لطفا اگه کسی خودکار جادویی خریده و استفاده کرده یکم در مودرش توضیح بده
این خودکار ها واقعا وجود دارن؟
متن نوشته شده ماندگار هستن یا پاک میشن؟
خودکار زود خراب میشه یا نه؟
لطفا اگه کسی خودکار جادویی خریده و استفاده کرده یکم در مودرش توضیح بده
این خودکار ها واقعا وجود دارن؟
متن نوشته شده ماندگار هستن یا پاک میشن؟
خودکار زود خراب میشه یا نه؟
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : 26 مرداد 1394 در ساعت 15:19
حدود یک دو سال قبل داداشم خریده بود ( البته نه واسه تقلب + قیمتش رو ندونستم چند خریده )
راجع به ماندگاری هم من باهاش سطر اول یه دفترچه رو نوشته بودم هنوزم با چراغ u.v ـش دیده میشه .
زود خراب شدنش رو هم نمیدونم ؛ چون به غیر از حدود 10 تا جمله ی کوتاه استفاده ی زیادی نکردم ازش !
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
آخه مرد مومن این چه تاپیکیه که زدی؟؟؟؟
هرچی خاطره بد بود یهو اومد سراغم...
نخریا استفاده هم نکنی.
من خریدم و رو تمام دیوارای خونمون مث اسکولا اسم یکی رو نوشتم چشمتون روز بد نبینه2 روز بعدش بابام گفت من پسر ندارم بندازیدش بیرون
ولی داداشم اجازه نداد. گفت باید اول خونه رو رنگ کنه بعدش گورشو گم کنه
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
به حرف چیزای نشنیده !!!
من بچه بودم گرفتم ... ولی خب الان انقدر تکنولوژی پیشرفت کرده که فک نکنم برا پسورد نوشتن نیازی به این چیزا باشه !!
ویرایش توسط HellishBoy : 26 مرداد 1394 در ساعت 20:11
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
در حال حاضر امن ترین روش کیتونه باشه (واسه کسی که همیشه در حال حرکت هست (مسافر دائمی در شهر ها) و از کافی نت ها استفاده میکنهمن بچه بودم گرفتم ... ولی خب الان انقدر تکنولوژی پیشرفت کرده که فک نکنم برا پسورد نوشتن نیازی به این چیزا باشه !!
من وقت خودم رو صرف دیدن فیلم نمیکنم و هرگز فیلم نگاه نمیکنم (مگر در موارد خاص...)سریال Arrow دیدی روت تاثیر گذاشته؟
یکی ازآشناهامون یه دونه از اون خودکارا خریده بود بهم گفت ببین چه خوشگله من گفتم خو حالا باهاش یه چیزی بنویس ببینم چطوریه؟یعد رو کاغذ یه چیزی نوشت وقتی با یو وی روش نور انداختم دیدم نوشته من زن می خوام
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)