رونمایی از پرچم جدید داعش؛
ابوعزرائیل در خیابانهای شهر تازه آزاد شده بیجی عراق ، پرچم گروه تروریستی داعش را با نمایش پوشک بچه به سخره گرفت!
جهت اطلاع دوستانی که ایشون رو نمیشناسن (مگه داریم ؟ مگه میشه ؟ )
ایشون مربی تکواندو هست ، بدن سازی هم کار میکنه + شیعه هست و چن مدت پیش واسه زیارت اومده بود ایران
داعش برای هر تیری که به سمت ابوعزراییل پرتاب بشه 100000دلار جایزه گذاشته
یعنی اونقد ازش میترسن که حتی جرات نمی کنن برن طرفش
ایووووووووووول کلییییییی خندیدم...بچه ها کسی فهمید ابوعزرائیل تو فیلم چی میگه؟ من که کلی خندیدم...دمش گرم با اون لهجه عراقیش خیلی باحاله...داداش شمام دمت گرم که این فیلمو گذاشتی و تگم کردی
رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
...
ابو عزراییل جالبه صاحبه
5 فرزند هم هست...
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
آره داداش من لهجه عراقی رو بلدم...واس همین امشب فک نکنم از خنده بخوابم...داداش تیکههذا بیبی اینقد تو رو خندوند...وااااااااای اگه بدونی معنی اون تیکه هاش چیه...فک کنم امشب از خنده خوابت نبره...
قسمتی از حرفاش رو براتون ترجمه میکنم:
سلام علیکم...برای شما پرچم جدید داعشی ها رو تقدیم میکنم...هذا بیبی...این برای شما(داعش)مفیده...شما پرچمی گذاشتید که نام خدا و محمد روش هست...خدا از شما برائت میکند...فرزندان گوسفند...بابا ببینید این بیبی پرچم شماست...هم برای فرزندان شما مفید هستش و هم... این پرچم جدید داعش در بیجی العصیه(منطقه ای در عراق)است...پدرانتان سوخته باد...
داداش بقیش بماند...نمیشه گفت...
رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
...
لعنت خداوند بر پدر سوختگان داعش
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
مثلا اين شيعه رو بولد كردي يعني چي؟؟؟؟يعني چون شيعس ادم خوبيه(كه بازم نميشه گفت ادم خوبي هست يا نه بايد ديد هدفش از كشت داعس چي بوده؟خير بوده يا شر؟) يا نميدونم....!يكم خوبه سطح شعور و فرهنگمون رو ببريم بالا و مثل غارنشيناي عهد دور نباشيم كه هركي تو يه قبيله باسه و افراد هم قبيله ايشو قبول داشته باشه....مخصوصا كه ما ايراني هستم....ما كلي هموطن سني دارينم كه تك تك شون عاشق ايراننما مسيحي داريم زرتشت داريم و...نيايم خودمون تفرقه بديم....همه ي ما ايرانيم...اگر شيعه بودن خيلي خوبه و خيلي كيف ميكني شيعه هستي بدون كسي كه تو اصفهان رو دختر مردم اسيد پاشيد شيعه بود درعين حال بيشتر ما شيعه هستيم و گل و تك!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)