برادر درباره فراموش کردن مردم حرفتون منطقی نیست میشه رو روایات بحث کرد ولی این نه..
قرآن رو قبول دارید درسته؟خوب حضرت موسی (ع)قوم خودشو از دریا رد کرد با این همه معجزه
رفت برای ده فرمان سی روزش شد چهل روز قومش بت(گو ساله) پرست شدن...
با اینکه هارون هم در بینشون بود و نماینده حضرت موسی (ع)بود پس امکان فراموشی و تغیر ویژن دادن هر قومی وجود داره...
بازم معذرت
باز هم چشم میرم از علما میپرسم .. خوشبختانه دسترسی به چن نفر علمای سنی تو شهرمون که خیلیم دانششون بالاست دارم ... جواب رو بهتون میگم از طریق پ.خ .. ممنون بابت سوالتون این سوال برای من هم پیش اومد ... جوابمو گرفتم بهتون میگم ...
ممنون رفیق خوشحال شدم از آشناییت..موفق باشی
A SONG OF ICE AND FIRE
ویرایش توسط namkarbary : 30 مهر 1394 در ساعت 15:30
داداش صدو بیست هزار نفر شوخی نیست ... باز هم من گفتم فرض میکنیم همه فراموش کردن و ... ولی دلایل بعدی آیا توجیه کننده نبود ... مذهب شیعه تو اذان میگه علی ولی الله ینی علی سرپرست خداست؟ قطعا نه و این کفره باید بگیم علی دوست خداست .. درحالیکه اینجا دارن معنیش رو به تحریف میکشن ... حالا شما فرض کن معنی مولا و ولی رو نمیدونی داداش خب در ادامه حدیث میگه هرکس دشمن علی باشه دشمن من هستش .. پس حتما معنی ولی اونجا میشه دوست نه سرپرست با توجه به ادامه حدیث ...
هرکس دوست من باشه دوست امام علی و هرکس دشمن من باشه دشمن امام علی هستش ..
** اعتصموا بحبل الله جميعا و لا تفرقوا **
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
اگر به معنی دوست بود دیگه لازم نبود از 120000 نفر بیعت بگیرن
ابوبکر و... هم توی غدیر بودن ، وبا امام علی بیعت کردن ولی زدن زیرش
امام علی رو به زور (همون دشمنی ) مجبور به بیعت کردن
یعنی به همون حدیث غدیر عمل نکردن
چرا کسی چیزی نگفت ؟ سلمان فارسی ، میثم تمار ، عماریاسر و.... از صحابه ای بودن که اعتراض کردن
ثقلین و... هم که تو منابع خودتون هست ، ندیدین ؟
باشه برادر بحث می کنیم
فک میکنید بنی اسرائیل چند نفر بودن؟؟؟
درباره کلمه مولا...عرض کنم خدمتون درساده ترین حالت بنظرتون منطقی میاد پیامبر این همه ادمو تو اون گرما جمع کنه و فقط بگه علی دوست منه؟؟؟
یا اصلا منطقی بنظر میاد پیامبر بیاد بگه علی دوست منه و چون دوست منه باید دوست شما هم باشه؟مگه دوستی زورکی هم داریم
تازه بر فرض قبول همه این اتفاقات پیامبر که تو عشیره عقربین اعلام کرده بود دیگه چه نیازی بود دوباره تو غدیر خم این قضیه رو تاکید کنه؟؟
A SONG OF ICE AND FIRE
دوست گلم متسفانه علمای تشیع اینقدر شان ابوبکر و عثمان و عمر رو به دروغ پایین کشیدن که خیلی جاها بهشون بی احترامی میشه .. از 120000 نفر بیعت نگرفتن سخنرانی کردن ثانیا امام علی از صمیمی ترین و بهترین نزدیکان حضرت محمد بوده .. امام علی در آن زمان دشمنانی داشتند از میان مسلمانان دلیلش هم تو جنگ و ... بوده که پسر خونواده کشته شده و دشمنی و یا کینه ای ایجاد شده .. حضرت محمد هم این حرفو زدن که دیگه دمشنی و کینه ای وجود نداشته باشه ... و اختلاف از بین بره ...
در ضمن باز هم فرض کنیم حدیث منظورش این بوده که امام علی سرپرست باشه .. خودت هم میدونی که سخن حضرت محمد اون زمان سند بوده ..
پس چرا بعد از فوت پیامبر صدو بیست هزار نفر سکوت کردن و چیزی نگفتن ..
چرا امام علی قبول کرد و از حقش دفاع نکرد ..
نه دوست عزیز جریان با اون چیزی که فکر میکنین خیلی تفاوت داره ...
احادیثی رو هم که میگین بفرستین .. اگر جوابی بود که میدم اگرم نبود که میپرسم بهتون جواب میدم ممنون
دوستان به ما چه كه كي چه ديني يا مذهبي داره با اين كارامون داريم بين خودمون تفرقه ميندازيم دقيق كاري كه داره داعش ميكنه هم همينه
خواهشمندم يكي بره يه تاپيك بزنه درباره بحث دين اونجا از دين ومذهب خودتون دفاع كنيد اما كار به تفرقه نكشه
ممنون
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
هرگز
"نگرد! نیست"
کتاب الله فیهالهدی والنور حبل ممدود من السماء الی الارض وعترتی اهل بیتی وان اللطیف الخبیر قد اخبرنیانهما لن یفترقا حتی یردا علی الحوض وانظروا کیف تخلفونی فیهما
«من در میان شما دو امانت نفیس و گرانبها میگذارم یکی کتاب خدا قرآن و دیگری عترت و اهل بیت خودم. مادام که شما به این دو دست بیازید هرگز گمراه نخواهید شد و این دو یادگار من هیچگاه از هم جدا نمیشوند مگر بر سر حوض کوثر.»
منابع :
- صحیح ترمذی، ج ۵، ص ۶۶۳-۶۶۲، ۳۲۸ به نقل از بیش از ۳۰ نفر از اصحاب
- مستدرک حاکم، فصل «فضیلت اصحاب»، ج ۳، ص ۱۰۹، ۱۱۰، ۱۴۸، ۵۳۳، حاکم نوشته که این حدیث صحیح میباشد بر اساس نظر شیخین (بخاری و مسلم)
- سنن ابن ماجه، ج ۲، ص ۴۳۲
- مسند احمد بن حنبل، ج ۳، ص ۱۴، ۱۷، ۲۶، ۵۹، ج ۴، ص ۳۶۶، ۳۷۲-۳۷۰
- فضایل صحابه، احمد بن حنبل، ج ۲، ص ۵۸۵، حدیث ۹۹۰
- خصایص نسایی، ص ۲۱، ۳۰
- صواعق المحرقه، ابن حجر هیثمی، فصل ۱۱، بخش ۱، ص ۲۳۰
- کبیر طبرانی، ج ۳، ص ۶۳-۶۲، ۱۳۷
- کنزالعمال، متقی هندی، فصل اعتصام به حبل ا…ه ج ۱، ص ۴۴
- تفسیر ابن کثیر، ج ۴، ص ۱۱۳، زیر تفسیر آیه ۴۲:۲۳
- طبقات الکبری، ابن سعد، ج ۲، ص ۱۹۴، چاپ لبنان
- الجمیع الصغیر، سیوطی، ج ۱، ص ۳۵۳ و نیز در جلد ۲
- مجمع الزوائد، هیثمی، ج ۹، ص ۱۶۳
- فاتح الکبیر، بنهانی، ج ۱، ص ۴۵۱.
- جامع الاصول، ابن اثیر، ج ۱، ص ۱۸۷
- تاریخ ابن عساکر، ج ۵، ص ۴۳۶
- درالمنثور، حافظ سیوطی، ج ۲، ص ۶۰
- ینابیع المودة، قندوزی حنفی، ص ۳۸، ۱۸۳
دلیلش رو در جواب پست این دوستمون دادم و اینجا بازم میگم ..
مام علی از صمیمی ترین و بهترین نزدیکان حضرت محمد بوده .. امام علی در آن زمان دشمنانی داشتند از میان مسلمانان دلیلش هم تو جنگ و ... بوده که پسر خونواده کشته شده و دشمنی و یا کینه ای ایجاد شده .. حضرت محمد هم این حرفو زدن که دیگه دمشنی و کینه ای وجود نداشته باشه ... و اختلاف از بین بره .....داداش فرض میکنیم که باز هم حضرت محمد گفتن که علی سرپرست شماست و خلیفه معرفیش کرده .. خوب دوست گلم این حدیث تو تمام منابع سنی هستش و قطعا هم تو درستیش هیچ شکی نیست .. آیا برای شما سوال پیش نمیاد چرا بقیه مخالفت کردن ؟ چرا امام علی رو قبول نکردن در حالیکه این حدیث همه جا گفته شده ؟ ...
قطعا جریان چیز دیگه ای بوده ..
با عرض معذرت:
تو روح کسی که دنبال تفرقه باشه..
اختلاف همه جا هست حتی تو یک خانواده ممکنه برادر با برادر از نظر فکری تفاوت عقیده داشته باشه
آیت الله سیستانی تو عراق اعلام کرد کسی به اهل سنت دست بزنه انگار به ناموس من دست زده..
امام علی (ع)
صلاح ذات البین أفضل من عامة الصلاة و الصیام.
امام علی ( علیه السلام) فرمود:
اصلاح اختلافها، از تمامی نمازها و روزه ها برتر است.
نهج البلاغه، وصیت .47
امام علی ( ع) فرمود:.. فإن ید الله علی الجماعة و ایاکم و الفرقة فإن الشاذ من الناس للشیطان، کما أن الشاذ من الغنم للذئب.
دست خدا بر سر جماعت است، از تفرقه بپرهیزید، زیرا شخص تکرو، شکار شیطان است همانگونه که گوسفند تکرو، طعمه گرگ است.
شرح نهج البلاغه، جلد 8، ص 112
A SONG OF ICE AND FIRE
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
هرگز
"نگرد! نیست"
در جریان رسوم عشیره ای اعراب که هستین
به سن اهمیت زیادی میدادن ،
مثل ماجرای سپاه اسامه بن یزید که پیامبر خودش اونو به فرماندهی معرفی کرد ولی خیلی از اعراب خودشون رو به بیماری زدن و ازش حمایت نکردن
-------
مگه نمیگی حرف پیامبر سنده (بوده هست خواهد بود)
این سند تو منابع شمام اومده ، حتی اگه اونرو دوستی بگیریم اهل سنت درجریان اتش زدن در خانه حضرت فاطمه اون رو نقض کردن
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1...B7%D9%85%D9%87
اون جریان دیگه رو بگین مام بدونیم
حرف پیامبر همیشه سند بوده و خواهد بود ... احادیث من اولش هم گفتم نمیشه گفت هیچ حدیثی صحت 100 درصد داره به جز تعدادی احادیث یکیش همین حدیث غدیر خم که همه صحتش رو قبول دارن . باور کن این رویدادایی که گفتی همین الان دروغی بیش نیست و برای تفرقه افکنیه ... امام عمر و ابوبکر و عثمان مردان پاکی بودن که خدمات بسیاری به اسلام کردن .. اگر در جایی از قرآن ازشون بد گفته شده من بهتون حق میدم ولی حدیث رو اصلا قبول ندارم ...
مدتی پیش هم یکی از دوستان یکی از خطبه های نهج البلاغه رو گفته بود که در مورد عمر و ابوبکر بدگفته شده .. رفتم از چن نفر پرسیدم و صحتش رو رد کردن بنا به دلایل منطقی ..
این هم چن آیه از قرآن در وضف امام ابوبکر که شما باور کنین اینان مردان بزرگی بودند همچون امام علی
- لَّا تَنصُرُوهُ فَقَدْ نَصَرَهُ اللَّـهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِینَ کَفَرُوا ثَانِیَ اثْنَیْنِ إِذْ هُمَا فِی الْغَارِ إِذْ یَقُولُ لِصَاحِبِهِ لَا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّـهَ مَعَنَا ۖ فَأَنزَلَ اللَّـهُ سَکِینَتَهُ عَلَیْهِ وَأَیَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَجَعَلَ کَلِمَةَ الَّذِینَ کَفَرُوا السُّفْلَیٰ ۗ وَکَلِمَةُ اللَّـهِ هِیَ الْعُلْیَا ۗ وَاللَّـهُ عَزِیزٌ حَکِیمٌ ﴿۴۰﴾ سوره توبه»
- «اگر پیغمبر را یاری نکنید (خدا او را یاری میکند، همان گونه که قبلاً) خدا او را یاری کرد، بدان گاه که کافران او را (از مکّه) بیرون کردند، در حالی که (دو نفر بیشتر نبودند و) او دومین نفر بود (و ابوبکر همراهش و علی بجای پیغمبر خوابید تا جان پیغمبر در امان باشد و مهاجرت کند). هنگامی که آن دو در غار شدند (ابوبکر نگران شد که از سوی قریشیان گزندی رسد،) در این هنگام پیغمبر خطاب به همراهش گفت: غم مخور که خدا با ما است ( در این وقت بود که) خداوند آرامش خود را بهرهٔ او ساخت و او را با سپاهیانی (از فرشتگان در همان زمان و همچنین بعدها در جنگ بدر و حُنَین) یاری داد که شما آنان را نمیدیدید، و سرانجام سخن کافران را فروکشید (و شوکت و آئین آنان را از هم گسیخت) و سخن الهی پیوسته بالا بوده است (و نور توحید بر ظلمت کفر چیره شده است و مکتب آسمانی، مکتبهای زمینی را از میان برده است) و خدا باعزّت است (و هرکاری را میتواند بکند و) حکیم است (و کارها را بجا و از روی حکمت انجام میدهد)».
- آیه چهل توبه
- «وَسَیجَنَّبُهَا الْأَتْقَی الَّذِی یؤْتِی مَالَهُ یتَزَکَّی»
- و بزودی با تقواترین مردم از آن دور داشته میشود. همان کس (اشاره به ابوبکر) که مال خود را میبخشد تا پاک شود».
- لیل / ۱۸
- «لَقَدْ رَضِی اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ إِذْ یبَایعُونَکَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ»
- «خداوند از مؤمنان- هنگامی که در زیر آن درخت با تو بیعت کردند (از جمله ابوبکر)- راضی و خشنود شد».
- فتح / ۱۸
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)