مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

ضعف شدید در ریاضیات

سلامت خدمت همه دوستان
      من دانش اموز سال چهارم هستم و ریاضی ام همیشه خیلی ضعیف بوده (البته سال اول دبیرستان شانسی 19 شدم سوال ها یعنی اسون بود)ولی بعدش همیشه زیر 15 بودم چه کلاسی و چه ترم و الان سال چهارم هستم و همه درس هام رو دارم خوب پیش میرم ولی درس ریاضی رو مطمئنم اگه اینجوری پیش بره شاید حتی 10 درصد هم نزنم به نظر شما از چه منابعی مطالعه کنم و اصلا چجوری ریاضی رو شروع کنم تا بتونم به 60 برسونم(برای بالای 60 که دیگه خیلی دیره)

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برای بالای 60 فک نکنم دیر باش ولی واقعا باید زحمت کشید !!

کلاس خوب اگ میتونی برو!

شما فک کن 10 ماه تا کنکور مونده ! شما حتی ماهی حدود 3 تا تست کنکور رو بتونی یاد بگیری ( اینقد بخونی ک حداقل دوتاشو بزنی )

8 ماه ک بخونی ینی در حد 24 تا تست میشه !!

کلا این برای ی درک کلی بود اگ نه از الان هیچ مبحثی رو نباید حذف کرد و سعی کن همه رو بخونی

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      برای بالای 60 فک نکنم دیر باش ولی واقعا باید زحمت کشید !!

کلاس خوب اگ میتونی برو!

شما فک کن 10 ماه تا کنکور مونده ! شما حتی ماهی حدود 3 تا تست کنکور رو بتونی یاد بگیری ( اینقد بخونی ک حداقل دوتاشو بزنی )

8 ماه ک بخونی ینی در حد 24 تا تست میشه !!

کلا این برای ی درک کلی بود اگ نه از الان هیچ مبحثی رو نباید حذف کرد و سعی کن همه رو بخونی
      با تشکر از جوابتون باید عرض کنم کلاس میرم ولی سال های گذشته رو هیچ کدوم از دبیر های شهرمون تکرار نمیکنند!!وقتی هم درسی مثل حسابانت بد باشه دیفرانسیلت هم قطعا افتضاح میشه چون حسابان پایه است که من نمیدونم چجوری باید بخونمش

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      تست زیاد و عدم مراجعه زود هنگام به پاسخ تشریحی.
      .
      صبور بودن.
      .
      .
      برای حسابان میکرو گاج و برای دیفرانسیل تخته سیاه عالی هستن....درضمن اگه پایت شدیدا ضعیفه اول پایتو خوب کن بعد برو سراغ دیفرانسیل
      ویرایش توسط Mr Sky : 25 شهریور 1394 در ساعت 20:18

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام پیشنهادم اینه که الان که تاحدودی از ریاضیات سالهای قبل یه پیش زمینه ای در خاطرتون هست با رفتن به کلاس ریاضی باعث تحکیم دانسته هاتون و رفع اشکال و تقویت نقاط ضعفتون بشید.بسته به زمان و امکانان مالی میتونید به کلاس عمومی یا خصو.صی برید البته با یه دبیر شاخص توی شهرتون.اگر بگذارید زمان بگذره همینهایی رو هم که بلدید فراموش میکنید و اون وقت مثل من باید از صفر شروع کنید.البته اگر کلاس نمیتونید برید ،دی وی دیهای استاد منتظری (مؤسسه حرف آخر) هم برای آموزش از پایه عالیه ولی برای تست زنی شنیدم مثال کم میزنه که اون رو خودتون از کتابهای تست موجوددر بازار میتونید کار کنید.بنظر من فعلا برای شما اصل آموزشه.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از راهنماییهاتون و خاستم بپرسم نظرتون راجب ویدیو های اموزشی سایت سایت آموزش مجازی آلاء | دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف چیه؟؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIN9 نمایش پست ها
      خیلی ممنون از راهنماییهاتون و خاستم بپرسم نظرتون راجب ویدیو های اموزشی سایت سایت آموزش مجازی آلاء | دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف چیه؟؟
      راستش من خودم استفاده نکردم ولی تعریفش رو از بچه ها شنیدم .برای تجربی استاد شامیزاده ریاضی میگفتند خوبه ولی برای رشته ریاضی فیزیک خبر ندارم.میتونید خودتون یه سری بزنید و نمونه فیلمها رو ببینید تا متوجه بشید سطح کار چطوره.ضمنا اینکه گفتین دبیرهای شهرتون مطالب پایه رو تکرار نمیکنند شما بهتره بجای رفتن به کلاس ریاضی برای دروس سال چهارم به کلاسهایی برید که پایه را تدریس میکنند و سال چهارم را سعی کنید در مدرسه بخونید و اگه دبیر امسالتون هم ضعیف بود فقط در حد چند جلسه برای رفع اشکال و نقاط مبهم ریاضیات چهارم را کلاس رفع اشکال برید خصوصی.موفق باشید.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      هیچی تو این dvd و کلاس ها نیست وقتتو هدر نده......ریاضی رو با تست و تمرین باید یاد بگیری نه با این چیزا که فک میکنی معجزه میکنن

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیزی که میگن تسلط به ریاضی با تمرین و تست زیاد میاد کاملا درست میگن اما شما مشکلتون پایه ای هست و باید برید کتابایی که قبلا به خاطر کوتاهی نخوندید رو بخونید و اگر واقعا خیلی ضعیف هستید باید برید کلاس چون شما پیش زمینه کافی نداشته باشید صبح تا شبم تست بزنید فایده نداره و خود مطلب رو بلد نیستید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن