والا يه داستاني بچگي داشتيم از مسابقه بين لاك پشت و خرگوش ميگفت
خرگوش خوابش برد لاك پشت مسابقه رو برد
آبجي شما اگه همينجوري بخوابي از قافله عقب ميمونيا
البته شما با اين خوابت جگوار هم باشيا بازم نميرسي
والا يه داستاني بچگي داشتيم از مسابقه بين لاك پشت و خرگوش ميگفت
خرگوش خوابش برد لاك پشت مسابقه رو برد
آبجي شما اگه همينجوري بخوابي از قافله عقب ميمونيا
البته شما با اين خوابت جگوار هم باشيا بازم نميرسي
عزمتو جزم کن - باید خودت بخوای ما صد هم بگیم فایده نداره
برو مشاوره چند جلسه - آزمونا کانون هم شرکت کنی یکم تو جو رقابت قرار بگیری درس خون تر میشی
از روزی 3 - 4 ساعت شروع کن هر روز یک ربع بیشتر کن
هر وقت هم خوابت گرفت صورتتو یه آب بزن - ورزش کن
هدفتو تو کاغذ بنویس همیشه جلو چشمات باشه
از کتابایی مث زیست خیلی سبز استفاده کن یکم زبونش خودمونیه علاقت به زیست بیشتر میشه
یکم بشین برا خودت یه برنامه بریز
خیلی هم به کتاب و اینا وسواس به خرج نده
اگه استرس داری برو دکتر یه قرص میده استرست کم میشه
من یه برنامه ریختم با کمک مشاوره و اینا ( چون منم مث یو ساعات مطالعم کمه - نمیتونم زیاد بخونم بخاطر قلبم ) خواستی تا بدم _
مسواک فراموش نشه - جوراباتم خودت بشوری
دوستای خوبم حجامت خطرات خاص خودشو داره
همین که شما طول میکشه زخم هاتون خوب بشه و شاید نتونید بشینید. 2-خطرات بیماری هایی مثل هپاتیت ،ایدز و کلی بیماری های خونی هست.
توصیه بعدی اینه که حدالامکان قرص مصرف نکنید تمام دارو هایی که روی گیرنده های عصبی تاثیر دارن و موجب دستکاری خواب میشن عواقب بدی دارن که ممکنه بعدا توی دوران قطع قرص هم گریبانگیر بشه و تا اخر عمر ادامه پیدا بکنه مثل نازایی،عقیم شدن،احساس سرگیجه و سردرد ،احاس تهوع و کرختی بدن . دهها مورد دیگر
قرص ریتالین هم برای بیش فعالیه و مصرف سرخودش کار درستی نیست.
قرص پروپانول هم برای استرس داده میشه که اونم یکسری عوارض خطرناک داره.
شما سعی کنین بجای سخت گرفتن موضوع و دنبال دارو درمانی و این روش ها رفتن دست از زیاد اینترنت اومدن بکشید . باور بکنید من خودم امتحان کردم خیلی از مشکلاتمون از اعتیاد به گوشی موبایل و اینترنته
شما یک هفته این دوتا رو بذارید کنار اگر درست نشدید بعدا برید دنبال کار های پزشکی
ضمنا کلیک کردن رو دکمه تشکر هم موجب تنظیم خوابتون میشه
ویرایش توسط nima7 : 26 شهریور 1394 در ساعت 00:40
آره قرص كه عوارض داره
ولي ايني كه من گفتم حتما بايد برن دكتر تجويز كنه چون بي خوابي زياد يا پر خوابي زياد يه بيماري محسوب ميشه و البته در بعضي موارد ارثيه
حجامت هم طب سنتيه...گفتم كه بايد مراكز خاص خودش رو برين نه درمانگاه ها و همچنين واسه خواب هم حجامت خشك ميكنن اگه اشتباه نكم كه اونم اثري از خون نيست
ضخم آنچناني هم نداره فقط سه تا خراشه و اونم چون فشار هوا دخيل شده خون زيادي ازشون خارج ميشه
در كل خطراتي كه ميگين اگه توصيه هاي بنده رو توجه كنين وجود نداره
من اعتیادی به نت ندارم حتی یه چند روز بود نمیگرفتم اینجا هم فقط گاهی برای پیدا کردن منبع و حل مشکلم میام چون تو اطرافیانم کسیو ندارم ک کمکم کنه راهنماییم کنه نه خواهر ن برادری هیچکیو ندارم نه هم ی دوست ولی اینجا بچه هاش خ کمکم کردن درمورد کتابا خ راهنمایی کردن بابت همه چیز ممنونم. واسه همتونن😘😘😘😘😘
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)