خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 59
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله درسته فاند ی ک دریافت میشه انگار مفت مجانی درس داری میخونی

ولی برای رشته های پزشکیه ک اصلا نمیصرفه و شما جیب پر پول باید داشته باشی

یکم تحقیقاتتون گسترده تر کنی به اینا میرسین

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شدن که میشه ولی میشه جزو همون 20 درصد یعنی جو غالب اپلای واسه ارشد از دو دانشگاه شریف و تهرانه به خاطر این که فقط این دو تا از دانشگاه های ایران تو رنکینگ qs هستن

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sima1991 نمایش پست ها
      برای ارشد بچه های خیلی خوبشون که شاید تو هر ورودی شریف بشه گفت 50 درصدشون...چون وضعیت تحصیلی خوبی دارن fund میگیرن...پس دیگه هزینه ای به عهده شخص نیس که بصرفه یا نصرفه...
      اون خیلی تکایی که میگین 50 درصد شریفین 30 درصد تهرانی بقیه هم از کل کشور...
      اون 50 درصدی که میگین شامل رتبه ی تک کنکور هم میشه دیگه؟!من شاهدم که به هوش طرف ربطی نداره. به اساتید خصوصی و هزینه ای که براشون میشه مربوطه. مثلا اینکه اساتید شریف و تهران بهشون تدریس می کنند!
      پس در نتیجه شریف ترس نداره.شما الآن با معدل 17 هم میتونید برید تو دانشگاه مونیخ مجانی مکانیک بخونید. خیلی از بچه ها در خارج اینکار رو میکنند. یه کنکور میدن و تو یه دانشگاه الکی مکانیک قبول میشن و 8000 یورو به دولت آلمان میدن که بعد از لیسانس پس میگیرن.

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ما اصلا این جا در مورد رشته های تجربی حرف نمیزدیم فقط داشتیم حرف فنی مهندسی و میزدیم شما هم بهتره با دقت بیشتری تاپیک و مطالعه کنین دوستم

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بدون سهمیه هیات علمی برو ...... این طوری جایی میری که واقعا قبول میشی. سهمیه هیات علمی هم عادلانه نیس.

6. Top | #36
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از همه ی دوستانی که نظر دادن ممنون.خوشحال میشم اگه بازم اطلاعاتی دارید مطرح کنید.ولی خواهشا به عنوان تاپیک دقت کنید.

7. Top | #37
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setarehshab نمایش پست ها
      اوه چقدر شریفیا رو بردی بالا
      انگار تافته جدا از بافته هست
      هوش اجتماعی هوش سرشار ! چقدر بزرگش میکنی

انگار هیچکس برخوردی نداشته دیگه این روزا تو اطراف ادم از هر دانشگاهی پیدا میشه

ضمنا مکانیک امیرکبیر بهتره

خود امیرکبیر هم جو خوبی داره ...
      میشه یکم راجب جو امیر کبیر و تهران توضیح بدید؟
      چقدر مطمئنید مکانیک امیر کبیر بهتره؟یعنی استاداش بهترن یا امکانات دانشگاه؟؟

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه پست های منو کامل می خوندین متوجه می شدین که گفتم 20 درصد از بقیه دانشجوهای سایر دانشگاه ها تو مقطع کارشناسی ارشد هم اپلای کردن و هم فاند گرفتن...
      نمیدونم اگه چند بار ایمیل میزدین به اساتید کشورای دیگه و استاد cv تون رو وا میکرد اولین چیزی که بعد اسم به چشمش میخوره نام دانشگاه بعد معدل و بعد مقاله و چیزای دیگه اس
      استادی که سرش شلوغه و در واقع سرش به تنش می ارزه تو همون دو خط اول معمولا غربال اولیه رو انجام میده و بعد بقیه cv رو می خونه
      چون خودم یه مدت درگیرش بودم اینو مطمئنم
      تو سایت applyabroad هم اگه لیست فاند گرفته های ارشدشو یه نگاه بندازین متوجه منظورم میشین
      لفظ قلمم خوب اومدی ببخشید من نمی تونم کوچه خیابونی حرف بزنم شما به بزرگی خودتون ببخش
      از صاحب تاپیک عذر می خوام اگه سایرین بجث و به انجراف کشیدن من تو پست اولم بیشتر اطلاعات لازم و بهتون گفتم
      امیدوارم موفق باشید

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان دعوا نکنید.
      هر کی هر جا میخواد قبول میشه

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      به نظر من فقط دانشگاه تهران
      تهران عالی
      موفق باشید
      بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حرف زده جوابشو دادم اخه بعضیا همچین اظهار فضل میکنن انگار بقیه از پشت کوه اومدن ی سری تفکرات شبیه بچه دبیرستانیا 16!17 ساله یکم بزرگ شین توروخدا از ما ک گذشت

12. Top | #42
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوستان
      به نظر من فقط دانشگاه تهران
      تهران عالی
      موفق باشید
      بای
      ممنون
      از چه لحاظ عالیه.میشه بیشتر توضیح بدید

13. Top | #43
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elnaz13 نمایش پست ها
      دوست عزیز من گفتم من از نزدیک در این رابطه تحقیق کردم
      برای ارشد هم هست ولی نه هر دانشگاهی.کسی که شریف میخونه به استنفورد بعید میدونم راضی شه
      کسی که شریف درس میخونه ارزوشه بره استنفورد
      برا مقطع ارشدم اکثر بچه ها اپلای میکنن + یه تعدادیشون بدون کنکور تو شریف میمونن + یه تعداد ادامه تحصیل نمیدن و تعداد انگشت شمار کنکور میدن
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

14. Top | #44
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      من به کسایی که خودشون رتبه دو رقمی نیوردن و با سهمیه میخوان برق یا مکانیک شریف برن این حرفا رو میزنم.

بقیه دانشجو های شریف تا حد زیادی قابل قبول هستن.((از نظر درس خوندن و زندگی کردن))

من به کسی که خودش رتبه نیورده و با سهمیه میخواد بره اصلا شریف رو پیشنهاد نمیکنم.
      شما درمورد جو شریف و رابطه بچه ها باهمدیگه و درس خوندنشون حرفایی میزنید که اصلا واقعیت نداره

نمیدونم چقدر تو شریف بودین
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

15. Top | #45
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoAs نمایش پست ها
      چهارسال یه عمره واسه خودش .نمیخوام این چهار سال عذاب بکشم.دوست دارم زندگی متعادلی داشته باشم و تحصیل و تفریح،هردوش کنار هم باشه
      برو ازاد. هم شریف هم تهران هم امیرکبیر باید درس بخونی خیلی هم بخونی
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن