عمومی ها تاثیرشون فوق العادست...زبان تخصصیت 30 یا40 باشه ولی عمومیات خیلی بالا میتونین دانشگاهای خوب قبول شین
عمومی ها تاثیرشون فوق العادست...زبان تخصصیت 30 یا40 باشه ولی عمومیات خیلی بالا میتونین دانشگاهای خوب قبول شین
چقدر زود دیر میشود...
بله...شماهم عمومی هاتون مثل بقیه رشته هاست...اختصاصیتون هم فقط زبانه که اگه اشتباه نکنم 70سواله...15 یا16تا سوال هم مربوط به دوتاریدینگ نه چندان سخته...قبول شدن در رشته ی زبان کار سختی نیست...خوب حروف ربطی و زمان فعل و دامنه ی لغتاتون رو بالا ببرید...ایشالا موفق میشید...من خودم شدم6000منطقه 2الکی رفتم سرجلسه قبلشم کنکور تجربی بود خیلی خسته بودم...ادبیات29/4
عربی36
زبان61
زبان تخصصی30...
تازه ریدینگ زبان عمومی هم تکراری بود...اگه عمومی هاروبالا میزدم میتونست رتبم بهترشه...
چقدر زود دیر میشود...
کانون هم یه کتاب زبان تخصصی داره...تستاش زیادن میتونه کمکتون کنه...قیمت هم18و500فکرکنم...البته پارسال
چقدر زود دیر میشود...
خب ما که انسانی هستیم و عربی و ادبیات و زبان فارسیمون اختصاصی هست فقط همین دروس خودمون رو بخونیم کافیه دیگه ؟
یا اینکه باید عربی و ادبیات و زبان فارسی بقیه رشته ها هم بخونیم ؟
گیج شدم اصن![]()
چقدر زود دیر میشود...
منظورتون از عربی و ادبیات و زبان فارسی نظری چیه ؟
یعنی چیجز دینی وزبان باید بقیه عمومیارو عوض کنم؟
ایا مثلا عربی نظری چیزی غیر از اون چیزی هست که من الان دارم توی رشته انسانی میخونم ؟
خیلی خجالت میکشم که اینقدر مبتدی هستم و سوالاتم اعصاب خورد کن هست.ولی منو ببخشید
تازه وارد سیستم اموزشی اینجا شدم و زیاد به جزئیات وارد نیستم.
داداش فک کنم عربی و ادبیات رشته های دیگه کامل تو کتابای عربی و انسانی باشه پس خیالت راحت عربی و ادبیات انسانی سطحش بالاتر از عربی و ادبیات سایر رشته هاست شما همون عربی و ادبیات خودتونو مسلط بشین شاهکار کردین نیازی هم نیست عربی و ادبیات سایر رشته ها رو بخونین شما فقط مال خودتو بخون
دیگه همه هم تایید کردن عمومی ها تو زبان حرف اولو میزنه عمومی هاتونو خوب بخونین در کنارش زبانتونو هم با هر روشی که میتونید تقویت کنید دایره لغتتونو ببرید بالا کتاب 504 خوبه اما کتاب 1100 به احتمال زیاد خیلی سنگین باشه براتون بعد میتونید زیاد Reading کار کنین
داداش شما سطح زبانتو به ما بگو ببینیم در چه حده؟؟؟
کلاس زبان رفتی؟؟؟؟؟ از زبان سر در میاری؟؟ میتونی به انگلیسی مکالمه کنی؟؟؟
دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن تاثیر عمومی خیلی زیاده
من زبان تخصصی رو حدودای هفتاد زدم عمومی رو نود.اما درصد عربی و دینی و تا حدودی ادبیاتم جالب نیود اصن
رتبه م دوهزار شد.یکی از دوستام عمومی ها رو بالای هفتاد و تخصصی رو پنجاه و پنج زد سیصد شد.البته متاسفانه کانون تخمین رتبه برای زبان نداره و من از درستی رتبه ی دوستم مطمئن نیستم اما خلاصه اینکه حواستون به عمومیا باشه
I KEEP DANCING ON MY OWN
سلام
برای قبولی تو ادبیات انگلیسی بدانشگاه تهران باید رتبه حدودا زیر 120 ، 130 باشه. هر چند سال با سال خیلی فرق داره . درس های عمومی به شددددددت مهم هستن و رتبه های برتر رو همین درسهای عمومی مشخص میکنن. حتما برنامه ریزی خوبی براشون داشته باش و در کنارش زبانت رو تقویت کن تا به هدف خوبت برسی
پس اینطور که مشخصه عمومیا خیلی مهمه
زبانم خداروشکر خیلی خوبه.و به راحتی حرف میزنم و کامل فیلم و اخبار انگلیسی رو متوجه میشم
تنها نگرانی من دروس عمومی هستن.کلا گیج شدم این مدت که درباره کنکور تحقیق کردم.
نمیفهمم منکه رشته انساسیم چرا برای کنکور زبان باز باید برم عربی و ادبیات رشته های دیگرو بخونم
اصلا سیستمش رو درک نمیکنم
اون صفرهایی که شما میبینید واقعی نیستن و یه درصدی زده طرف ولی نمیدونم چرا سایت قلم چی کارنامه ها رو اصلاح نمیکنه و خیلی ها رو فقط با درصد زبان تخصصی میزاره. کارنامه رتبه های 1 و دو رقمی رو هم چک کنید خیلی هاش فقط درصد زبان تخصصی داره و بقیه صفر زده شده. پارسال زیاد گفتیم به سایت کانون اما انگار همچنان اصرار دارن اصلاح نکنن. عمومی بسیار بیشتر از زبان تخصصی توی کنکور زبان تاثیر گذارن
موضوع روشنه. چون کنکور زبان کنکوریه که رشته های دیگه هم میتونن شرکت کنن . و سازمان سنجش 2 تا راه داره برای درسای عمومی. یا سوالای انسانی هایی که زبان میدن رو با بقیه جدا کنه که براش خیلی درد سر داره . یا بیشترین شرکت کننده رو ملاک قرار بده که همین کارو کرده.
توی کنکور زبان سرعت عمل و قدرت درک توی تستای زبان تخصصی خیلی مهمه و نیاز به حل تست زیاد داره . حتی اگه سطح زبانی در حد Advanced باشه اما حل تست کافی پشتش نباشه درسته که درصد بالایی میشه کسب کرد اما اون درصد عالی رو از دست میدی. حتما روی زبان تخصصی و حل تستاش برنامه ریزی کن
رشته ی نظری یعنی ریاضی یا تجربی...شما باید عمومی اونارو بخونید...این دورشته عمومیشون مشترکه
چقدر زود دیر میشود...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)