خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 103
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      مثلا اين شيعه رو بولد كردي يعني چي؟؟؟؟يعني چون شيعس ادم خوبيه(كه بازم نميشه گفت ادم خوبي هست يا نه بايد ديد هدفش از كشت داعس چي بوده؟خير بوده يا شر؟) يا نميدونم....!يكم خوبه سطح شعور و فرهنگمون رو ببريم بالا و مثل غارنشيناي عهد دور نباشيم كه هركي تو يه قبيله باسه و افراد هم قبيله ايشو قبول داشته باشه....مخصوصا كه ما ايراني هستم....ما كلي هموطن سني دارينم كه تك تك شون عاشق ايراننما مسيحي داريم زرتشت داريم و...نيايم خودمون تفرقه بديم....همه ي ما ايرانيم​...اگر شيعه بودن خيلي خوبه و خيلي كيف ميكني شيعه هستي بدون كسي كه تو اصفهان رو دختر مردم اسيد پاشيد شيعه بود درعين حال بيشتر ما شيعه هستيم و گل و تك!
      چقدر آتیش شما تنده داداشی!
      کسی نگفته چون این بنده خدا شیعه است آدم خوبیه یا آدم بدیه

دوستمون مذهب این بنده خدا رو گفته که آره ایشون مذهبش شیعه هست ، فقط همین

کاملاً مشخصه که نیت و هدف این سرباز سپاه اسلام و خیلی های دیگه ، فقط بخاطر گوش دادن به دستور جهاد مرجعیت عالی عراق آیت الله سید علی سیستانی برای مبارزه با داعش بوده و همین الانش سربازان شیعه ، اهل سنت ، کرد و مسیحی در عراق به طور متحد و واحد دارن کنار هم با داعش میجنگن

تعجب میکنم از شما داداش که
      لالایی ها قشنگ قشنگی میگی ولی خودت خوابت نمیبره و از کاه کوه میسازی
      و
      صِرف بولد کردن کلمه شیعه رو مصداق تفرقه بین مذاهب و ادیان در کشورمون میدونی ...

ببین داداش مختصر و مفید و داخل پاکت بگم بهت
      آنچه عیان است چه حاجت به بیان است

اون کسی که به قول شما تو اصفهان رو دختر مردم اسید پاشید اسماً شیعه بوده و شیعیان هم چنین شخص افراطی و تندرویی رو شیعه نمیدونن چون بویی از مسلمانی و انسانیت نبرده که دست به همچنین کار زشت و شنیعی زده

ختم کلامم با این سخن
      امام جعفر صادق (ع) که میفرمایند :
      ای شیعیان ، شما به ما منسوب هستید ، پس مایه زینت ما باشید نه مایه آبرو ریزی ما.(مشکاة الأنوار ، صفحه 67)

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.
      این ابوعزراییل جز حشد الشعبی که ایران راه انداخته تو عراق.ولی با وضع نمی دونیم چی میشه.ازاد کردن همهی این مناطق از داعش و مسلحین تو سوریه خیلی سخته.
      نمی دونم چه برنامه ای دارنو چه طور می خوان اونا رو ازبین ببرن مخصوصا تو سوریه.
      اینم یه متن از سردار شهید همدانی:
      همدانی گفت: این فرزند برومند انقلاب حاج قاسم سلیمانی بود که بلافاصله با نیروهای خود وارد عراق شد. آنها هیچ نشانه‌ای برای شکست یا حتی مقاومت در مقابل خود نمی‌دیدند از موصل تا بغداد هم که فاصله‌ای نبود باید کار تمام می‌شد. این مطالب را آنها می‌گویند؛ آمریکایی‌ها اعتراف می کنند؛ عربستانی‌ها اعتراف می‌کنند که این ایرانی‌ها بودند؛ ژنرال چند ستاره آمریکایی در جمع فرماندهان خود گفته است که ما در منطقه از عراق و افغانستان تا سوریه هر کاری خواستیم انجام دادیم، ولی نمی‌دانیم این ایرانی‌ها در آخر کار یک قدرت ناشناخته‌ای دارند که وارد میدان می‌شوند و همه چیز را از ما می‌گیرند.
      منبع:فارس نیوز

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      مثلا اين شيعه رو بولد كردي يعني چي؟؟؟؟يعني چون شيعس ادم خوبيه(كه بازم نميشه گفت ادم خوبي هست يا نه بايد ديد هدفش از كشت داعس چي بوده؟خير بوده يا شر؟) يا نميدونم....!يكم خوبه سطح شعور و فرهنگمون رو ببريم بالا و مثل غارنشيناي عهد دور نباشيم كه هركي تو يه قبيله باسه و افراد هم قبيله ايشو قبول داشته باشه....مخصوصا كه ما ايراني هستم....ما كلي هموطن سني دارينم كه تك تك شون عاشق ايراننما مسيحي داريم زرتشت داريم و...نيايم خودمون تفرقه بديم....همه ي ما ايرانيم​...اگر شيعه بودن خيلي خوبه و خيلي كيف ميكني شيعه هستي بدون كسي كه تو اصفهان رو دختر مردم اسيد پاشيد شيعه بود درعين حال بيشتر ما شيعه هستيم و گل و تك!
      عبدالمالک ریگی هم سنی بود ، این نوع بست دادن اشتباهه
      کتاب شبهای پیشاور
      نمیتونم اینجا مطالبشو بگم چون داد افرادی مثل شما میره هوا
      توش اکثرا از منابع اهل سنت استفاده شده
      بخون خودت میفهمی چی میگم
      اما میدونم دستم بهش نمیزنی...
      بالای400-500 صفحه س
      خلاصه ش 10 تا فایل صوتی (از رادبو فرهنگ یا رادیو تهران) رو نت هست
      دانلود کن گوش بده
      ویرایش توسط Amin ZD : 30 مهر 1394 در ساعت 11:22

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      عبدالمالک ریگی هم سنی بود ، این نوع بست دادن اشتباهه
      کتاب شبهای پیشاور
      نمیتونم اینجا مطالبشو بگم چون داد افرادی مثل شما میره هوا
      توش اکثرا از منابع اهل سنت استفاده شده
      بخون خودت میفهمی چی میگم
      اما میدونم دستم بهش نمیزنی...
      بالای400-500 صفحه س
      خلاصه ش 10 تا فایل صوتی (از رادبو فرهنگ یا رادیو تهران) رو نت هست
      دانلود کن گوش بده
      همین که شما یکی مثله عبدالمالک رو مسلمون خطاب میکنی خودش طرز فکرتو نشون میده .. بهتره به عقیده هم کاری نداشته باشیم .. سنی به جای خودش شیعه به جای خودش ... پست دادنت هم اشتباه بود منم موافق بولد کردن اون کلمه نبودم .. بهتره وحدت ایجاد کنیم .. نه تفرقه .. اگه عراق هنوزم رو کاره به خاطر وحدتی بوده که شیعه و سنی داشتن بر علیه داعش ...

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      همین که شما یکی مثله عبدالمالک رو مسلمون خطاب میکنی خودش طرز فکرتو نشون میده .. بهتره به عقیده هم کاری نداشته باشیم .. سنی به جای خودش شیعه به جای خودش ... پست دادنت هم اشتباه بود منم موافق بولد کردن اون کلمه نبودم .. بهتره وحدت ایجاد کنیم .. نه تفرقه .. اگه عراق هنوزم رو کاره به خاطر وحدتی بوده که شیعه و سنی داشتن بر علیه داعش ...
      بهتره بری زندگی نامه شو بخونی
      تحصیلاتش در مکاتب سنی پاکستان بوده که از اونجام اخراج شده
      وحدت برای مقابله با سایرین مثلا داعش عالیه
      ولی اگه برین در مورد 4 مذهب سنی تحقیق کنین میبینن که...
      چرا هیچ کدوم از 4 پیشوای سنی با اونیکی وحدت کامل نداره (حتی گاهی همو قبول نداشتن )
      درحالی که 12 امام شیعه هیچ کدوم خلاف دیگری حرفی نزده
      (باز همون 3 تاکتاب : خاطرات همفر ؛ الغدیر که همش از کتب اهل سنت نقل شده و شب های پیشاور)
      ویرایش توسط Amin ZD : 30 مهر 1394 در ساعت 14:41

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهتره بری زندگی نامه شو بخونی
      تحصیلاتش در مکاتب سنی پاکستان بوده که از اونجام اخراج شده
      وحدت فعلا برای مقابله با سایرین مثلا داعش عالیه
      ولی اگه برین در مورد 4 مذهب سنی تحقیق کنین میبینن که...
      خودم هم زندگینامشو خوندم هم مستندشو کامل دیدم ... خودت هم میدونی که همین کدرسه هایی که میگی تو پاکستان انتحاریم تحویل میدن ... در تعجبم به اینا میگی مسلمون .. اگه به حرفت باشه الانم داعش به ادعای خودش مسلمونه و سنی ... ولی جنایت هاش رو که میبینی نه بویی از اسلام بردن نه انسانیت چه برسه به فرعیات مذهب و ... بنده خودم یه سنی هستم پیرو امام شافعی اگه سنی مشکلی داره همینجا بگو تا جواب سوالاتت رو بگم ... در ضمن وهابی رو با سنی قاطی نکن .. اونا بحثشون جداست با یه تفکرات غیر منطقی و به دور از اسلام .. الانم سوالی هست بپرس با کمل میل پاسخت رو تا جایی که تو حدمه میگم

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خودم هم زندگینامشو خوندم هم مستندشو کامل دیدم ... خودت هم میدونی که همین کدرسه هایی که میگی تو پاکستان انتحاریم تحویل میدن ... در تعجبم به اینا میگی مسلمون .. اگه به حرفت باشه الانم داعش به ادعای خودش مسلمونه و سنی ... ولی جنایت هاش رو که میبینی نه بویی از اسلام بردن نه انسانیت چه برسه به فرعیات مذهب و ... بنده خودم یه سنی هستم پیرو امام شافعی اگه سنی مشکلی داره همینجا بگو تا جواب سوالاتت رو بگم ... در ضمن وهابی رو با سنی قاطی نکن .. اونا بحثشون جداست با یه تفکرات غیر منطقی و به دور از اسلام .. الانم سوالی هست بپرس با کمل میل پاسخت رو تا جایی که تو حدمه میگم
      دلایل فضیلت ابوبکر چیه ؟ همینو جواب بدین کافیه

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دلایل فضیلت ابوبکر چیه ؟ همینو جواب بدین کافیه
      « الاّ تَنْصُروُهُ فَقَدْ نَصَرهُ اللّهُ اِذْ اَخْرَجَهُ الَّذينَ كَفَروُا ثانِيَ اثْنَيْنِ اْذْ هُما في الْغارِ اِذْ يَقُولُ لِصاحِبِهِ لاتَحْزَنْ اِنَّ اللّهَ مَعَنا فَاَنْزَلَ اللّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ وَ اَيَّدَهُ بِجُنُود لَمْ تَرَوْها ...:اگر پيامبر‌ـ صلّي‌ اللّه عليه وآله ـ را ياري نكنيد، خداوند او را ياري خواهد كرد (همان گونه كه در سخت‌ترين ساعات، او را تنها نگذارد) آن هنگام كه (در جريان هجرت) كافران او را (از مكّه) بيرون كردند، در حالي كه دوّمين نفر بود (و يك نفر همراه او بيش نبود) درآن هنگام كه آن دو، در غار بودند، و او به همسفر خود مي‌گفت: غم مخور، خدا با ما است، در اين موقع خداوند آرامش خود را بر او (پيامبر) فرستاد، و با لشگرهائي كه آن‌ها را نمي‌ديدند او را تقويت نمود».

نمیدونم سوالت چه اشکالی به اهل سنت وارد میکنه ولی اینم جواب ... فک کردم سوالت یکم منطقی تره ...

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      « الاّ تَنْصُروُهُ فَقَدْ نَصَرهُ اللّهُ اِذْ اَخْرَجَهُ الَّذينَ كَفَروُا ثانِيَ اثْنَيْنِ اْذْ هُما في الْغارِ اِذْ يَقُولُ لِصاحِبِهِ لاتَحْزَنْ اِنَّ اللّهَ مَعَنا فَاَنْزَلَ اللّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ وَ اَيَّدَهُ بِجُنُود لَمْ تَرَوْها ...:اگر پيامبر‌ـ صلّي‌ اللّه عليه وآله ـ را ياري نكنيد، خداوند او را ياري خواهد كرد (همان گونه كه در سخت‌ترين ساعات، او را تنها نگذارد) آن هنگام كه (در جريان هجرت) كافران او را (از مكّه) بيرون كردند، در حالي كه دوّمين نفر بود (و يك نفر همراه او بيش نبود) درآن هنگام كه آن دو، در غار بودند، و او به همسفر خود مي‌گفت: غم مخور، خدا با ما است، در اين موقع خداوند آرامش خود را بر او (پيامبر) فرستاد، و با لشگرهائي كه آن‌ها را نمي‌ديدند او را تقويت نمود».

نمیدونم سوالت چه اشکالی به اهل سنت وارد میکنه ولی اینم جواب ... فک کردم سوالت یکم منطقی تره ...
      در این وفت امام علی در بستر پیامبر خوابیده بود تا مشرکین از هجرت خبردار نشن
      امکان خطر برای ایشون بیشتر از ابوبکر بوده ، اگر میفهمیدن پیامبر فرار کرده دنبالش میرفتن و چه بسا ...
      کاری که امام علی در هجرت کرد کمتر از ابوبکر نبوده پس این مورد قابل استناد نیست
      او به همسفر خود مي‌گفت: غم مخور، خدا با ما است،
      همین مورد و نشون میده ابوبکر ترسیده بوده
      در حالی که امام علی بدون هیچ ترسی در بستر پیامبر خوابیده بود

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در ضمن وهابی رو با سنی قاطی نکن .. اونا بحثشون جداست با یه تفکرات غیر منطقی و به دور از اسلام .. الانم سوالی هست بپرس با کمل میل پاسخت رو تا جایی که تو حدمه میگم
      سلام
      حتی خود وهابی هارو هم نباید با یک چوپ زد...بحث درباره شیعه سنی باید تو یک بستر درست و دوستانه باشه وگرنه اگه دینی جز انسانیت چیزی بگه به هیچ دردی نمی خوره...تو شیعه هم کم تندرو نداریم،پیروان جناب مثلا آیت الله صادق شیرازی یک نمونه اشکار
      با این حال چون گفتید پیرامام شافعی هستید میخواستم یه سوال ازتون بپرسم،خوشحال میشم جواب بدید
      شما اشعاری که امام شافعی درباره اهل بیت گفتند قبول دارید؟
      نمونه:
      يا راكِباً قِف بالمُحَصَّبِ مِن منيً وَاهتِف بِقاعِدِ خَيفِها وَالنَّاهِضِ سَحَراً إذا فاضَ الحَجيجُ إلي مِنيً فَيضاً كَمُلتَطِمِ الفُراتِ الفائِضِ إن كانَ رَفضاً حُبُّ آلِ مُحمَّدٍ فَليَشهَدِ الثَّقَلانِ أنّي رَافضِي

ترجمه:
      اي سوارگان بر شنزارهاي منی، سواره بمانيد و به نشستگان درّه ها و بلندي ها خبر دهيد. به زائراني كه سپيده دمان بمانند رود خروشان فرات بسوي منی سرازير مي شوند، بگوييد :اگر محبت اهل بيت رفض و كفر است، جنّ و انس بدانند كه من رافضي هستم.
      ديوان الإمام الشافعي، ص۹۳، دار الکتب العربی، بیروت، 1414 ق.

قَالُوا: تَرَفَّضتَ قُلتُ: كَلَّا مَا الَّرفضُ ديني وَ لا إعتِقادي لكِن تَوَلَّيتُ غَيرَ شَكٍّ خَيرَ إمَامٍ وَ خَيرَ هَادي إن كَانَ حُبُّ الوَلِيِّ رَفضاً فإنَّني أرفَضُ العِبادَ
      ترجمه:
      گويند: تو رافضي و مرتد شدي، گويم: هرگز رفض و ارتداد آيين من نيست. اما بي شك من بهترين امام و بهترين راهنما را دوست دارم. اگر محبت علي (كه دوست خداست) دليل بر رفض و بي ديني است، دنيا بدانند كه من بي دين ترين مردمانم.
      همان، ص ۷۲.

وَ لَمَّا رَأيتُ النَّاسَ قَد ذَهَبَت بِهِم مَذَاهِبُهُم فِي أبحُرِ الغَيِّ وَ الجَهلِ رَكِبتُ عَلَي اسمِ الله فِي سُفُنِ النَّجَا وَ هُم آل بَيتِ المُصطفَي خَاتَمِ الرُّسُلِ وَ أمسَكتُ حَبلَ اللهِ وَ هُوَ وَلاءوهُم كَما قَد أُمِرنَا بالتَمسُّكِ بالحَبلِ
      ترجمه:
      چون ديدم كه مذاهب و اختلافات فقهي، مردم را در درياي جهل و گمراهي كشانده، به نام خدا بر كشتي نجات كه همان خاندان پيامبر خاتم است، سوار شدم و ريسمان الاهي را كه همان دوستي و محبت آنان است گرفتم، همان گونه كه خداوند ما را به تمسك به حبل الاهي فرمان داده است.
      همان، ص ۲۷۸

و ...

شما اهل سنت عزیز این شعار قبول دارید؟؟؟

A SONG OF ICE AND FIRE

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در این وفت امام علی در بستر پیامبر خوابیده بود تا مشرکین از هجرت خبردار نشن
      امکان خطر برای ایشون بیشتر از ابوبکر بوده ، اگر میفهمیدن پیامبر فرار کرده دنبالش میرفتن و چه بسا ...
      کاری که امام علی در هجرت کرد کمتر از ابوبکر نبوده پس این مورد قابل استناد نیست
      او به همسفر خود مي‌گفت: غم مخور، خدا با ما است،
      همین مورد و نشون میده ابوبکر ترسیده بوده
      در حالی که امام علی بدون هیچ ترسی در بستر پیامبر خوابیده بود
      امام علی یکی از امامی بزرگ چه سنی و چه شیعه هستش و احترامش از همه واجب تر ... من حرفی درمورد امام علی زدم ؟ شما گفتین فضیلت منم آیه آوردم دوست گلم ... سوال دیگه ای داری بپرس ... بحث از روی تعصب با یکیو اصلا دوست ندارم ... ممنون

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      امام علی یکی از امامی بزرگ چه سنی و چه شیعه هستش و احترامش از همه واجب تر ... من حرفی درمورد امام علی زدم ؟ شما گفتین فضیلت منم آیه آوردم دوست گلم ... سوال دیگه ای داری بپرس ... بحث از روی تعصب با یکیو اصلا دوست ندارم ... ممنون
      سنی ها خلیفه های 4 گانه رو قبول دارن
      رهبر جامعه هم باید افضل ترین فرد باشه ، درسته ؟
      ولی ابوبکر و عمر و عثمان از لحاظ فضیلت به امام علی نمیرسن
      سقیفه برخلاف ماجرای غدیره که پیامبر خودش امام علی رو جانشینش معرفی کرده
      یا ایه تطهیر ، حدیث ثقلین و... این وسط چی میشن ؟

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها
      سلام
      حتی خود وهابی هارو هم نباید با یک چوپ زد...بحث درباره شیعه سنی باید تو یک بستر درست و دوستانه باشه وگرنه اگه دینی جز انسانیت چیزی بگه به هیچ دردی نمی خوره...تو شیعه هم کم تندرو نداریم،پیروان جناب مثلا آیت الله صادق شیرازی یک نمونه اشکار
      با این حال چون گفتید پیرامام شافعی هستید میخواستم یه سوال ازتون بپرسم،خوشحال میشم جواب بدید
      شما اشعاری که امام شافعی درباره اهل بیت گفتند قبول دارید؟
      نمونه:
      يا راكِباً قِف بالمُحَصَّبِ مِن منيً وَاهتِف بِقاعِدِ خَيفِها وَالنَّاهِضِ سَحَراً إذا فاضَ الحَجيجُ إلي مِنيً فَيضاً كَمُلتَطِمِ الفُراتِ الفائِضِ إن كانَ رَفضاً حُبُّ آلِ مُحمَّدٍ فَليَشهَدِ الثَّقَلانِ أنّي رَافضِي

ترجمه:
      اي سوارگان بر شنزارهاي منی، سواره بمانيد و به نشستگان درّه ها و بلندي ها خبر دهيد. به زائراني كه سپيده دمان بمانند رود خروشان فرات بسوي منی سرازير مي شوند، بگوييد :اگر محبت اهل بيت رفض و كفر است، جنّ و انس بدانند كه من رافضي هستم.
      ديوان الإمام الشافعي، ص۹۳، دار الکتب العربی، بیروت، 1414 ق.

قَالُوا: تَرَفَّضتَ قُلتُ: كَلَّا مَا الَّرفضُ ديني وَ لا إعتِقادي لكِن تَوَلَّيتُ غَيرَ شَكٍّ خَيرَ إمَامٍ وَ خَيرَ هَادي إن كَانَ حُبُّ الوَلِيِّ رَفضاً فإنَّني أرفَضُ العِبادَ
      ترجمه:
      گويند: تو رافضي و مرتد شدي، گويم: هرگز رفض و ارتداد آيين من نيست. اما بي شك من بهترين امام و بهترين راهنما را دوست دارم. اگر محبت علي (كه دوست خداست) دليل بر رفض و بي ديني است، دنيا بدانند كه من بي دين ترين مردمانم.
      همان، ص ۷۲.

وَ لَمَّا رَأيتُ النَّاسَ قَد ذَهَبَت بِهِم مَذَاهِبُهُم فِي أبحُرِ الغَيِّ وَ الجَهلِ رَكِبتُ عَلَي اسمِ الله فِي سُفُنِ النَّجَا وَ هُم آل بَيتِ المُصطفَي خَاتَمِ الرُّسُلِ وَ أمسَكتُ حَبلَ اللهِ وَ هُوَ وَلاءوهُم كَما قَد أُمِرنَا بالتَمسُّكِ بالحَبلِ
      ترجمه:
      چون ديدم كه مذاهب و اختلافات فقهي، مردم را در درياي جهل و گمراهي كشانده، به نام خدا بر كشتي نجات كه همان خاندان پيامبر خاتم است، سوار شدم و ريسمان الاهي را كه همان دوستي و محبت آنان است گرفتم، همان گونه كه خداوند ما را به تمسك به حبل الاهي فرمان داده است.
      همان، ص ۲۷۸

و ...

شما اهل سنت عزیز این شعار قبول دارید؟؟؟
      بله حرف شما کاملا قبوله و هر مذهبی به جای خود خوب و بدی هایی داره ...
      در مورد احادیث به طور کلی هیچ حدیثی نداریم که مطمئنن صحت داشته باشه ولی در مورد احادیثی که گفتی بله هم امام شافعی و هم بقیه بر احترام بر محبت و خدمات اهل بیت تاکید کردن ... ولی در مود این احادیث اغراق شده و باید دوباره از علما صحتش رو بپرسم ... اگر جوابی گرفتم حتما بهتان خواهم گفت ... ممنون

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله حرف شما کاملا قبوله و هر مذهبی به جای خود خوب و بدی هایی داره ...
      در مورد احادیث به طور کلی هیچ حدیثی نداریم که مطمئنن صحت داشته باشه ولی در مورد احادیثی که گفتی بله هم امام شافعی و هم بقیه بر احترام بر محبت و خدمات اهل بیت تاکید کردن ... ولی در مود این احادیث اغراق شده و باید دوباره از علما صحتش رو بپرسم ... اگر جوابی گرفتم حتما بهتان خواهم گفت ... ممنون
      نه من بحث حدیث نکردم اینا چند نمونه از اشعار محمد بن ادریس یا امام شافعی بود،چون شخصیت ایشون در بین علمای اهل سنت خیلی برام جالبه..فقط سندی که دادم به زبان عربیه...خوشحال میشم نظر اهل سنت بدونم...
      موفق باشید

A SONG OF ICE AND FIRE

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سنی ها خلیفه های 4 گانه رو قبول دارن
      رهبر جامعه هم باید افضل ترین فرد باشه ، درسته ؟
      ولی ابوبکر و عمر و عثمان از لحاظ فضیلت به امام علی نمیرسن
      سقیفه برخلاف ماجرای غدیره که پیامبر خودش امام علی رو جانشینش معرفی کرده
      یا ایه تطهیر ، حدیث ثقلین و... این وسط چی میشن ؟
      بله ما خلیفه های چهارگانه (ابوبکر عمر عثمان و علی) رو کاملا قبول داریم و احترامشون رو هم واجب میدونیم ... بله باید افضل ترین باشه ...
      قبول ندارم این حرفتو شما از کجا میدونید ؟ خدماتی که ابوبکر و عمر و عثمان کردن کمتر از خدمات امام علی نبوده به قطعه یقین ...
      ماجرای غدیر هم اتفاقا امروز بحثش بود بزار از اول بگم برات :
      میگن 120000 نفر تو اون مراسم حج بودن و پیامبر اینو به همشون گفتن .. اینکه چجوری گفته خودش جای سواله ولی بگذریم فرض میکنیم همه این رو شنیدن ...
      حالا چرا بعد از مرگ پیامبر این صدو بیست هزار نفر ساکت موندن و فراموش کردن که پیامبر چی گفتیه و ابوبکر رو خلیفه کردن ... !!!!
      بعدش شما حدیث رو بخون مال روز غدیر این حدیث تو همه ی کتب سنی و شیعه هستش و کاملا هم تایید شده ولی شما غلط معنیش کردین ..
      تو حدیث از کلمه مولا استفاده شده اینجا مولا معنیش میشه دوست ... پیامبر میگه هرکی با علی دوسته با منم دوسته و هرکی با علی دشمنه با منم دشمنه ..
      دلیل این حدیث رو هم میخوای میگم که چرا پیامبر اینو گفتن ...
      ولی شما میگین اینجا مولا یعنی سرپرست در حالیکه اینجا مولا معنیش میشه دوست (معنی ای که در تضاده با دشمنی در ادامه حدیث) ...

اینایی که میگی این وسط چی میشن رو بیار ببینم آیا جوابی براش هست یا نه .. ممنون

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)