خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 59
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      به بچه ها اینجوری مشاوره میدی؟

من به کسایی که خودشون رتبه دو رقمی نیوردن و با سهمیه میخوان برق یا مکانیک شریف برن این حرفا رو میزنم.

بقیه دانشجو های شریف تا حد زیادی قابل قبول هستن.((از نظر درس خوندن و زندگی کردن))

من به کسی که خودش رتبه نیورده و با سهمیه میخواد بره اصلا شریف رو پیشنهاد نمیکنم.

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بقیه دانشجوای شریف(بجز برق و مکانیک) بچه های خوبین .

((برقیا و مکانیکیا اسطوره های عجیب غریبن بقیه اشون گلن))

هم درس هم زندگی.

شعار من

3. Top | #18
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      اگه بفکر اینی که تو کلاس حرفی واسه گفتن داشته باشی .. کارت سخته .. اونم تو برق و مکانیک شریف .. ولی چرا اینقد واست مهمه !!! مهم مدرکو معدلته
      چهارسال یه عمره واسه خودش .نمیخوام این چهار سال عذاب بکشم.دوست دارم زندگی متعادلی داشته باشم و تحصیل و تفریح،هردوش کنار هم باشه

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من با شریفیا زیاد برخورد داشتم خیلی رو مخن
      شوخی کردم توهین نباشه
      ولی خوب واقعا آدمای باهوش! (نمی گم درسخون می گم با هوش) توشون خیلی زیاده که واقعا وقتی بینشون قرار باشه رقابت کنی تو یه کلاس این موضوع میره رو اعصابت
      البته بچه های خودشون فکر میکنن خیلی fun دارن و ول میگردن و ایناولی عملا اینطوری نیست یعنی واقعا دو روز قبل امتحان میخونن از یه بدبختی که کل ترم خونده نمرشون بهتر میشه
      برخلاف تصور عموم هوش اجتماعی بالایی هم دارن!!! یعنی خیلی سریع می تونن از موقعیتاشون استفاده کنن....سریع اگه بخوان مخ یه استادو بزنن باهاش مقاله بدن تو آزمایشگاش کار کنن و و و...
      شاد یکی فکر کنه بودن تو همچین جوی باعث شه آدم خودشم خصوصیتای فردیش رشد کنه ولی باید بگم خیر...معمولا سایرینی که این هوشو ندارن سرخورده میشن و عملکردشون تو دانشگاه افتضاح میشه...
      جو مکانیک تهران خیلی خوبه...کلا اللی تللیه، شوخی بود ولی کلا جوشون خیلی شاده درسم می خوننا ولی آدم شاخ رو مخ رو اعصاب مثل شریف کمتر توش پیدا میشه که به نظر من این یه مزیته...
      به نظر من کنکور واقعا یه مسابقه عادلانه است که اکثر آدما رو میبره جایی که متعلق بهش هستن...
      فقط یه چیزی بگم که بچه های دانشگاه تهران از جمله خودم نسبت به هیئت علمی یه موصع خیلی خیلی بد دارن حتی بدتر از سهمیه ایثارگرا و...

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من اگه جای شما بودم چون دلم نمیخواد بهم بگن تو به خاطر مامان و بابات داری اینجا درس میخونی با رتبه ی خودم و بدون سهمیه دانشگاه میرفتم.
      اگه دقت کنید می بینید که همه ی اونایی که تو آزمون ارشد تک رقمی میشن تو شریف درس نمیخونند پس این نشون میده که اگه شریف نری به این معنی نیست که از اونا عقبی.
      دوست صمیمی من که از من یه سال بزرگتره تو شریف برق میخونه و رتبه ی کشوریش 2 رقمیه.من شاهدم که به خاطر استادایی که داشت تونست شریف قبول شه.اون همه نبوغ خاصی نداشت . تو کنکور امسال هم با یکی از تک رقمی ها آشنایی نزدیک دارم.اون هم به خاطر شرایط شگفت انگیز(!) ی که پدر و مادرش براش فراهم کردن و مبالغ نجومی تک رقمی شد و دوستش که از نظر درسی تو مدرسه باهاش برابر بود سه رقمی بالای 500 !
      از طرفی مکانیک امیر کبیر از تهران بالاتره فکر کنم ولی از شریف نیست. شما میتونید برای کارشناسی امیر کبیر رو بخونید و بعد برای ارشد کلاس های کنکوری شرکت کنید و از خود بچه های شریف هم بهتر بشید. همش بستگی به درست خوندن و کلاس های اضافه برای تست زنی داره.اینا رو من شاهدم که میگیم.
      به هر حال موفق باشید

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elnaz13 نمایش پست ها
      من اگه جای شما بودم چون دلم نمیخواد بهم بگن تو به خاطر مامان و بابات داری اینجا درس میخونی با رتبه ی خودم و بدون سهمیه دانشگاه میرفتم.
      اگه دقت کنید می بینید که همه ی اونایی که تو آزمون ارشد تک رقمی میشن تو شریف درس نمیخونند پس این نشون میده که اگه شریف نری به این معنی نیست که از اونا عقبی.
      دوست صمیمی من که از من یه سال بزرگتره تو شریف برق میخونه و رتبه ی کشوریش 2 رقمیه.من شاهدم که به خاطر استادایی که داشت تونست شریف قبول شه.اون همه نبوغ خاصی نداشت . تو کنکور امسال هم با یکی از تک رقمی ها آشنایی نزدیک دارم.اون هم به خاطر شرایط شگفت انگیز(!) ی که پدر و مادرش براش فراهم کردن و مبالغ نجومی تک رقمی شد و دوستش که از نظر درسی تو مدرسه باهاش برابر بود سه رقمی بالای 500 !
      از طرفی مکانیک امیر کبیر از تهران بالاتره فکر کنم ولی از شریف نیست. شما میتونید برای کارشناسی امیر کبیر رو بخونید و بعد برای ارشد کلاس های کنکوری شرکت کنید و از خود بچه های شریف هم بهتر بشید. همش بستگی به درست خوندن و کلاس های اضافه برای تست زنی داره.اینا رو من شاهدم که میگیم.
      به هر حال موفق باشید
      اگه میبینی تو ارشد همه تک رقمیا شریفی نیستن به خاطر اینه که اکثر خوباشون ارشد و اپلای کردن رفتن

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من جای شما بودم امیرکبیر رو انتخاب میکردم فضای خیلی بهتری داره برای تصحیل آروم و سالم مناسب تره. دانشگاه تهران فضای اسلمی نداره برای تحصیل متاسفانه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اوه چقدر شریفیا رو بردی بالا
      انگار تافته جدا از بافته هست
      هوش اجتماعی هوش سرشار ! چقدر بزرگش میکنی

انگار هیچکس برخوردی نداشته دیگه این روزا تو اطراف ادم از هر دانشگاهی پیدا میشه

ضمنا مکانیک امیرکبیر بهتره

خود امیرکبیر هم جو خوبی داره ...

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sima1991 نمایش پست ها
      اگه میبینی تو ارشد همه تک رقمیا شریفی نیستن به خاطر اینه که اکثر خوباشون ارشد و اپلای کردن رفتن
      نه اینطور نیست. من خودم خارج از کشور زندگی کردم و درباره ی همه ی این ها تحقیق کردم.
      معمولا نمی صرفه شما برای ارشد برید.اصولا بورسیه ها برای دکتراست.
      در ضمن همه ی اونایی که ما بهشون میگیم نابغه برق نمیخونند.بیشترشون ریاضیات محض می خونند.فقط اونا که خیلی تک هستند برای ارشد میرن از ایران

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز در نهایت درس خوندن شما و نتایجت سنجیده میشه نه اسم دانشگاهت
      ولی من بودم میرفتم امیرکبیر

ضمنا بورسیه برای ارشد هم هست
      یکی از هم دوره های من ارشد بورسیه شد البته رفت استنفورد ؛)

بعضیا هم مستقیم میرن دکترا بعد لیسانس

این اطلاعات هم زبطی. ب خارج از کشور زندگی کردن نداره

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setarehshab نمایش پست ها
      اوه چقدر شریفیا رو بردی بالا
      انگار تافته جدا از بافته هست
      هوش اجتماعی هوش سرشار ! چقدر بزرگش میکنی

انگار هیچکس برخوردی نداشته دیگه این روزا تو اطراف ادم از هر دانشگاهی پیدا میشه

ضمنا مکانیک امیرکبیر بهتره

خود امیرکبیر هم جو خوبی داره ...
      می دونم تو اطراف هر کی یکی دو نفر پیدا میشه از هر دانشگاهی ولی من در مورد جو غالبشون صحبت کردم
      هوش اجتماعی بالایی ام دارن واقعا ...اتفاقا تو موقعیت هایی که به دردشون بخوره نه تنها منزوی نیستن که خیلی هم فعالن ...
      مطمئنا جو همه دانشگاه های تهران خوبه...چون همشون جزو دانشگاه های برتر کشورن ولی ما داریم بین بهتر و بهترین صجبت میکنیم
      اگه کسی خوبه وقتی بره جایی که اکثریت عالین تو طول 4 سال اذیت میشه...

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ضمنا ایشون شریفی بود
      رشته ش علوم کامپیوتر
      ولی خب معدلش 19 بود خیلی درسخون بود و مطالعات کامپیوتری بالایی داشت کلا

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setarehshab نمایش پست ها
      دوست عزیز در نهایت درس خوندن شما و نتایجت سنجیده میشه نه اسم دانشگاهت
      ولی من بودم میرفتم امیرکبیر

ضمنا بورسیه برای ارشد هم هست
      یکی از هم دوره های من ارشد بورسیه شد البته رفت استنفورد ؛)

بعضیا هم مستقیم میرن دکترا بعد لیسانس

این اطلاعات هم زبطی. ب خارج از کشور زندگی کردن نداره
      دوست عزیز من گفتم من از نزدیک در این رابطه تحقیق کردم
      برای ارشد هم هست ولی نه هر دانشگاهی.کسی که شریف میخونه به استنفورد بعید میدونم راضی شه

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elnaz13 نمایش پست ها
      نه اینطور نیست. من خودم خارج از کشور زندگی کردم و درباره ی همه ی این ها تحقیق کردم.
      معمولا نمی صرفه شما برای ارشد برید.اصولا بورسیه ها برای دکتراست.
      در ضمن همه ی اونایی که ما بهشون میگیم نابغه برق نمیخونند.بیشترشون ریاضیات محض می خونند.فقط اونا که خیلی تک هستند برای ارشد میرن از ایران
      برای ارشد بچه های خیلی خوبشون که شاید تو هر ورودی شریف بشه گفت 50 درصدشون...چون وضعیت تحصیلی خوبی دارن fund میگیرن...پس دیگه هزینه ای به عهده شخص نیس که بصرفه یا نصرفه...
      اون خیلی تکایی که میگین 50 درصد شریفین 30 درصد تهرانی بقیه هم از کل کشور...

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در رشته ریاضی ب همه جا میشه برای ارشد فاند تحصیلی گرفت
      100 در 100

اروپا امریکا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن