منم همه رو تاييد مي كنم قرارنيست ادم به همه سوالا جواب بده اوني رو كه مطمئن هستي جواب بده
زیبا فکر کن همه چیز را زیبا خواهی یافت
از این جا رد میشم
سلام به نظر من چند روز قبل ازمون تستای ترکیبی بزن تا اشکلاتت دربیاد چون هرموضوع جدا رو میتونی تستشو بزنی اما تست ترکیبی سخت میشه پس حسابی تستای ترکیبی کار کن و اول توقعت رو بیار پایین یعنی نخواه همه ی تستا رو کامل بزنی مثلا بگو من فقط ده تا تست جواب میدم اونم تستایی که مطمئنم بلدم وبه هیچ وجه تست شک دار نزن کم کم تعداد تستا رو زیاد کن تو ی ازمون باخودت قرار بده هیچ تست شک داری نزنی شاید به نظرت ترازت خوب نشه اما میبینی که بهتر از قبل میشه اینجوری انگیزه میگری کمتر تست شک دار بزنی
سلام
تسلطتتون رو روی مباحث بالا ببرین .زیاد تست بزنین.سرازمون اول به سوالاتی که مطمئن هستین از جوابهاشون جواب بدین و بقیه وقتتون رو به سوالاتی که نیاز به فکر داره ولی میشه راحتتر به جواب رسید اختصاص بدین دراخراگر وقت اضافه اوردین ازبین سوالاتی که مونده بررسی کنین ببینین به کدوم سوالات میتونین جواب بدین.درضمن برای پاسخ دادن به سوالات متن سوال رو با دقت بخونین و برای پاسخ دادن استرس نداشته باشین.
از این جا رد میشم
من اشتباه نمیکنم که خودمو سرزنش کنم ...
من اشتباه میکنم تا دیگه اشتباه نکنم ....
این بازی زندگیه ...
ربطی به کنکور و درس و ای حرفا نداره ...
................
حالا یکی هست از عمل و اشتباه میترسه ...
همون طوری ساسپند باقی میمونه ....
ولی اونی که پیش میره و دچار اشتباه میشه ...
حداقل به تعداد اشتباهاتی که داشته، از بقیه جلوتره ...
..........
اشتباه بخشی از مسیر رشد و پیشرفته ...
گاهی باید از زمستون گذشت تا به بهار رسید ...![]()
خب دوستان اشاره کردن
هدف گذاری چند تا از ده بهترین راه برای کم کردن اشتباهاس + از جواب دادن شانسی حتی اگه شک بین دو گزینه بود پرهیز کنین
چندتا کار هست که باید بکنی.
اول اینکه درستو درست بخونی و تست زیاد حل کنی تا مسلط شی.
دوم اینکه بعد از اینکه آزمون دادی بشینی آزمونتو بررسی کنی و ببسنی چرا غلط زدی و کجای کارت اشتباه بوده و تک تک سوالا رو روش وقت بذار و بررسی کن.
سوم اینکه رو خودت و ذهنت کار کن که سوالیو که مطمئن نیستی جوابشو نزنی چون بقیه درستا رو هم خراب میکنه.
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
اولا مغرور نباش و از روی سوالیکه بلد نیستی راحت رد شو
دوما از روش ضربدر منها استفاده کن
سوما با برنامه برو سر امتحان و بدون چیو باید بزنی و چیو نباید بزنی
چهارما شک دار نزن
از این جا رد میشم
کاری که من خودم برای این ازمون انجام دادم پباعث شد غلطام از 3 به 17 برسه بهت میکم
ببین، قبل ازمون باید برای خودت هدف گذاری کنی که قراره ازمون بعدی هر درس چندتا بزنم
مثلا ازمون اول زیست 20زدی، تو توی این ازمون 30 هم بزنی پیشرفت داشتی، پس روز قبل ازمون با خپدت بگو این ازمون زیست ده تا سوال داره من سه تارو میزنم که بشه 30 درصد
دقت کن یهویی هدف گذاری هاتو بالا نبر، از کم شروع کن و هر ازمون افزایش بده
بعد سر جلسه یه دور سریع همه سوالارو بخون و اونایی که اسونترن وکاملا بلدیشونو بزن و وقتی سی درصد شد دیگه ریسک نکن و شک دارهارو اصلا نزن
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)