بله درسته فاند ی ک دریافت میشه انگار مفت مجانی درس داری میخونی
ولی برای رشته های پزشکیه ک اصلا نمیصرفه و شما جیب پر پول باید داشته باشی
یکم تحقیقاتتون گسترده تر کنی به اینا میرسین
بله درسته فاند ی ک دریافت میشه انگار مفت مجانی درس داری میخونی
ولی برای رشته های پزشکیه ک اصلا نمیصرفه و شما جیب پر پول باید داشته باشی
یکم تحقیقاتتون گسترده تر کنی به اینا میرسین
شدن که میشه ولی میشه جزو همون 20 درصد یعنی جو غالب اپلای واسه ارشد از دو دانشگاه شریف و تهرانه به خاطر این که فقط این دو تا از دانشگاه های ایران تو رنکینگ qs هستن
اون 50 درصدی که میگین شامل رتبه ی تک کنکور هم میشه دیگه؟!من شاهدم که به هوش طرف ربطی نداره. به اساتید خصوصی و هزینه ای که براشون میشه مربوطه. مثلا اینکه اساتید شریف و تهران بهشون تدریس می کنند!
پس در نتیجه شریف ترس نداره.شما الآن با معدل 17 هم میتونید برید تو دانشگاه مونیخ مجانی مکانیک بخونید. خیلی از بچه ها در خارج اینکار رو میکنند. یه کنکور میدن و تو یه دانشگاه الکی مکانیک قبول میشن و 8000 یورو به دولت آلمان میدن که بعد از لیسانس پس میگیرن.
ما اصلا این جا در مورد رشته های تجربی حرف نمیزدیم فقط داشتیم حرف فنی مهندسی و میزدیم شما هم بهتره با دقت بیشتری تاپیک و مطالعه کنین دوستم
بدون سهمیه هیات علمی برو ...... این طوری جایی میری که واقعا قبول میشی. سهمیه هیات علمی هم عادلانه نیس.
از همه ی دوستانی که نظر دادن ممنون.خوشحال میشم اگه بازم اطلاعاتی دارید مطرح کنید.ولی خواهشا به عنوان تاپیک دقت کنید.
اگه پست های منو کامل می خوندین متوجه می شدین که گفتم 20 درصد از بقیه دانشجوهای سایر دانشگاه ها تو مقطع کارشناسی ارشد هم اپلای کردن و هم فاند گرفتن...
نمیدونم اگه چند بار ایمیل میزدین به اساتید کشورای دیگه و استاد cv تون رو وا میکرد اولین چیزی که بعد اسم به چشمش میخوره نام دانشگاه بعد معدل و بعد مقاله و چیزای دیگه اس
استادی که سرش شلوغه و در واقع سرش به تنش می ارزه تو همون دو خط اول معمولا غربال اولیه رو انجام میده و بعد بقیه cv رو می خونه
چون خودم یه مدت درگیرش بودم اینو مطمئنم
تو سایت applyabroad هم اگه لیست فاند گرفته های ارشدشو یه نگاه بندازین متوجه منظورم میشین
لفظ قلمم خوب اومدی ببخشید من نمی تونم کوچه خیابونی حرف بزنم شما به بزرگی خودتون ببخش
از صاحب تاپیک عذر می خوام اگه سایرین بجث و به انجراف کشیدن من تو پست اولم بیشتر اطلاعات لازم و بهتون گفتم
امیدوارم موفق باشید
سلام دوستان
به نظر من فقط دانشگاه تهران
تهران عالی
موفق باشید
بای
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
حرف زده جوابشو دادم اخه بعضیا همچین اظهار فضل میکنن انگار بقیه از پشت کوه اومدن ی سری تفکرات شبیه بچه دبیرستانیا 16!17 ساله یکم بزرگ شین توروخدا از ما ک گذشت
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)