بادبادک همیشه برخلاف باد اوج میگیره
كلا اين قلمچي هم قسمت كارنامه هاش مشكل داره
يكى از بچه هاي همين جار رو كه عكسشو اشتباه گذاشته بودن و يكي ديگه رتبه برتر منطقه ٣ بود نوشته بودن منطقه ايثارگران و ...
دوستان خیلی ممنونم
فقط ببخشید که من در مبجث کنکور و... خیلی مبتدی هستم.چون تاحالا به فکرش نبودم و به تازگی برام مهم شده
برای همینه که سوالاتم خیلی مبتدیه
دوستان اینطور که من فهمیدم چندین نوع کنکور برگزار میشه :
کنکور ریاضی
کنکور تجربی
کنکور انسانی
کنکور زبان
که خود کنکور زبان هم دوتا دفترچه داره.
یه دفترچه عمومی که شامل درس های ادبیات و زبان فارسی و عربی و دینی و زبان عمومی هست.
و یه دفترچه تخصصی که فقط سوالات زبان توش هست.
و برای کنکور زبان دیگه نباید درس هایی مثل تاریخ و جغرافی و فلسفه و منطق و... رو خوند و فقط خوندن همون درس های ادبیات و زبان فارسی و عربی و دینی و زبان عمومی و تخصصی کافی هست.
تا اینجاشو درست متوجه شدم دوستان ؟
خیلی ممنونم
بله چند سوال دیگه دارم.ممنون میشم راهنماییم کنین
همونطور که میدونین عربی و ادبیات رشته انسانی با تجربی و ریاضی فرق داره و این 2 درس برای رشته ادبیات اختصاصی هستن
حالا سوالم اینه : منی که قراره کنکور زبان بدم باید عربی و ادبیات اختصاصی رشته خودمو بلد باشم ؟ یا عربی و ادبیات عمومی رو ؟
اگه از عربی و ادبیات اختصاصیه انسانی تو کنکور زبان میاد.پس بچه های تجربی چیکار میکنن ؟
این کارنامه ی من تو کنکور زبان 94 که میذارم واست همه چی روشن شه :
http://8pic.ir/images/bmkoc0kspmc78m0ahggv.png
همونطور که میبینی با اختصاصی 91 و عمومی کم رتبم شده جوار 700 و خورده ای تو زیرگروه 1؛ در صورتی که افرادی هست که با اختصاصی 50 و عمومی 80 90 رتبه های 100 تا 200 آوردن.پس اینو بدون که عمومی خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه و هرکسی هم عکس اینو گفت اصلاً گوش نده.من تجربه کردم و میگم.بشین اول قشنگ عمومی رو مسلط کامل شو و بعداً به فکر اختصاصی باش.اختصاصی هم اینطور نیست که یدونه کتاب شهاب اناری بخونی بگی دیگه حله من بالا میزنم.من شخصاً واسه اختصاصی هیچ کتاب کنکوری نخوندم.اولاً سعی کن دایره ی لغاتت رو هر روز بالا ببری.504 و 1100 واژه رو فول باش و بازم بسنده نکن.متنای انگلیسی بخون و واژه هاشو دربیار یکی یکی معنی کن یاد بگیر و حفظ کن.Reading و اخبار انگلیسی زیاد بخون.فیلم زیاد ببین تا درکت بره بالا.اینا از 1000 تا شهاب اناری بهتر جواب میدن.
موفق باشی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)