خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 47
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سوال مهم درباره کنکور زبان

سلام دوستان.ظهرتون بخیر و خسته نباشید
      من دانش آموز سال سوم رشته ادبیات هستم.
      قصد دارم در دانشگاه رشته "ادبیات و زبان انگلیسی" رو بخونم.
      هدفم هم به امید خدا دانشگاه تهران هست.
      حالا سوالم اینه :
      برای اینکه بتونم توی رشته و دانشگاه مورد علاقم درس بخونم، باید تمام درس های 3 سال دبیرستان رو بخونم ؟
      یا اینکه فقط زبان انگلیسیم رو قوی کنم کافیه ؟
      آخه شنیدم کنکور زبان جدا برگزار میشه.
      اگه من اصلا روی دروس عمومی تمرین نکنم، ولی زبان انگلیسیم رو تا حد بالایی افزایش بدم میتونم یه رتبه خوب برای تحصیل در دانشگاه تهران بیارم ؟
      یا اینکه باید درس های دیگه ام هم بخونم و توی اونا هم قوی بشم ؟
      زیاد اطلاعاتم در این زمنیه کافی نیست.ممنون میشم کمکم کنین

یک دنیا تشکر

2. Top | #2
      7p7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkhosravi نمایش پست ها
      سلام دوستان.ظهرتون بخیر و خسته نباشید
      من دانش آموز سال سوم رشته ادبیات هستم.
      قصد دارم در دانشگاه رشته "ادبیات و زبان انگلیسی" رو بخونم.
      هدفم هم به امید خدا دانشگاه تهران هست.
      حالا سوالم اینه :
      برای اینکه بتونم توی رشته و دانشگاه مورد علاقم درس بخونم، باید تمام درس های 3 سال دبیرستان رو بخونم ؟
      یا اینکه فقط زبان انگلیسیم رو قوی کنم کافیه ؟
      آخه شنیدم کنکور زبان جدا برگزار میشه.
      اگه من اصلا روی دروس عمومی تمرین نکنم، ولی زبان انگلیسیم رو تا حد بالایی افزایش بدم میتونم یه رتبه خوب برای تحصیل در دانشگاه تهران بیارم ؟
      یا اینکه باید درس های دیگه ام هم بخونم و توی اونا هم قوی بشم ؟
      زیاد اطلاعاتم در این زمنیه کافی نیست.ممنون میشم کمکم کنین

یک دنیا تشکر
      نه كنكور زبان تخصصى جدا ـه
      بايد عموميا(عربى،دينى،ادبيات) دوم ، سوم و پيش رو بخونين
      بايد درصدهاى عموميتون هم خيلى خوب باشه براي دانشگاه تهران يعني ٧٠ به بالا تقريبا كه بستگي به زبان تخصصي هم داره كه چقدر بزنين
      ولى كلا زبان تكليف زياد معلوم نيست چون خيلي ازرتبه هاى برترش اصلا زبان نميرن و ميرن رياضى و تجربي

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کنکور زبان هم مثل کنکورای تجربی و ریاضی و تمام کنکور ها به صورت مجزا برگزار میشه که دارای دو دفترچه سوالات عمومی و اختصاصی میشه
      دفترچه اول که مثل همه کنکورا سوالات عمومیه یعنی ادبیات و عربی و دینی و زبان عمومی و دفترچه دوم که اختصاصی باشه هم منحصرا زبانه فقط سوالات زبان انگلیسیه که سطحشون خیلی از سوالات زبان عمومی بالاتره و برای پاسخگویی ب این سوالات حتما باید زبانتون خوب باشه و تمرین زیادی داشته باشین
      تنها با بالا بردن سطح زبانتون و تنها با مطالعه زبان هم نمی تونید از دانشگاه خوب قبول بشید باید عمومی هارو هم مثل زبان خوب بخونین وگرنه محاله از دانشگاه تهران قبول بشین عمومی ها تو کنکور زبان خیلی مهم اند
      موفق باشین سوالی داشتی در خدمتم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط navid saleh نمایش پست ها
      تنها با بالا بردن سطح زبانتون و تنها با مطالعه زبان هم نمی تونید از دانشگاه خوب قبول بشید باید عمومی هارو هم مثل زبان خوب بخونین وگرنه محاله از دانشگاه تهران قبول بشین عمومی ها تو کنکور زبان خیلی مهم اند
      موفق باشین سوالی داشتی در خدمتم

نقل قول نوشته اصلی توسط 7p7 نمایش پست ها
      بايد عموميا(عربى،دينى،ادبيات) دوم ، سوم و پيش رو بخونين
      بايد درصدهاى عموميتون هم خيلى خوب باشه براي دانشگاه تهران يعني ٧٠ به بالا تقريبا كه بستگي به زبان تخصصي هم داره كه چقدر بزنين
      ولى كلا زبان تكليف زياد معلوم نيست چون خيلي ازرتبه هاى برترش اصلا زبان نميرن و ميرن رياضى و تجربي
      با توجه به پاسخ هر دوی شما دوستان عزیزم اینطور برداشت کردم : (ممنون میشم اگه اشتباه فهمیدم منو اصلاح کنید )
      برای قبول شدن در رشته ادبیات و زبان انگلیسی دانشگاه تهران باید :
      علاوه بر بالا بردن سطح زبان انگلیسیم، روی درس های عمومی (عربی.ادبیات.فلسفه.منطق.تار خ.جغرافی.دینی و... ) هم تمرکز زیادی داشته باشم و اونا رو هم بخونم
      درسته ؟
      سوال بعدیم این هست به نظرتون کدوم درس ها مهم تره ؟ یعنی من وقتم رو روی کدوم درس بیشتر بزارم ؟ قطعا عربی با جغرافیا در یک سطح نیستن.ممنون میشم یه اولویت خوب رو برای درس های رشته انسانی برای کنکور بهم معرفی کنین

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش من 94 کنکور زبان دادم و تخصصی رو بالای 90 زدم، ولی چون عمومی هام پایین بود (در حد 20) رتبم زیاد عالی نشد.عمومی هارو خوب بخون.خیلی بخون.اول عمومی بعد اختصاصی.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Trance نمایش پست ها
      داداش من 94 کنکور زبان دادم و تخصصی رو بالای 90 زدم، ولی چون عمومی هام پایین بود (در حد 20) رتبم زیاد عالی نشد.عمومی هارو خوب بخون.خیلی بخون.اول عمومی بعد اختصاصی.
      یعنی درس ها عمومی اینقدر تاثیر داره ؟ من واقعا نمیدونستم.ممنون از اینکه آگاهم کردی
      میتونم رشته تحصیلی شمارو بدونم ؟
      و اینکه چه درس های توی عمومیا خیلی مهم تر از بقیه هستن ؟
      خیلی ممنونم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عمومی اونقدرا هم مهم نیست و میشه با زبان تخصصی بالا جبرانش کرد ...
      نمونش هم سال 93 کنکور زبان از منطقه 2 هستش از قزوین که رتبه منطقه 3 و رتبه کشوری 12 شد
      حالا اگه درصدا رو ببینید شاخ درمیارین(اگه شک دارین میتونین برای اطمینان از سایت قلمچی ببینید)

زبان و ادبیات فارسی 0
      عربی 0
      دینی 0
      زبان عمومی 0
      زبان تخصصی 82.4

الان هم داره زبان وادبیات انگلیسی دانشگاه تهران میخونه ....
      موفق باشین

بادبادک همیشه برخلاف باد اوج میگیره

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Trance نمایش پست ها
      میشه کارنامتون رو بزارید؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با توجه به پاسخ هر دوی شما دوستان عزیزم اینطور برداشت کردم : (ممنون میشم اگه اشتباه فهمیدم منو اصلاح کنید )
      علاوه بر بالا بردن سطح زبان انگلیسیم، روی درس های عمومی (عربی.ادبیات.فلسفه.منطق.تار خ.جغرافی.دینی و... ) هم تمرکز زیادی داشته باشم و اونا رو هم بخونم
      درسته ؟
      سوال بعدیم این هست به نظرتون کدوم درس ها مهم تره ؟ یعنی من وقتم رو روی کدوم درس بیشتر بزارم ؟ قطعا عربی با جغرافیا در یک سطح نیستن.ممنون میشم یه اولویت خوب رو برای درس های رشته انسانی برای کنکور بهم معرفی کنین
      اگه میخواید فقط کنکور زبان بدید دیگه لازم نیس
      منطق و جغرافیا و تاریخ اینا رو بخونید ...

10. Top | #10
      7p7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درسته ؟
      نه ، فقط عربي و ادبيات و ديني

11. Top | #11
      7p7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shayas75 نمایش پست ها
      عمومی اونقدرا هم مهم نیست و میشه با زبان تخصصی بالا جبرانش کرد ...
      نمونش هم سال 93 کنکور زبان از منطقه 2 هستش از قزوین که رتبه منطقه 3 و رتبه کشوری 12 شد
      حالا اگه درصدا رو ببینید شاخ درمیارین(اگه شک دارین میتونین برای اطمینان از سایت قلمچی ببینید)

زبان و ادبیات فارسی 0
      عربی 0
      دینی 0
      زبان عمومی 0
      زبان تخصصی 82.4

الان هم داره زبان وادبیات انگلیسی دانشگاه تهران میخونه ....
      موفق باشین
      نميدونم بعضيا كه ميگفتن درصداش الكيه آخه مگه ميشه حتى زبان عموميش هم صفر بزنه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 7p7 نمایش پست ها
      نميدونم بعضيا كه ميگفتن درصداش الكيه آخه مگه ميشه حتى زبان عموميش هم صفر بزنه
      والا نمیدونم ...
      سوال منم اینه اگه میتونست زبان تخصصی رو 82.4 بزنه
      پس راحت میتونست زبان عمومی رو بالای 90 بزنه دیگه
      چرا نزد؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام یه سوال
      کنکور زبان و تجربی توی یه روز برگزار میشه؟ من رشته م تجربیه و میخوام کنکور زبان هم شرکت کنم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahyasi نمایش پست ها
      سلام یه سوال
      کنکور زبان و تجربی توی یه روز برگزار میشه؟ من رشته م تجربیه و میخوام کنکور زبان هم شرکت کنم
      نه دوست من قطعا تو یه روز نیست چون خیلیا مثل شما ها هستن که رشته شون تجربیه یا ریاضیه یا انسانیه و میخوان تو زبان هم شرکت کنن در این صورت نمیتونن
      نه تو یه روز نیستن خیالتون راحت

15. Top | #15
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط navid saleh نمایش پست ها
      نه دوست من قطعا تو یه روز نیست چون خیلیا مثل شما ها هستن که رشته شون تجربیه یا ریاضیه یا انسانیه و میخوان تو زبان هم شرکت کنن در این صورت نمیتونن
      نه تو یه روز نیستن خیالتون راحت

اخیش مرسی
      اخه از چندنفر شنیده بودم که ازموناشون توی یک روز برگزار میشه
      ممنونم

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن