خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 59
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

مکانیک شریف؟ تهران؟ امیر کبیر

سلام
      واقعا موندم چیکار کنم!!!!
      منطقه 1 رتبم 820 شده و سهمیه هیئت علمی هم دارم.با توجه به رتبه و سهمیه تو رشته ی مورد علاقم (مکانیک) شریف هم قبول میشم.اما شک دارم کدوم دانشگاه برم. شریف ؟ تهران؟ امیر کبیر؟
      خیلیا میگن برو شریف،اما نمیدونم میتونم با رتبه های دو رقمی و تک رقمی رقابت کنم.آیا میتونم با جو خشک شریف سازگارشم؟بخصوص اینکه حرفای زیادی درباره ی دانشجو هاش و سختگیری استاداش و ... شنیدم
      خودم فکر میکنم تهران یا امیر کبیر برام بهتر باشه،چون دانشجوهاش و جو دانشگاه ازهم لحاظ درسی وهم روحیه های با من سازگار تر باشن.
      اما بازم بین امیر کبیر وتهران موندم؟از یه طرف اسما نهران از امیر کبیر بالاتره.ازیه طرف بعضیا میگنتو رشته مکانیک امیرکبیر بهتره.بعضی ها هم میگن تهران خیلی فضاش سیاسیه ،بعضی ها هم میگن امیر کبیر سیاسی تره و...
      اگه کسی اطلاعاتی از تفاوتهای این دانشگاه ها بخصوص تو رشته مکانیک و همچنین جو کلی دانشگاه داره خوشحال میشم راهنماییم کنه .بخصوص کسانیکه سابقه ی تحصیل تو این دانشگاه ها رو دارن

ویرایش توسط MoAs : 27 مرداد 1394 در ساعت 19:21

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoAs نمایش پست ها
      سلام
      واقعا موندم چیکار کنم!!!!
      منطقه 1 رتبم 520 شده و سهمیه هیئت علمی هم دارم.با توجه به رتبه و سهمیه تو رشته ی مورد علاقم (مکانیک) شریف هم قبول میشم.اما شک دارم کدوم دانشگاه برم. شریف ؟ تهران؟ امیر کبیر؟
      اگه از سهمیه استفاده نکنم احتمالا امیر کبیر قبولم.ولی برای تهران یا شریف باید از سهمیه استفاده کنم
      خیلیا میگن برو شریف،اما نمیدونم میتونم با رتبه های دو رقمی و تک رقمی رقابت کنم.آیا میتونم با جو خشک شریف سازگارشم؟بخصوص اینکه حرفای زیادی درباره ی دانشجو هاش و سختگیری استاداش و ... شنیدم
      خودم فکر میکنم تهران یا امیر کبیر برام بهتر باشه،چون دانشجوهاش و جو دانشگاه ازهم لحاظ درسی وهم روحیه های با من سازگار تر باشن.
      اما بازم بین امیر کبیر وتهران موندم؟از یه طرف اسما نهران از امیر کبیر بالاتره.ازیه طرف بعضیا میگنتو رشته مکانیک امیرکبیر بهتره.از یه طرف ترجیح میدم اگه فرق زیادی بینشون نباشه از سهمیه استفاده نکنم.بعضی ها هم میگن تهران خیلی فضاش سیاسیه ،بعضی ها هم میگن امیر کبیر سیاسی تره و...
      اگه کسی اطلاعاتی از تفاوتهای این دانشگاه ها بخصوص تو رشته مکانیک و همچنین جو کلی دانشگاه داره خوشحال میشم راهنماییم کنه .بخصوص کسانیکه سابقه ی تحصیل تو این دانشگاه ها رو دارن

انتخاب با خوته.فقط درمورد جو شریف بگم که شنیده هات همه ش توهمات یه عده شریف ندیده است که یا نمیدونن یا قصد تخریب دارن این حرفا رو میزنن.
      شریف جوش عالیههههه خیلی بهتر از تهران
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دانشگاه امیرکبیر سخترین دانشگاه کشور در زمینه مکانیکه ... برترین دانشگاه صنعتی کشورم شده

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آقا من درسته دانشجو برق دانشگاه تهران هستم ولی سر کلاس دانشگاه شریف هم رفتم .

یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی.

انقدر اینا خرخونن و درسای جلوتره از ترم خوندن که اگه ببینیشون خودتو میبازی.

من بغل رتبه 7 ریاضی سر کلاس نشسته بودم . استاد سوال کرد اومد یه جوری با یه ریاضی حل کرد که من گیج شدم!!!

خیلی از بچه های شریف درسای دانشگاهشون -کردیت- میخوره یعنی بودن برداشتن درس با نمره 20 پاس شدن.

شما بغل یه چنین اشخاصی باید درس بخونین و واقعا کار سختی هست و دیگه نمیشه راحت زندگی کرد.((حداقل 4 سال کارشناسی))

این حرف رو از کسی بشنو که خودش دانشجو برق دانشگاه تهرانه و دانشجو ضعیفی نیست که الکی جو بده.

اگه بری اونجا باید خودتو فدای درس بکنی.

از من گفتن بود.

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها

من بغل رتبه 7 ریاضی سر کلاس نشسته بودم . استاد سوال کرد اومد یه جوری با یه ریاضی حل کرد که من گیج شدم!!!

خیلی از بچه های شریف درسای دانشگاهشون -کردیت- میخوره یعنی بودن برداشتن درس با نمره 20 پاس شدن.

شما بغل یه چنین اشخاصی باید درس بخونین و واقعا کار سختی هست و دیگه نمیشه راحت زندگی کرد.((حداقل 4 سال کارشناسی))

این حرف رو از کسی بشنو که خودش دانشجو برق دانشگاه تهرانه و دانشجو ضعیفی نیست که الکی جو بده.

از من گفتن بود.
      آقا اطلاعات غلط نده
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      این 3 دانشگاه دانشگاه های برتر هستند ولی توصیه من به شما اینه که اگه در مقطع ارشد و دکتری می خوای خارج از ایران درس بخونی بری شریف
      پروردگارا آرزوی قبول و رو سفیدی تمام دوستان کنکوری رو در این ماه مبارک دارم

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستم ارشد رتبش 10 شد نزد شریف

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رتبه 50 دانشگاه تهران میشناسم که اومده دانشگاه درس نخونده گذاشته شب امتحانی
      هم اینجور ادمهست هم ادم خرخون که جلو جلو بخونه
      چیز کلی نیست که بگی بری شریف دیگه نمیکشی میبازی
      مشاور

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

از من گفتن بود.
      منم از همین میترسم.در مورد دانشگاه تهران چطور؟

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه بفکر اینی که تو کلاس حرفی واسه گفتن داشته باشی .. کارت سخته .. اونم تو برق و مکانیک شریف .. ولی چرا اینقد واست مهمه !!! مهم مدرکو معدلته

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      رتبه 50 دانشگاه تهران میشناسم که اومده دانشگاه درس نخونده گذاشته شب امتحانی
      هم اینجور ادمهست هم ادم خرخون که جلو جلو بخونه
      چیز کلی نیست که بگی بری شریف دیگه نمیکشی میبازی
      منظور من نمره و امتحان نیست!!!

من خودم به سادگی درسای برقو پاس میکنم و مشکلی ندارم .شکر خدا نمرات اکثر درسام بالاست.

مشکل من با این جور بچه ها اینه که فقط وفقط و فقط و فقط درس میخونن!!!!

زندگی نمیکنن!!!

اگه بخوای باهاش طرح رفاقت بریزی و ازین جور چیزا به مشکل میخوری .

اینا تو رابطه اجتماعی ضعیفن و منزوی هستن.

بچه های مکانیک دانشگاه تهران هم خیلی میخونن و متعادل تر و قابل قبول ترن((البته من چون جزو بچه های دانشگاه تهرانم این حرفو میزنم خودتون بیاین میفهمین این جا هم مثل اونجاس و ما تو این جا معدل 20 (بدون فتوشاپ) زیاد داریم.))

البته به نظرم برین امیر کبیر بهتره چون بچه هاش خیلی خوب درس میخونن - متعادل نه زننده و دیوونه کننده

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

من خودم به سادگی درسای برقو پاس میکنم و مشکلی ندارم .شکر خدا نمرات اکثر درسام بالاست.

زندگی نمیکنن!!!

بچه های مکانیک دانشگاه تهران هم خیلی میخونن و متعادل تر و قابل قبول ترن((البته من چون جزو بچه های دانشگاه تهرانم این حرفو میزنم خودتون بیاین میفهمین این جا هم مثل اونجاس و ما تو این جا معدل 20 (بدون فتوشاپ) زیاد داریم.))

البته به نظرم برین امیر کبیر بهتره چون بچه هاش خیلی خوب درس میخونن - متعادل نه زننده و دیوونه کننده
      به بچه ها اینجوری مشاوره میدی؟
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

زندگی نمیکنن!!!

خب باهاشون رفاقت نمیکنی خیلی ساده
      مشاور

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من بودم میرفتم شریف. خیلی راحت.

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب باهاشون رفاقت نمیکنی خیلی ساده
      پشت سر بچه های شریف چه افسانه ها که نساختن. یعنی اسطوره ای هستیم برا خودمونا
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن