خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67
    نمایش نتایج: از 91 به 103 از 103
    1. Top | #91
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      ابوبكر صدیق‌ (رض‌)صاحب‌ مال‌ بود، و همیشه‌ اموال‌ خود را در راه‌ پیغمبر خدا بقصدمن اینو گفتم و کی گفتم مال نداره متنو دقیق بخون دوست عزیز ... اولین فرده که ایمان آورده امام علی بوده دومین هم نبوده حتی ... بخدا من نخواستم امام ابوبکر و امام علیو با هم مقایسه کنم ... شمایین دارین بحثو وسط میکشین ... الان این بحثمون چه ربطی به مقایسه فضیلت های ابوبکر و علی بوده ... ببین دوست گل .. باز هم میگم خدماتی که ابوبکر و عثمان و عمر کردن از امام علی بیشتر نه ولی کمتر هم نبوده .. یکم تاریخشو بخونین تو همین اینترنت ... اگرم خواستی لینک میدم ...
      13ـ اینكه‌ خدا او را به‌ خشنودی‌ خواهد رسانید، تا هم‌ خدا از او خشنودو هم‌ او از خدا راضی‌ باشد.این‌ امتیازات‌ برای‌ هیچ‌ فرد دیگری‌ نیست‌. اگر بگوئیم‌ نعمت‌ اسلام‌بر ابوبكر صدیق‌ بوده‌ نعمت‌ اسلام‌ بر ابوبكر و علی‌ و همه‌ امت‌اسلام‌ است‌، و در اینجا مقصود مقابله‌ با آن‌ نیست‌. ابوبكر صدیق‌ (رض‌)صاحب‌ مال‌ بود، و همیشه‌ اموال‌ خود را در راه‌ پیغمبر خدا بقصدبدست‌ آوردن‌ رضای‌ خدا انفاق می‌كرد. در حالیكه‌ علی‌ مرتضی‌ (رض‌)در عهد پیامبرمالی‌ نداشت‌ كه‌ در راه‌ پیغمبر انفاق كند. و این‌ ابوبكر بودكه‌ همیشه‌ در راه‌ خدا انفاق می‌كرد و بردگانی‌ كه‌ بر اثرمسلمان‌ شدن‌مورد شكنجه‌ آقایان‌ خود قرار می‌گرفتند می‌خرید و آزاد می‌كرد.-----------------------------------------
      خط سوم و چهارم از پایین فرمودینبحث مورد اختلاف شیعه و سنی همین بحث امامت و خلافته وگرنه جزئیاتی مثل روش وضو گرفتن قابل حل هست
      حالا بحث ابوبکر رو میزاریم کنار بعدا بحث میکنیم، عثمان چه برتری داشته که زودتر به خلافت رسیده ؟
      در ضمن اولین ایمان اورنده خود پیامبر هست که بعد ایشون حضرت علی ایمان میارن

2. Top | #92
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      13ـ اینكه‌ خدا او را به‌ خشنودی‌ خواهد رسانید، تا هم‌ خدا از او خشنودو هم‌ او از خدا راضی‌ باشد.این‌ امتیازات‌ برای‌ هیچ‌ فرد دیگری‌ نیست‌. اگر بگوئیم‌ نعمت‌ اسلام‌بر ابوبكر صدیق‌ بوده‌ نعمت‌ اسلام‌ بر ابوبكر و علی‌ و همه‌ امت‌اسلام‌ است‌، و در اینجا مقصود مقابله‌ با آن‌ نیست‌. ابوبكر صدیق‌ (رض‌)صاحب‌ مال‌ بود، و همیشه‌ اموال‌ خود را در راه‌ پیغمبر خدا بقصدبدست‌ آوردن‌ رضای‌ خدا انفاق می‌كرد. در حالیكه‌ علی‌ مرتضی‌ (رض‌)در عهد پیامبرمالی‌ نداشت‌ كه‌ در راه‌ پیغمبر انفاق كند. و این‌ ابوبكر بودكه‌ همیشه‌ در راه‌ خدا انفاق می‌كرد و بردگانی‌ كه‌ بر اثرمسلمان‌ شدن‌مورد شكنجه‌ آقایان‌ خود قرار می‌گرفتند می‌خرید و آزاد می‌كرد.-----------------------------------------خط سوم و چهارم از پایین فرمودینبحث مورد اختلاف شیعه و سنی همین بحث امامت و خلافته وگرنه جزئیاتی مثل روش وضو گرفتن قابل حل هستحالا بحث ابوبکر رو میزاریم کنار بعدا بحث میکنیم، عثمان چه برتری داشته که زودتر به خلافت رسیده ؟
      این که برتری و ... رو داشتن من اطلاعی نداشتم همونطور که خودتون میدونید در اون زمان شورا تشکیل شده و انتخاب شدن و اینکه مقیاس شورا چی بوده رو باید تحقیق کرد ... .... الان دوست گل حاضری من ازت سوال بپرسم در مورد تشیع و تو جواب بدی ؟

3. Top | #93
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      وقتی دوستان میگن سرپرست خیلی خوشحال میشم چون خودشون جواب خودشون میدن .. در ضمن من گفتم ولی نه مولی ... گفتم که اشتباه شد ... داداش میگی مولی ینی سرپرست درست ؟ پس چرا تو اذان میگی علی ولی الله پس امام علی سرپرست خداست .... نه دوست عزیز این تحریف کلماته ....
      پ.ن: روز غدیر خم رو انکار نکردم بلکه معنی حدیث رو داریم سرش بحث میکنیم ...
      علی ولی الله یعنی "علی (علیه سلام ) برگزیده خدا"
      ولی چه ربطی به مولا داره اصلا ؟ توی هر فرهنگ لغتی ولی این معانی رو داره :

ولي :
      نصب كرد ، تعيين كرد ، گماشت ، برگزيد ، سپرد ( مسؤوليتي را )، انتصاب كرد ، والي قرار داد ، حاكم كرد ، تفويض كرد ، واگذار كرد ، برگشت ، برگرداند ( صورتش را )، پشت كرد ، اعراض كرد ، سپري شد ، گذشت ، رفت ( سپري شد )

ترجمة و معنی کلمه ولي در فرهنگ لغت عربی-فارسی اصطلاحات صفحه 1

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

4. Top | #94
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این که برتری و ... رو داشتن من اطلاعی نداشتم همونطور که خودتون میدونید در اون زمان شورا تشکیل شده و انتخاب شدن و اینکه مقیاس شورا چی بوده رو باید تحقیق کرد ... .... الان دوست گل حاضری من ازت سوال بپرسم در مورد تشیع و تو جواب بدی ؟
      عزیز سوالی داری یکی یکی بپرس دوستان جوابت رو بدن . فقط قبلش اگه صلاح بدونید یه تاپیک بزنیم اونجا بحث کنیم . اینجا بحث به موضوع تاپیک مرتبط نیست !

There is enough light
      for one who wants to see

5. Top | #95
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله بپرسین
      در جریان شورا برای سومین خلیفه چون حضرت علی عمل به رفتار 2 خلیفه پیشین رو قبول نکرد (عمل به قران و سنت پیامبر هم 2 شرط دیگه بودن که ایشون قبول کرد) نزاشتن ایشون به جایگاه واقعی شون برسن
      بله بپرسین اگه تونستم جواب میدم ، اگه نتونستم میپرسم و جواب میدم

6. Top | #96
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بله بپرسین
      در جریان شورا برای سومین خلیفه چون حضرت علی عمل به رفتار 2 خلیفه پیشین رو قبول نکرد (عمل به قران و سنت پیامبر هم 2 شرط دیگه بودن که ایشون قبول کرد) نزاشتن ایشون به جایگاه واقعی شون برسن
      آقا امین اجرتون با امام حسین ! بی زحمت یه تاپیک بزنید در مورد شبهات وارد بر اسلام که جامع و کامل هم باشه بریم اونجا بحث کنیم

There is enough light
      for one who wants to see

7. Top | #97
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      علی ولی الله یعنی "علی (علیه سلام ) برگزیده خدا"
      ولی چه ربطی به مولا داره اصلا ؟ توی هر فرهنگ لغتی ولی این معانی رو داره :

ولي :
      نصب كرد ، تعيين كرد ، گماشت ، برگزيد ، سپرد ( مسؤوليتي را )، انتصاب كرد ، والي قرار داد ، حاكم كرد ، تفويض كرد ، واگذار كرد ، برگشت ، برگرداند ( صورتش را )، پشت كرد ، اعراض كرد ، سپري شد ، گذشت ، رفت ( سپري شد )

ترجمة و معنی کلمه ولي در فرهنگ لغت عربی-فارسی اصطلاحات صفحه 1
      ببخشید من مولا و ولی رو قاطی کردم پستمو ویرایش کردم ...
      وَلِي : ج أَوْلِيَاء [ ولي ]: هر كس كه ولي امر ديگرى باشد ، دوستدار ، دوست ، يار ، هم پيمان ، همسايه ، پيرو ، داماد

اون چیزی که به نفعتون هستش رو میزاری ولی بقیه رو سانسور ..
      منبع : همین پیچی که دادین ...

من تو هرجا دیدم نوشتن علی ولی الله تو ترجمش دیدم علی دوست خدا ... در ضمن شما میگین علی برگزیده خدا بر چه اساس ؟ ... در کدام آیه ؟ فرض کنیم برگزیده خدا اگه معنی برگزیده میده حدیث پیامبر اینجوری میشه :
      هر کسی برگزیده من است برگزیده امام علیست !! و هرکسی دشمن من است دشمن اامام علیست !!

8. Top | #98
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      عزیز سوالی داری یکی یکی بپرس دوستان جوابت رو بدن . فقط قبلش اگه صلاح بدونید یه تاپیک بزنیم اونجا بحث کنیم . اینجا بحث به موضوع تاپیک مرتبط نیست !
      باشه دوست عزیز شما تاپیک بزن من میام اونجا مطرح میکنم ... اینجوری بهتر هستش ... فدات

9. Top | #99
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله بپرسین
      دوست گل یه تاپیک بزن بریم اونجا بحث کنیم ... الان میان میبندن این تاپیکو

10. Top | #100
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      http://forum.konkur.in/thread33075.html#post643432
      دوستان لطفا به این تاپیک مراجعه کنین

11. Top | #101
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      غدیر خم نقطه استراحتگاه حجاج االی مدینه منوره وروستایهای همجوار بوده از اینرو بیامبر فرصت غنیمت شمرده وبین افراد متنازع صلح واشتی بر قرار کردند و به بریده (رض) فرمودند لا تبعض علیا نسبت به علی خشم و کینه نداشته باش زیرا سهم علی در بیت المال از این هم بیشتر است و اینجاست که این جمله فرموده میشود (من کنت مولاه فعلی مولاه) بیامبر کلمه محبت و دوستی متضاد خشم و کینه به کار بردند با این فرمایش اشکال و سو تفاهم رفع شد.برداشت و دیدگاه دو مذهب از جمله (من کنت مولاه فعلی مولاه)-1 اهل تشیع در اینجا کلمه مولاه به خلافت و جانشینی تاویل و توجیه می کنند و برای تقویت ای نص بر خلافت و جانشینی حضرت علی به دو ایه دیگر الیوم اکملت لکم دینکم و یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک استناد ی کنند.2اهل سنت بهه این معتقدند که اولا مولاه به معنی محبت و دوستی است و این فرمایش مناسبتی داشته که همان اختلاف بیشامده بین اصحاب ثانیا این روایات و دو ایه فوق الذکر هیچ ارتباطی با خلافت علی (رض) ندارن ثالثا چنانکه بیامبر قصد و هدف جانشینی برای خودش داشته است این امر مهم در سرزمین عرفه که نقطه تمرکز حجاج بوده ابلاغ می کردن نه بعد از بایان حج و فقط در بین عده قلیلی از حجا مدینه رابعا معنی کلمه مولاه در قران و در لغت عربی به معنای یار و یاور و دوستی است بعنوان مثال ذالک بان الله مولی الذین امنوا و ان الکافرین لا مولی لهم به معنای الله یار و یاور و نصرت دهنده و محب مومنان است و کافران از این نصرت و یاری محرومند خامسا علامه امینی در کتاب الغدیر برای کلمه مولی به معانی مختلف اشاره کرده جز حاکم

12. Top | #102
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بهتره بری زندگی نامه شو بخونی
      تحصیلاتش در مکاتب سنی پاکستان بوده که از اونجام اخراج شده
      وحدت برای مقابله با سایرین مثلا داعش عالیه
      ولی اگه برین در مورد 4 مذهب سنی تحقیق کنین میبینن که...
      چرا هیچ کدوم از 4 پیشوای سنی با اونیکی وحدت کامل نداره (حتی گاهی همو قبول نداشتن )
      درحالی که 12 امام شیعه هیچ کدوم خلاف دیگری حرفی نزده
      (باز همون 3 تاکتاب : خاطرات همفر ؛ الغدیر که همش از کتب اهل سنت نقل شده و شب های پیشاور)
      تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه خجالت بكش!
      من دارم ميگم شما هر ديني داري برا خودت دين كس ديگه به خصوص هموطنت رو كوچيك نكن
      خدا وكيلي سطح فرهنگ رو ببين!
      تو اروپا هزار دين چرت و پرت الكي هست(چوب پرست و...!)ما كه همه كلا ٤-٥دين داريم تو كشور و همه هم الهي. و به هم متلك ميندازيم...شيعه به سني و بلعكس!حالا خوبه جفتشون اسلام هستن!
      ویرایش توسط .SoRoUsH. : 01 آبان 1394 در ساعت 03:09

13. Top | #103
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      خارج از موضوع تاپیک بحث زیاد شد

موضوع بسته

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)