نوشته اصلی توسط
MoAs
سلام
واقعا موندم چیکار کنم!!!!
منطقه 1 رتبم 520 شده و سهمیه هیئت علمی هم دارم.با توجه به رتبه و سهمیه تو رشته ی مورد علاقم (مکانیک) شریف هم قبول میشم.اما شک دارم کدوم دانشگاه برم. شریف ؟ تهران؟ امیر کبیر؟
اگه از سهمیه استفاده نکنم احتمالا امیر کبیر قبولم.ولی برای تهران یا شریف باید از سهمیه استفاده کنم
خیلیا میگن برو شریف،اما نمیدونم میتونم با رتبه های دو رقمی و تک رقمی رقابت کنم.آیا میتونم با جو خشک شریف سازگارشم؟بخصوص اینکه حرفای زیادی درباره ی دانشجو هاش و سختگیری استاداش و ... شنیدم
خودم فکر میکنم تهران یا امیر کبیر برام بهتر باشه،چون دانشجوهاش و جو دانشگاه ازهم لحاظ درسی وهم روحیه های با من سازگار تر باشن.
اما بازم بین امیر کبیر وتهران موندم؟از یه طرف اسما نهران از امیر کبیر بالاتره.ازیه طرف بعضیا میگنتو رشته مکانیک امیرکبیر بهتره.از یه طرف ترجیح میدم اگه فرق زیادی بینشون نباشه از سهمیه استفاده نکنم.بعضی ها هم میگن تهران خیلی فضاش سیاسیه ،بعضی ها هم میگن امیر کبیر سیاسی تره و...
اگه کسی اطلاعاتی از تفاوتهای این دانشگاه ها بخصوص تو رشته مکانیک و همچنین جو کلی دانشگاه داره خوشحال میشم راهنماییم کنه .بخصوص کسانیکه سابقه ی تحصیل تو این دانشگاه ها رو دارن