مرسی از اینکه جپهه گیری نکردید و درست جواب دادید. (علیرغم اینکه نظرم باهاتون مخالفه اما از این نظر بسیار بهتون تبریک میگم که جپهه گیری نکردید)
منظورم این بود که مفهوم پاکدامنی که شما میگید متغیره و ثابت نیست کما اینکه از ۲۵۰۰ سال پیش تا الان کاملا تغییر کرده. بحث اینکه به پاکدامنی ایرانی ها ضربه می خوره چیزیه که هزاران تفسیر میشه ازش کرد. الان به پاکدامنی سوییسی ها برخورده مگه؟ کل دنیا دارن به کشور سوییس قبطه میخورن در حتلیکه تنها کشوریه که ازدواج فامیل های درجه یک توش آزاده. بای نحو کان منظورم اینه که اگه شما با چوب پاکدامنی کسی رو بزنی فردا روزی هم کسی یه شمشیر به به اسم یک چیز دیگه اخلاقی بر می داره.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
گوشه و بعدی از هزاران بعد پاکدامنی در فرهنگ اصیل ایرانی را در اشعار فردوسی می توانیم بیابیم:
سخن تهمينه همسر رستم:
به گيتي ز خوبان مرا جفت نيست
چون مــن زير چرخ كبود اندكيست
كــــس از پرده بيرون نديدي مرا
نه هرگز كسي آواز شنيدي مرا
سخن منيژه:
منيژه منم دخت افراسياب
برهنـــــه نديده رخم آفتاب
یا
کدام است با ننگ و با سرزنش
که باشد ورا هرکسی بد کنش
زنانی که ایشان ندارند شرم
به گفتن ندارند آواز نرم
با توجه به ابیات بالا می توان گفت :
شاهنامه زن نماد شرم و حیا، وحدت خانواده، زیبایی و ظرافت است.
بنا برا این مبهم نیست.
البته در مورد پاکدامنی زن گفته شده اما لاجرم در مورد مردان هم صدق میکند.
حالا هر چیزی که به این چیزا لطمه بزنه میشه حرام.
بحث همین جاست خوب دوست عزیز. شما فقط این اشعار رو می بینید. اشعار سعدی در مورد ..... رو می بینید؟ اشعار عبید زاکانی رو هم می بینید؟ خوب منم میگم اونا اصله. در کل هر برداشتی میشه از این ها کرد اما روال درست همون چیزیه که در روند اقتصاد ازاد به جریان میفته! شاید بی ربط به نظر برسه ولی اتفاقا کاملا مربوطه. یه ضرب المثل هست که میگه بذار پول راه درست رو نشونت بده!
بحث اشعار شعرا که جداست ...........
اینکه بعضی از اشعار الحاق شده هستند.
اینکه بعضی از اشعار در قالب داستان برای فهماندن موضوعی گفته شدند ( مثلا اشعار مولوی)
اینکه برخی اشعار در زمان خامی عارفان سروده شده
و....
دریافت های فرهنگی از گذشته ایران ( که امروزه هم با عقل منافاتی ندارند ) این چیزا رو ثابت میکنه.
البته فرهنگ های غیر از این هم بوده .. اما فرهنگی که ادبیان این کشور برای آیندگان به میراث گذاشته اند ملاک صحبت ماست
من فقط در مورد کنسرت هایی که گفتین چند سوال از شما میپرسم دوست داشتین جواب بدین:
1.در انظار عمومی رقص و پایکوبی صورت بگیره و شما در کنار دختر خانم زیبا رویی قرار بگیرید ، آیا این قوه ی شهوت شما را فعال نمی کند؟
2. آیا حاضر خواهید بود با خانواده در این رقص و پایکوبی شرکت کنید؟
3. آیا ممکن است زن یا مرد متاهلی در این پایکوبی ها از زندگی قبلی خود دلزده شود؟
4. آیا ممکن است در این کارناوال تعداد زیادی به رابطه نامشروع کشیده شوند؟
5. آیا ممکن است در این گونه فعالیت ها به زنان صرفا نگاه جنسی شود و این امر تا ابد بر روی آنان بماند؟
6. شما فکر می کنید تبعات این فعالیت چه خواهد بود؟
ویرایش توسط new boy : 27 مرداد 1394 در ساعت 16:31
۱.بله می کند و مشکلی هم نداره و کاملا طبیعیه.
۲.بله حاضرم منتهی نظر خانواده با من شاید موافق نباشه اون دیگه به خودشون مربوطه.
۳.دلزده رو نمیدونم منظورتون چیه ولی کلا مسایل جنسی چیز عجیب غریبی نیستند که ازش یک تابو بسازیم. به هر صورت بله این امکان هم وجود داره.
۴.بله کاملا. باز هم میگم این چیز بدی نیست.
جواب هر چهار سوالتون فکر کنم بله شد و چیز عجیب برای من این بود که اینها حالا یعنی بدن؟
۵.به زنان همیشه نگاه جنسی می شود! خوب مگه غیر از این هم میشه؟ کاملا طبیعیه که مردان نسبت به زنان تمایل جنسی داشته باشند!
۶. تبعاتش رو نیاز نیست من بگم. این همه کشور اروپایی و امریکایی و حتی در خاورمیانه همینطوری هستن! اتفاق خاصی توشون نیفتاده.
مشاور
ویرایش توسط artim : 27 مرداد 1394 در ساعت 16:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)