سلام من هم ادبیات کنکور اسان است احمدی دارم هم شاهین زاد آفبا با هم نمیرسم بخونم وقت مقایسه کردنم ندارم اونایی که هر دو رو دیدن کدوم بهتره؟؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
سلام من هم ادبیات کنکور اسان است احمدی دارم هم شاهین زاد آفبا با هم نمیرسم بخونم وقت مقایسه کردنم ندارم اونایی که هر دو رو دیدن کدوم بهتره؟؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
آقا هر کسیو تو قبر خودش میذارن !
اگه اقای احمدی کلاه برداری کرده حق خوری کرده مال مردم خوری کرده یا هرچیز دیگه ... گناهش گردن خودش و خدا جوابشو بده
سوال دوستمون الان این بود که من از کدومش استفاده کنم نه اینکه تخریب شخصیت استاد احمدی !
آقای احمدی با رمز گردانی های فوق العاده و تصویر سازی آدم رو در گیر میکنه و تو ذهن میمونه حرفاش !
بیاید یکم هم دیگرو خراب نکنین ...
موفق باشید
الان یعنی احمدی هم استاده؟
واقعا شبیه استاد میبینینش؟
من که فقط به چشم انگل که پولای مردمو بالا میکشه میبینمش
اصلا واژه مقدس دبیر نباید کنار همچین ادمی گذاشته بشه
به نظر من دی وی دی ادبیات اول پرواز بعد رایان بعد افبا
جواب سوال دوستمون کاملا واضح و مشخص هست
اما جواب شما:
فرمودین رمز گردانی و تصویر سازی , ایشون با همون تکنیک هایی که خودش ادعا میکنه , حتی توانایی حل یک تست زبان فارسی رو هم نداره , اون هم کسی که ادعا میکنه ادبیات رو 100 زده , بدون سند و نشون دادن حتی یک کارنامه ....
استاد؟ هامون سبطی (دکتر هامون سبطی) با دارا بودن مدرک دکترا , و اون همه یال و کوپال خودش , هیچ ادعای نداره , اون وقت پیشوند استاد رو چطوری چسبوندین به این اقا که حتی حرف زدنش هم بلد نیست چه برسه تدریس؟ اصلا با کدوم مدرک و تحصیلات دانشگاهی ایشون به درج استادی نایل شدن؟
شما هم بجای دادن درس اخلاق , کافیه یه کم به این فکر کنین که با پست امثال من و جناب عالی بچه های همین انجمن اقدام به خرید میکنین , میخوای بهت بگم کدوم بچه ها ؟ پسری که برای خرید کتاب , مجبوره بره کارگری یا دختری که برای اینکه جلوی پدرش بابت شرکت در ازمون ازمایشی و یا هزاران بدبختی دیگه شرمنده نباشه از پس انداز خودش استفاده میکنه
کافی هست یا باز هم بگم؟
بله , نمونه تدریس هردو در اینترنت موجود هست , بگردین خودتون میتونید پیدا کنین و مقایسه کنین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)