سلام و درود
میخواستم بگم که تو ازمونهای ازمایشی تعداد جوابای غلطم زیاده میشه راهنمایی کنین تا کمشون کنم؟
لطفا راهکار های مفید و عملی ارایه بدین
توضیح کامل بدین
ممنون از شما![]()
سلام و درود
میخواستم بگم که تو ازمونهای ازمایشی تعداد جوابای غلطم زیاده میشه راهنمایی کنین تا کمشون کنم؟
لطفا راهکار های مفید و عملی ارایه بدین
توضیح کامل بدین
ممنون از شما![]()
قرار نیست شما به تمام سوالات جواب بدید..تکنیک چند از ده تا رو اجرا کنید...یعنی قبل ازمون با خودتون بگید که من امروز فقط قراره که مثلا به 5 سوال شیمی از 10 تاش جواب بدم...
در شک بین دو گزینه سوالو نزده رها کنید...چون در بیش از 70 درصد موارد غلط درمیاد...البته برای من که اینطور بود...
به نظرم وقتی یه تستو میزنید،..مثلا شما ریاضی رو تستاشو زدین و کلا زودتر از زمان مقرر تعیین شده شما تموم شدین...و چند تا تست ریاضی رو زدین و اطمینانتون از درستیش مثلا 80 درصد بوده...دیگه برنگردین که دوباره اونو چک کنید که درست بوده یا نه؟چون ذهنتون خستست،احتمال اینکه تست درستتونو غلطشو بزنید بیشتر از اینه که تست اشتباهو درستشو بزنید...
درسات رو با دقت بیشتری بخون
تست بیشتر بزن و بعد از اون با دقت تحلیل کن و علت این که نادرست جواب دادی رو پیدا کن
و دام آموزشی تمام سوالات رو چه اون هایی که درست جواب دادی چه غلط پیدا کن
و در نهایت در آزمون به سوالاتی که شک زیادی داری پاسخ نده
ما آزمون میدیم تا نقاط ضعفمون رو پیدا کنیم پس حتما آزمون رو تحلیل کن تا بفهمی اشتباهت کجاست
بزرگ ترین آزمون ایمان زمانی است
که آنچه می خواهید را به دست نمی آورید
با این حال قادرید بگویید:
خدایا شکرت
منم نظر دوستان رو دارم...از تکنیک ضربدر منها هم استفاده کنی مطمعنن اشتباهات میاد پایین...موفق باشی^_^
تنها دلیل اشتباهات
1- دقت نکردن
2- نداشتن اطلاعات کافی در اون درس
3- عدم توانایی در تشکیل ارتباط بین دروس مربوطه
4- ضعف در پایه
ببین تو کدوما مشکل داری دیگه دلیلی نداره... پایه رو درست کن دروس رو حذف نکن و یاد بگیر و مطالب رو بهم ربط بده و درس رو مفهومی بخون و نتیجه گیری کن آخرشم باید دقتت رو بالا ببری که توی خوندن دقت نقش مهمی داره... از کنار هر کلمه عادی نگذری
مرسی از کاربرای عزی
فکر کنم مشکل عمده خودم
1)شک بین 2 گزینس
2)بی دقتی
واسه اینا هم اگه راهکاری یا پیشنهادی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
شما ب سوال شک داری گیریم تستو بزنی اشتباه شد چی؟ترازت بیاد پایین خوبه؟معمولا ک چ عرض کنم خیلی وقت ها تستی ک شک داری رو اشتباه میزنی....بعضیام هستن چ میدونم چششونو میبندن یکی رو انتخاب میکنن و میزنن درستم از آب درمیاد تست فکر هم میکنن یاد گرفتن دیگه نمیرن سراغ بررسیش...بهتره جواب رو خودت بدی تو همون برگه سوالات بعد بیای بررسی کنی....نمیدونم هرکی ی نظری داره....اما بیشتریارو دیدم ک هم نظر بودن با من
![]()
شک بین دو گزینه واسه اینه ک مفهومی درسو نخوندی و یادگیریت ناقصه رو این کار کن...
بی دقتی هم باید صورت سوال رو با دقت بخونی ببینی چی ازت میخواد دوبار صورت سوال رو بخون...عجله نکن استرس بگیری وقت کم میاری و نمیتونی ب بقیه سوالات برسی..تو خونه موقع تست زدن تمرین کن این مسعله رو و اینکه زمان هم ی برنامه ریزی براش داشته باش![]()
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)