خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 59 از 59
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      کسی که شریف درس میخونه ارزوشه بره استنفورد
      برا مقطع ارشدم اکثر بچه ها اپلای میکنن + یه تعدادیشون بدون کنکور تو شریف میمونن + یه تعداد ادامه تحصیل نمیدن و تعداد انگشت شمار کنکور میدن
      خب ؟! من گفتم بچه های شریف نابغه نیستند. شریف ترس نداره...همین
      ولی بهتره بدون سهمیه رفت دانشگاه.
      حالا اینکه کی چجوری تو شریف میمونه به من ربطی نداره
      خب خیلی ها هم از شریف میرن همه که نمی مونن
      بالاخره بقیه دانشگاه ها هم بچه های تاپ داره
      الآن من رتبه ام به مکانیک و عمران شریف میخوره ولی چون برق دوست دارم میرم یه دانشگاه دیگه...از همین جا میگم که بچه های شریف نابغه نیستند. البته هر کی درس میخونه قابل احترامه،توهین تلقی نشه حرفای من

2. Top | #47
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elnaz13 نمایش پست ها
      خب ؟! من گفتم بچه های شریف نابغه نیستند. شریف ترس نداره...همینولی بهتره بدون سهمیه رفت دانشگاه.حالا اینکه کی چجوری تو شریف میمونه به من ربطی ندارهخب خیلی ها هم از شریف میرن همه که نمی موننبالاخره بقیه دانشگاه ها هم بچه های تاپ دارهالآن من رتبه ام به مکانیک و عمران شریف میخوره ولی چون برق دوست دارم میرم یه دانشگاه دیگه...از همین جا میگم که بچه های شریف نابغه نیستند. البته هر کی درس میخونه قابل احترامه،توهین تلقی نشه حرفای من
      والا منم چند ساعته اینجا دارم سعی میکنم به بقیه بگم که بچه های شریفم ادمای عادی اند مثل بقیهن
      میدونم چرا بعضیا ندیده و ندانسته توهمات خودشونو درمورد شریف و شریفیا نشر میدن
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقا اینقدر منو از شریف نترسونید
      :

4. Top | #49
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برو ازاد. هم شریف هم تهران هم امیرکبیر باید درس بخونی خیلی هم بخونی
      از پیشنهادت ممنون.بهش فکر میکنم
      نگفتم نمیخوام درس بخونم.گفتم نمیخوام زندگیم جهنم شه و تو این چهار سال فرصت فک کردن به هیچ چیزدیگه ایو نداشته باشم.انتظار داشتم به عنوان کسی که تو این دانشگاه خوندید بیشتر راهنمایی میکردید.بازم ممنون

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا منم چند ساعته اینجا دترم سعی میکنم به بقیه بگم که بچه های شریفم ادنای عادی اند مثل بقیهنمیدونم چرا بعضیا ندیده و ندانسته توهمات خودشونو درمورد شریف و شریفیا نشر میدن
      موافقم کاملا

6. Top | #51
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoAs نمایش پست ها
      از پیشنهادت ممنون.بهش فکر میکنم
      نگفتم نمیخوام درس بخونم.گفتم نمیخوام زندگیم جهنم شه و تو این چهار سال فرصت فک کردن به هیچ چیزدیگه ایو نداشته باشم.انتظار داشتم به عنوان کسی که تو این دانشگاه خوندید بیشتر راهنمایی میکردید.بازم ممنون
      من ده تا نظر گذاشتم بازم اخر حرف خودتونو میزنید.بعید میدونم واقعا دنبال راهنمایی باشین
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

7. Top | #52
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من ده تا نظر گذاشتم بازم اخر حرف خودتونو میزنید.بعید میدونم واقعا دنبال راهنمایی باشین
      من حرفی نزدم .فقط شنیده هامو گفتم و راهنمایی خواستم.شما با طعنه جوابمو دادید.
      بازم ممنون که نظرتونو گفتید

8. Top | #53
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من حرفی نزدم .فقط شنیده هامو گفتم و راهنمایی خواستم.شما با طعنه جوابمو دادید.بازم ممنون که نظرتونو گفتید
      طعنه نزدم جدی گفتم. فک نمیکنم سختی درس خوندن بین شریف و تهران و امیرکبیر تفاوتی داشته باشه.هر سه دانشکاه قوی ان و استاداشون سخت گیر.به امید اینکه درسات راحتتر باشه شریفو ول نکن بری امیرکبیر.امیرکبیر سختتر نباشه راحتتر نیس
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      واقعا موندم چیکار کنم!!!!
      منطقه 1 رتبم 520 شده و سهمیه هیئت علمی هم دارم.با توجه به رتبه و سهمیه تو رشته ی مورد علاقم (مکانیک) شریف هم قبول میشم.اما شک دارم کدوم دانشگاه برم. شریف ؟ تهران؟ امیر کبیر؟
      اگه از سهمیه استفاده نکنم احتمالا امیر کبیر قبولم.ولی برای تهران یا شریف باید از سهمیه استفاده کنم
      خیلیا میگن برو شریف،اما نمیدونم میتونم با رتبه های دو رقمی و تک رقمی رقابت کنم.آیا میتونم با جو خشک شریف سازگارشم؟بخصوص اینکه حرفای زیادی درباره ی دانشجو هاش و سختگیری استاداش و ... شنیدم
      خودم فکر میکنم تهران یا امیر کبیر برام بهتر باشه،چون دانشجوهاش و جو دانشگاه ازهم لحاظ درسی وهم روحیه های با من سازگار تر باشن.
      اما بازم بین امیر کبیر وتهران موندم؟از یه طرف اسما نهران از امیر کبیر بالاتره.ازیه طرف بعضیا میگنتو رشته مکانیک امیرکبیر بهتره.از یه طرف ترجیح میدم اگه فرق زیادی بینشون نباشه از سهمیه استفاده نکنم.بعضی ها هم میگن تهران خیلی فضاش سیاسیه ،بعضی ها هم میگن امیر کبیر سیاسی تره و...
      اگه کسی اطلاعاتی از تفاوتهای این دانشگاه ها بخصوص تو رشته مکانیک و همچنین جو کلی دانشگاه داره خوشحال میشم راهنماییم کنه .بخصوص کسانیکه سابقه ی تحصیل تو این دانشگاه ها رو دارن

میشه در صداتونو بگید

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      منطقه 1 رتبم 520 شده و سهمیه هیئت علمی هم دارم.با توجه به رتبه و سهمیه تو رشته ی مورد علاقم (مکانیک) شریف هم قبول میشم.اما شک دارم کدوم دانشگاه برم. شریف ؟ تهران؟ امیر کبیر؟
      اگه از سهمیه استفاده نکنم احتمالا امیر کبیر قبولم.ولی برای تهران یا شریف باید از سهمیه استفاده کنم
      خیلیا میگن برو شریف،اما نمیدونم میتونم با رتبه های دو رقمی و تک رقمی رقابت کنم.آیا میتونم با جو خشک شریف سازگارشم؟بخصوص اینکه حرفای زیادی درباره ی دانشجو هاش و سختگیری استاداش و ... شنیدم
      خودم فکر میکنم تهران یا امیر کبیر برام بهتر باشه،چون دانشجوهاش و جو دانشگاه ازهم لحاظ درسی وهم روحیه های با من سازگار تر باشن.
      اما بازم بین امیر کبیر وتهران موندم؟از یه طرف اسما نهران از امیر کبیر بالاتره.ازیه طرف بعضیا میگنتو رشته مکانیک امیرکبیر بهتره.از یه طرف ترجیح میدم اگه فرق زیادی بینشون نباشه از سهمیه استفاده نکنم.بعضی ها هم میگن تهران خیلی فضاش سیاسیه ،بعضی ها هم میگن امیر کبیر سیاسی تره و...
      اگه کسی اطلاعاتی از تفاوتهای این دانشگاه ها بخصوص تو رشته مکانیک و همچنین جو کلی دانشگاه داره خوشحال میشم راهنماییم کنه .بخصوص کسانیکه سابقه ی تحصیل تو این دانشگاه ها رو دارن

بستگی داره به چه قصدی می خواید بیاید شریف. البته دروغ نمی گم بهتون، بچه هایی که اینجا با سهمیه هیئت علمی هستن زیاد خوب به فکر درس نیستن معمولا (همیشه استثنا هست)، اما راجع به جو، بله، جو درسی تقریبا به شدت سنگین هست، برای مکانیک رو عرض می کنم، رشته هتل هم داریم

در مورد مقایسه شریف با امیرکبیر خودتون بهتر می دونید
      در مورد دانشگاه تهران و امیرکبیر هم، ببینید جو، کلا توی دانشگاهای شریف و تهران، همین دو تا، خیلیییییی متفاوته با جو امیرکبیر.
      بله این اثبات شده نیست، صرفا نظر شخصی من این هست و بعضی دوستان که مثلا برادر یکیشون توی دانشگاه تهران بود، و دوستان امیرکبیری هم داریم، نه این که بد باشن، ولی خب، جو دانشگاه شریف و تهران از نظر علمی خیلی متفاوت هست با امیرکبیر.

دقت کنید بد و خوب به نسبت تعریف می شه، و به سلیقه، همه این دانشگاها جزو برترین های کشورن، ولی پیشنهاد من بهتون اینه که حالا که فرصتی رو دارین که خیلیا آرزوشو دارن، بچسبید به درس و مطمئن باشین ازش لذت هم می برین.

اما اون اطلاعاتتون راجع به جو خشک شریف و این که فکر کنید همه یه عینک زدن و تو کتابن و اینا، غیر واقعی هست، بچه های مکانیک هم عمدتا بچه های به قول معروف اهل حال و خوبی هستن.

موفق باشید

11. Top | #56
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      طعنه نزدم جدی گفتم. فک نمیکنم سختی درس خوندن بین شریف و تهران و امیرکبیر تفاوتی داشته باشه.هر سه دانشکاه قوی ان و استاداشون سخت گیر.به امید اینکه درسات راحتتر باشه شریفو ول نکن بری امیرکبیر.امیرکبیر سختتر نباشه راحتتر نیس
      فقط استادا نیستن دانشجو هایی که قرار چهارسال کنارشون باشی هم مهمن.روحیات و اخلاقشون و...

12. Top | #57
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alihoseini نمایش پست ها
      میشه در صداتونو بگید
      ادبیات:70
      دینی:85
      عربی:74
      زبان:65
      ریاضی:60
      فیزیک:75
      شیمی:40

13. Top | #58
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام

واقعا سه رقمی شدی دمت گرم باباااااااا بنظرم بروشریف من ک عاشق بهشتی ام

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بچه ها من نمیگم شریف خیلی خفنه و بچه های شریف همشون خفن هستن اصلا و ابدا.

من فقط میگم دانشجوهای برق شریف و مکانیک شریف عجیب و غریب هستن تموم شد رفت.

نه در مورد استادا حرفی زدم نه در مورد دانشگاه و نه در مورد دانشجو های بقیه رشته ها.

والسلام ختم کلام

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن