اگه زود خسته میشی بازه های مطالعاتی رو نیم ساعت نیم ساعت بگیر روزای دیگه اضافش کن
مثلا:زیست=نیم ساعت بخون برو استراحت بعد بیا نیم مین بقیرو بخون
روز بعد این بازه رو بکن 40 مین از استراحت کم کن
من ریاضی و فیزیک میخوامفقط پنجاه درصد بزسنم مشکلم اینه ک نمیدونم از کدوم مبحث ها شروع کنم ک هم یقینا تو ککنور بیاد همم
با تست زدن بتونم ب تسلط کامل برسم
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
به نسخه ای که دیگران میدهند زیاد اطمینان نکنید.چند ساعت میخونید و خسته نمیشید؟این مهمه.
فرضا یک ساعت.خوب شما دو یا سه روز رو همین طور ادامه میدی بعد یک ساعت رو میکنید یک ساعت و 20 دقیقه.همین طور در طول 3یا 4 رو زهمین حجم رو به مطالعتون اضافه میکنید طوری که خسته نشید.اما برای یه برنامه ریزی دقیق.اول اینکه در کدام مبحث قوی و در کدام ضعیفید؟این خیلی مهم است.در کدام مطلب پشتکار بیشتری دارید و یا اگر تلاش کنید میتوانید خودرا بالا بکشید.روی یه دفتر جلوی خودتون برایهمین اساس اولویت بندی میکنید.البته که گفتم بهترین و برترین کمک به شما کتاب مشاوره است.نه مشاور.
میخوام برم بخوابم اگه مشکلتون حل شد؟
توی انجمن مطالب زیادی در مورد مشکل شما وجود دارد.سرچ کنید حتما پیدا میکنید.
مرکز مشاوره رایگان کنکور دکتر علیرضا افشار : www.alirezael.ir
فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir
سوال(13 درصد) مربوط به بردار و حرکت شناسی...
2یا 3سوال(تقریبا 8 درصد) مربوط به دینامیک...
1 سوال (3درصد) مربوط به کارو انرژی...
3سوال(10 درصد)مربوط به گرما و قانون گازها...
1سوال(3 درصد) مربوط به فشار و ویژگیهای ماده...
3 یا 4 سوال (تقریبا 11درصد) مربوط به نورهندسی...
2سوال(6درصد)مربوط به الکتریسته ساکن و خازن...
3سوال(10درصد)مربوط به مدارهای الکتریکی...
2سوال(6درصد)مربوط به مغناطیس و القا...
6 یا 7 سوال (20درصد)مربوط به نوسان،موجهای مکانیکی،صوت و امواج الکترومغناطیسی...
3سوال (10درصد)مربوط به فیزیک اتمی و آشنایی با ساختار هسته...
حالا هر کدومو اسونتره انتخاب کن
http://forum.konkur.in/thread29729.html
(اینو سعید735 نوشته ) اینو بخون خوبه برات
فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir
مرسی خیلی ممنون بابت راهنمایی تون زند ه باشین شبتون بخیر پس واجبشد یه کتاب مشاوره بگیرم و بخونم.
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
سوالات ریاضی و فیزیک رشته تجربی از قوائد و تیپ های خاصی در کنکور پیروی میکنند . اگر میخواید درصد بالای هفتاد بزنید باید روی یکسری تیپ ها تمرکز خاصی انجام بدین.که البته این تیپ ها و الگو های طرح سوال در هر کتابی قابل یافتن نیستن.
من مشکل شما رو در دو مورد پیش بینی میکنم که خودم مورد اول رو داشتم و رفعش کردم اگر خواستین بگین توضیح بیشتری براتون بدم.
1- خواب زیاد و بهم ریختن ساعت بیولوژیکی بدن
2- نداشتن برنامه ریزی هدفدار
سوالات ریاضی و فیزیک رشته تجربی از قوائد و تیپ های خاصی در کنکور پیروی میکنند . اگر میخواید درصد بالای هفتاد بزنید باید روی یکسری تیپ ها تمرکز خاصی انجام بدین.که البته این تیپ ها و الگو های طرح سوال در هر کتابی قابل یافتن نیستن.
من مشکل شما رو در دو مورد پیش بینی میکنم که خودم مورد اول رو داشتم و رفعش کردم اگر خواستین بگین توضیح بیشتری براتون بدم.
1- خواب زیاد و بهم ریختن ساعت بیولوژیکی بدن
2- نداشتن برنامه ریزی هدفدار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)