خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 41 از 41
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saraaa نمایش پست ها
      سلام به نظر من چند روز قبل ازمون تستای ترکیبی بزن تا اشکلاتت دربیاد چون هرموضوع جدا رو میتونی تستشو بزنی اما تست ترکیبی سخت میشه پس حسابی تستای ترکیبی کار کن و اول توقعت رو بیار پایین یعنی نخواه همه ی تستا رو کامل بزنی مثلا بگو من فقط ده تا تست جواب میدم اونم تستایی که مطمئنم بلدم وبه هیچ وجه تست شک دار نزن کم کم تعداد تستا رو زیاد کن تو ی ازمون باخودت قرار بده هیچ تست شک داری نزنی شاید به نظرت ترازت خوب نشه اما میبینی که بهتر از قبل میشه اینجوری انگیزه میگری کمتر تست شک دار بزنی
      حرفات خیلی منطقین

من خودم اگه 22 غلط نداشتم به جای 6800 این آزمون 7000 بودم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام و درود...تمامیه دوستان نکات بسیار خوب و مفیدی گفتن..اینکه شما بیشتر بخونید واون قسمتایی که بیشتر شک دارین بیشتر تست تمرین کنین...یا اینکه تکنیک چنتا از ده تا...من خودم هم چن تااز ده تا رو اجرا میکردم اما اکثرا نمیتونستم به خودم بگم همونقدرو بزنم..مثلا اگه قرار میزاشتم ادبیاتو6 از ده جواب بدم گاهی به دلیل ساده به نظر رسیدن مطالب یا سهل انگاری خودم میخاستم تا8 تا رو هم جواب بدم..همش وسوسه میشدم..این تکنیکو باید اینقدر تکرار کنید تا به خودتون مسلط شید و واقعا همون تعداد سوالیو که میخاید درست جواب بدید..نکته دوم اینه که این مطلب که شک دارین رو بزنین یا نه یه چیزیه که باید خودتون بررسی کنین و تو هر درسی هم به طور جداگانه..من سوالاتیو تو دینی با 70 درصد یقین به پاسخ درست بودن اون گزینه اشتباه میزدم و به این نتیجه رسیدم تو دینی حتی اگه 20-30 درصد هم شک داشتم جوابم غلطه نزنم..اما تو زیست کاملا برعکس بود..جوابایه50-50 رو هم اکثرا درست میزدم..ینی به این نتیجه رسیدم شک هام تو زیست بیخوده و اون گزینه ای رو که میخام بزنم..ولی تو درس دینی نه...در کل خودتون باید تو چن ازمون و هر درس جداگانه بررسی کنید

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه نکته ی دیگه هم تجربه شخصی خودم بوده اینه که هر چی هم بگن بخون و تست بیشتر بزن بازم سرجلسه که بری سر تعدای تست شک رو خواهی داشت...تست و تمرین بهترین کاره..اما این نکته یادتون باشه اگه دیدین به صلاحتون نیس زدن تست درصورت شک کردن اصلا نزن و به اعصاب خودت مسلط باش..گاهی تو همین ازمون های ازمایشی از قصد میان سوالای یه درسو سخت میدن...اونوقت طرف میبینه از هر ده سوال به1 سوال جواب داده و 2-3 تا سوال هم بینش شک داره که کدوم جوابه و بهم میریزه و اون سوالاتو میزنه به این امید که درست باشه و درصدش بیاد بالا و کارکاملا اشتباهیه..باید اونقدر رو ذهنت تمرکز داشته باشی و بدونی گاهی سوالات ازمایشی به منظور تمرین همین قضیس که روی ذهنت مسلط بشی سرجلسه کنکور نزنی ..گاهی شاید اونقدر سطح سوالات یه درس سخت باشه با زدن3 تست از هر ده تایی به تراز بسیار بالایی تواون درس برسین..پس اصلا از نزدن چندین تست پشت سرهم هر چند اگه همشون بین دو گزینه شک داشتی نترسید..گاهی به صلاحتونه این قضیه...

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیر نکات مهم سوالا خط بکش تا بی دقتیات بیاد پایین
      تو حل سوالات محاسباتی هم سعی کن توی یه جای کم انجامشون بدی

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      و نکته ی دیگه ای که لازم میدونم بگم اینه که اکثرا الان سوالای کنکور و به خصوص زیست به گونه ای طرح میشن که در خوش بینانه ترین حالت بین 2 گزینه شک داشته باشی تازه اگه همون دوتا گزینه ای که به اصطلاح حذف کردی جواب درست نباشه..اگه بین دو گزینه شک کردی و خواستی یکیو بزنی همیشه یادت باشه خودتو قانع نکن که این گزینه اشتباهه و این درست ..به عنوان مثال اگه سوال گفته کدوم گزینه درسته و بین دو گزینه شک داری بدون پیش داوری درباره اون دو گزینه برو بخون هر کدومو و سعی کن اون گزینه رو اثبات کنی غلطه ینی یه مثالی چیزی تو ذهنت پیدا کنی که توضیح اون گزینه درباره اون صادق نباشه..و بتونی بگی اون غلطه مثلا تو همین نوع سوال اگه بگی این گزینه درسته و این طور ذهنیتی تو ذهنت داشته باشی مطمعن باش غلط میزنی تستو..باید با یه دلیل اون گزینرو نقض کنی

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به همه اینجا ی پا مشاورند
      پیشنهادات همه خوبه اما یک بار شکدارها رو نزن ببین ترازت چی میشه بقیه راه حلهارو هم امتحان کن ...
      البته بیشتربچه ها با توجه به رشته خودشون پیشنهاد دادند. برای رشته انسانی سعی کن بیدقتی هاتو کمتر کنی

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تنها دلیل غلط زدن سوالات کم کاری و کم تست زدنه همین ........

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکی از دلایلش اینه که دوس دارین درسا رو صد بزنین و سوالات شک دارتون رو هم حتی اگه شده شانسی جواب میدین و غلطاتون میره بالا
      دوم هم بی دقتی هس که معمولا 1/3 تا 1/2 تعداد غلطا رو تشکیل میده
      سوم هم نخوندن دقیق کتاب درسی هس
      و مورد چهارم هم کم کاری در تست زدن که باعث میشه شما یه فرمول رو بلد باشید اما روش مسلط نباشید

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ساده سوالای که شک داری نزن حتی اگه فقط دو سوال بلدی همونا رو بزن

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ب نظرم هدف گذاری کن...ک برای فلان درس باید به 4 سوال از 10 سوال جواب بدم
      اینجوری تو میگردی و سوالایی ک مطمئنی میزنی بعدا ب مرور زیاد کن هدف گذاریتو

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      پنجشنبه اخرهفته ای که ازمون داری دوتا دفترچه عمومی و اختصاصی را بردار وباخودکارقرمز غلط هایت را مشخص کن اینجوری ذهن شرطی میشه فردا سرجلسه ازمون مواظب غلط هایت هستی

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن