بعد که کمی اوستا شدین خودتون مطالب رو ترکیب میکنین و درصد بالا میزنین
بنظر من یکی از حسنای آفبا نسبت به حرف آخر اینه که ساعتش خیلی کم تره و جم و جور تره... حرف آخر ساعتای تدریسش خیلی زیاده...بین تدریس هم صحبت های حاشیه ای میشه...اما خب تدریسشون هم محشره... ولی آفبا مدیریت زمانش بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)