چیز هایی که برای شما بد نیستند
برای اکثریت ایران بد هستند ...
ایران برای شما محل مناسبی برا زندگی نیست.
نگاه جنسی تا تمایل جنسی متفاوته ........ نگه جنسی در تمامی چارچوب های روحی و جسمی زن تعریف میشه.
شما هم مثل دوستانی هستید که اروپا را کشوری بدون معضل فرهنگی میدانید این هم فقر اطلاعاتی شماست.
بله تا حالا چندین بار رفراندوم انجام شده و معلوم شده که اکثریت مردم با من مخالفن! (کاملا با دلیل و مدرک حرف میزنن ایشون!)
والا اروپا که قاره است برادر نه کشور!(فقط اطلاعاتی منه این!)
فرهنگ متغیره و با چوب فرهنگ قرن هاست که ادم ها زجر داده میشن.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
مشاور
مشاور
برخی از مسائل اجتماعی که یک کلیت رو در بر میگیره هیچ نیازی به رفراندوم یا تحقیق و بررسی نیست !!
مثلا : قوت غالب مردم ایران چیه ؟؟ یا قوت غالب آسیای شرقی؟
من یک اشتباه لغوی کردم و نیازی به پررنگ کردن این نبود .
شما لطفا کلید واژه هایی رو مثل ( نرخ تجاوز جنسی در امریکا و ... ) جستجو بکنید تا به معضلات فرهنگ مورد تایید شما آگاهی پیدا کنید.
قوت غالب مردم ایران مساله اجتماعیه؟ (ضمنا اگه اشتباه نکنم تو یک مستند دیدم که غذای محبوب دنیا نان - bread - بود)
این حرفو زیاد شنیدم :
اقا همه میدونن حق با منه!
من هر چی میگم درسته چون همه میگن درسته!
نظر همه با من موافقه فقط شما مخالفی.
اکثریت مردم.....
من نمیدونم نرخ تجاوز جنسی در کجا ها چقدره ولی میدونم نرخ مهاجرت از ایران ۱۹۰ هزار نفر در ساله! (طبق گزارش کمیساریای عالی مهاجرت و پناهندگی سازمان ملل) لابد اینا هم ایران واسشون کشور مناسبی نبوده دیگه!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
من تمام صفحات را نخوندم
شادی فقط جشن و پایکوبی نیست ( البته این دو مفید هستن) بلکه این که تو کار داشته باشی و از کارت راضی باشی و امنیت شغلی داشته باشی خیلی مهم تره که در کل میشه یه اقتصاد پویا
من با این لیست شادترین ها مخالفم چون شادی فقط به تعداد جشن ها نیست فوقش شما 100 روز از سال جشن دارید اما 265 روز بقیه که برمی گرده به محیط جامعه و شغلتون خیلی مهم تره و به نظرم کشورهای اروپایی بیشترین نرخ رضایت مندی و شادی از زندگیشان را دارم بخصوص کشوری مثل انگلیس و کشورهای اسکاندیناوی
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
ویرایش توسط new boy : 27 مرداد 1394 در ساعت 16:16
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)