سلام به اعضای انجمن کنکور که امسال دانشجو میشن . بگید ببینم لباس و کیف و کفش چه مدلی خریدین برا دانشگاه ....
هر کی خریده عکسشم بزاره ببینیم لطفا
هر کی هم نخریده بگه چی قصد داره بخره
سلام به اعضای انجمن کنکور که امسال دانشجو میشن . بگید ببینم لباس و کیف و کفش چه مدلی خریدین برا دانشگاه ....
هر کی خریده عکسشم بزاره ببینیم لطفا
هر کی هم نخریده بگه چی قصد داره بخره
یار دبستانی من :
من اگر بنشینم ، تو اگر بنشینی ، چه کسی برخیزد
من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر خواهند خواست....
ویرایش توسط parnian. : 26 شهریور 1394 در ساعت 14:10
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
ببخشیدا خیلی ببخشید مگه تو دانشگاه غیر از مانتو و شلوار و مقنعه چی میپوشن ؟والا ما این همه وقت ابجیامون دانشگاه میرفتن نشنیدیم که دانشگاه هم لباس خاص داره!!!اصلش یه پوشش اسلامی ساده هست حالا هر کسی متناسب با شخصیت خودش یه جور میپوشه.عروسی که نیست که مدل لباس بخواد که ...حالا من یه عکس با پوشش اسلامی میذارم از یه مانکن.شما می تونید ازش الگو بگیرید فقط به جای روسری مقنعه لطفا
ویرایش توسط Mahdiyeh313 : 26 شهریور 1394 در ساعت 14:15
من یه مانتو سرمه ای تا سر زانو گرفتم. کیف هم ازین بند بلندا که روی یه دوش میذارن.خوفه؟
میترسیدم رنگ روشن بگیرم
یار دبستانی من :
من اگر بنشینم ، تو اگر بنشینی ، چه کسی برخیزد
من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر خواهند خواست....
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
جالبه برام
من كه دانشجو نشدم ولي اول هر فصل ميگيرم اگه غير دانشجو و دانش اموزم ميشه بزارم!
ولي دخترا ميشه رفتيد از مدل چادر بقيه بگيد؟
واسه من نيمه رنگي و طرح دار
جز ملي دانشجويي اين مدلا از مدل هاي جديد هم ميپوشن؟
بعدشمرانقدر گير نميدن من با دختر عموم پزشكي رفتم هم كوتاه ميپوشيدن ارايشم مث بقيه تو خيابون حالا بعضي بيشتر بعضي كم تر رنگم كه تن قرمز ونارنجي نبود
ازاد شهرمونم كه واقعا ازاد حالا شايد چون از واحدهاي بزرگ و مركزي نيست اينجوري گير نميدن
[/QUOTE]
اکثر دخترای کلاس ما این طورین
البته زمانی که میریم آزمایشگاه بدون چادر میشن
این طوری میشه دیدشون
(هفت تاشون ساپورتین :: پنج تاشون مشکی، دو تاشون رنگی)
بقیه هم هنوز یا رو نکردن، یا اهلش نیستن
داداش اين مانتوها رو با محتويات درونش ميفروشن يا فقط مانتوي خالي؟
ببخشیدا ولی من منظورم بلندی مانتو بود.گفتم رنگشو سنگین انتخاب کنید.به نظرم برای خانومایی که چادر نمیپوشن مانتو باید از زانو بلند تر باشه یعنی پایین زانو قرار نیست برن دانشگاه پوز لباساشونو بدن قراره برن علم یاد بگیرن اما انگار بعضیها با اهداف دیگه ای میرن دانشگاه.بازم تاکید میکنم قصدم بلندی مانتو بود همین و اگر رنگشم تیره باشه از نظرم مانعی برای یه خانوم غیر چادری نداره.لطفا مجددا با این دید به عکس نگاه کنید امیدوارم متوجه منظورم بشید.موفق باشید.
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)