X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 17 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 244
    1. Top | #61
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hos_sein77 نمایش پست ها
      سلام لطف میکنید درباره برنامه ریزی هفتگی توضیح بدین و اینکه اگه یه روز ناقص اجراش میکردین چطور تا اخر هفته جبران میکردی و برای ازمونای قلم چی چطور برنامه میریختین هفته اول درسنامه دوم تست یا‌.....لطفا جوتب بدین ممنون
      این برنامه ریزی کم کم دست آدم میاد. مثلا اینکه چقد عقب میمونید از درسا و برنامه تون. اگه زیاد عقب میمونید، خب 5 شنبه جمعه ی هفته ی اول رو، اول به جبران عقب افتادگی ها و دوم به مرور درسای اون هفته اختصاص بدید.
      اینکار به نظرم اشتباه که هفته ی اول درسنامه و هفته ی دوم تست. کلا زمانتون باید بیشتر تست باشه. من خودم اکثرا تست میزدم و توی مبحثی اگر میدیدم که تستارو نمیتونم زیاد جواب بدم یا دیر جواب بدم، میرفتم درسنامه میخوندم.
      برنامه ریزی هم اینجوری بود که جمعه ی آزمون، مباحث آزمون بعد و تعداد تستا و درسنامه و اینارو مینوشتم و بعد به ترتیب اولویت و با درنظر گرفتن زمان برای مرور و جبران عقب موندگی ها، اونارو توی دو هفته پخش میکردم.

2. Top | #62
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یکتا2222 نمایش پست ها
      سلام تبریک میگم
      شما آزمون گزینه دو نمیدادید؟نظری ندارید دربارش؟
      چه رشته ای رو انتخاب کردید؟
      سلام. ممنون.
      نه. آزموناش برای سالهای پایه خوبه. ولی سال چهارم به نظرم قلمچی بهتره بخاطر جوّی که بین دانش آموزا ایجاد میشه و جامعه بالاش.
      نرم افزار شریف و اگر شد به همراه برق شریف دو رشته ای! (خیلی سخته. فکر نکنم بتونم از پسش بربیام)

3. Top | #63
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_aloneboy777 نمایش پست ها
      سلام و عرض تبريك ، دوست عزير واسه حسابان چكار ميكرديدمن هر كار ميكنم نميشه:-| فيزيك شيميو همش ٧٠-٨٠ ميزنم اما رياضي بخصوص حسابانو نميتونم ، تهش ٢٠٪، الگو هم ك خيلي سوالاش سخته :-|
      کانون منظورته؟ الگو اون کتاب دو جلدی که توش هم دیف داره هم ریاضی پایه خیلی خوب بود برای حسابان. من اونو زدم درصدم زیاد شد. سخت هم نبود خدایی. کتاب حسابان تستش سخت بود ولی این نه. و اگرم میبینی نمیتونی خوب جواب بدی طبیعیه خب به هرحال حسابانه. باید زیاد کار کنی و سختی بکشی. البته خیلی روی سوالای الان کانون حساب نکن. از مهر، حسابانش آسون میشه. الان سخته.

4. Top | #64
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_aloneboy777 نمایش پست ها
      نه دوجلديو ندارم ، حسابان خالي ك فقط تسته، تستاشمزخيلي زياده پير ميكنه آدمو :-|
      اون اگه درست کار بشه خیلی خوبه. ولی دو جلدی هم کافی و خوبه و سطحش هم مناسبتره

5. Top | #65
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      منظورم اینه که وقتی تست رو میزنم و ازش رد میشم..احساس میکنم هنوز نمیدونمش..و بازم بر میگردمو دوباره یه بار دیگه حلش میکنم...

راستش وقتی چندتا تست رو میزنم حواسم پرت میشه...یهو به خودم میام میبینم 10 دقیقه گذشته....نمیتونم سریع حل کنم سوال و ازش رد بشم...

میشه بگید چطوری برنامه میریختین؟؟ مثلا یه فصل فیزیک رو چطوری در طول دو هفته میخوندید؟
      من مثلا میگم فردا دو ساعت و نیم فیزیک..تو این دو ساعتچقدر باس بخونم؟هر چقدر شد؟ اگه اون مقداری که میخوام بخونم رو توی اون دو ساعتو نیم تموم نکردم چیکار کنم؟؟ ک متاسفانه همیشه هم تموم نمیکنم.
      خب خودت میدونی کارت اشتباهه انجامش نده دیگه. من چی بگم خو؟
      فعلا عیبی نداره وسواسی خوندن و سریع جواب ندادن. ولی نه اینجوری که دو ساعت و نیم 15 تست!!

سر کلاس گوش میکنم. بعد چنتا تست اول رو میزنم ببینم بلدم یا نه. اگه بلد بودم بقیه تستارو زماندار میزدم. اگه مسلط نبودم میرم درسنامه میخونم بعد بقیه تستارو زمان دار میزنم. همیشه هم مشخص میکردم که مثلا توی 2 ساعت و نیم، توی 120 دقیقه، 100 تست بزنم و توی نیم ساعت بررسی کنم جواباشون رو (فیزیک نقطه قوتم بود و معمولا سریع میزدم) اگرم نمیرسیدم، پنجشنبه جمعه جبران میکردم. یا اینکه زوج و فرد میزدم.

6. Top | #66
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      سلام و تبریک( هرچن دیره )ببخشید من هنوز کانون ثبتنام نکردم
      دفترچه شو دانلود کردم هیچی سردرنیاوردم ازش

الان فیزیک فصل آینه ها رو نصفه ی بیشترشو خوندم
      به نظر شما این فصلو کامل ببندم برم سراغ دوم(یا سوم)
      یا نه همزمان شروع کنم همه رو کوچولو کوچولو پیش ببرم؟
      خیلی ممنون
      خب باید ببینی با برنامه ی چه آزمونی میخوای پیش بری. اگه کانون میخوای، به نظرم سوم رو بخون الان. کلا باید تکلیفت مشخص باشه. بدون آزمون و برنامه نمیشه موفق شد

7. Top | #67

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام مهندس جان من امسال میرم سوم .. و رشتمم ریاضیه1. برای از بین بردن بی دقتی چیکار کنم ؟ الان تو تابستون که کلاس حسابان میرم و امتحان میدم اشتباهات فاجعه باری انجام میدم ... کلیت موضو رو میدونم اما برای بدست اوردن جوابای نهایی بی دقتی های وحشتناکی میکنم 2. من پارسال هم که گزینه میرفتم هیچ وقت به برنامه ی ازمون نمیرسیدم ! برنامه ریزی هم میکنم اما از اختصاصی ها خیلی میترسم ! پارسال که فقط یکی دوبار تونستم اختصاصیا رو برسونم ! چطوری برسم به برنامه ام ؟3. مثلا شما که میگین موقع مدرسه چهار ساعت مطالعه خوبه .. این چهار ساعت رو با احتساب خوندن درسای مدرسه میگین یا جدا ؟ 4.برای حسابان تصمیمم بر اینه که برای خوندن هر مبحثی برای بار اول ، از پرسمان گاج استفاده کنمو هر وقت پرسشای اون رو تکمیل کردم برم سراغ تست .. به نظرتون راهکار درستیه ؟ واینکه برای تست حسابان گاج بخرم یا صبر کنم خیلی سبز کتابشو بیرون بده ؟5. تشریحیه هندسه رو قویم .. حتی اثبات ها رو هنوز یادمه .. ولی تو تستش افتضاحم ! چاره چیه ؟6. از نهایی خییییلی میترسم ! خیلییییییی ! میشه یکم مسیرش رو روشن تر کنین ؟ از اول سال چطور درس بخونیم که برای نهایی مشکلی نداشته باشیم ؟؟7.من وسواسیم ! برای مثال تو همین تابستون سه بار شیمی دو رو نصف کردم و باز از اول شروع کردم ! چون حس میکردم خوب نخوندم ! چیکار کنم ؟! 8. برای ازمون برخلاف دوستانم گزینه دو رو انتخاب کردم .. چون سبکتره و فشار کمتری تو دوره ی مدرسه به ادم میاد .. انتخاب درستیه ؟ببخشید دیگه ... خیلی سوال داشتم

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      خب خودت میدونی کارت اشتباهه انجامش نده دیگه. من چی بگم خو؟
      فعلا عیبی نداره وسواسی خوندن و سریع جواب ندادن. ولی نه اینجوری که دو ساعت و نیم 15 تست!!

سر کلاس گوش میکنم. بعد چنتا تست اول رو میزنم ببینم بلدم یا نه. اگه بلد بودم بقیه تستارو زماندار میزدم. اگه مسلط نبودم میرم درسنامه میخونم بعد بقیه تستارو زمان دار میزنم. همیشه هم مشخص میکردم که مثلا توی 2 ساعت و نیم، توی 120 دقیقه، 100 تست بزنم و توی نیم ساعت بررسی کنم جواباشون رو (فیزیک نقطه قوتم بود و معمولا سریع میزدم) اگرم نمیرسیدم، پنجشنبه جمعه جبران میکردم. یا اینکه زوج و فرد میزدم.
      خب شرایط شما خیلی فرق داره...من اول خوب درسنامه رو میخونم...شروع میکنم به تست زدن...خب تست سخته نمیشه همه رو بلد بود که..سر بعضی تستا آدم راه حلی به ذهنش نمیرسه یا میمونه سرش...فقط با خوندن درسنامه که نمیشه مسلط شد..من چون تازه شروع کردم آموزشی تست میزنم..یعنی بیشتر تستارو مجبورم برم جوابشونو نگاه کنم...

منتظر روش خوندن ریاضیتون هم هستم..احیانا آماده نشد؟

9. Top | #69
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      سلام
      1. فیزیک گاج پایه رو تست هاش رو بزنم بعد درسنامه اش رو بخونم بهتره یا برعکس؟ فیزیکم هم خوبه.منبع فیزیک بهتر؟

2. منبع آموزش گسسته ؟خیلی سبز برای تست برای آموزش الگو یا سیر تا پیاز یا ...

3. منبع زبان فارسی ؟
      1. ببین اصلا نیازی به درسنامه داری؟ اگه تستهارو درست میزنی خب کلا درسنامه نخون و اگه درست نمیزنی، اول درسنامه بخون بعد تستارو بزن. خیلی سبز.
      2. گسسته آموزش نمیخواد آخه. چجوری بگم... گسسته درسیه که باید سوال حل کنی براش. نکته هاش زیاد نیست که بخوای بخونی، باید با همون چند نکته سوال حل کنی تا راه بیفتی. ولی با این حال هر دوتا خوبن برای آموزش. هم الگو هم سیرتاپیاز و همچنین خوشخوان هم آموزش خوبی داره.
      3. برای آموزش؟ به نظرم آدم اگه فقط کلیات درس رو بلد باشه و بعدش بره تست بزنه و دونه دونه پاسخ هر تست رو بخونه خیلی راه میفته. من با این روش زبان فارسی کنکور رو کامل جواب دادم. کلیات رو بلد بودم و بعدش از موضوعی تست زدم و بعد هر تست پاسخش رو خوندم

10. Top | #70
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      خب شرایط شما خیلی فرق داره...من اول خوب درسنامه رو میخونم...شروع میکنم به تست زدن...خب تست سخته نمیشه همه رو بلد بود که..سر بعضی تستا آدم راه حلی به ذهنش نمیرسه یا میمونه سرش...فقط با خوندن درسنامه که نمیشه مسلط شد..من چون تازه شروع کردم آموزشی تست میزنم..یعنی بیشتر تستارو مجبورم برم جوابشونو نگاه کنم...

منتظر روش خوندن ریاضیتون هم هستم..احیانا آماده نشد؟
      تابستون عیبی نداره این روش. ولی مهر به بعد حتما باید رفع کنی این رو. میخوای سر آزمون هم اینقد روی سوالا گیر کنی؟ حداکثر 7 دقیقه روی هر سوال فکر کن. حداکثر.

آماده میشه. 15 روز یه سفر بودم خب. عربی رو الان میزارم.

11. Top | #71
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط windbag نمایش پست ها
      سلام مهندس جان من امسال میرم سوم .. و رشتمم ریاضیه1. برای از بین بردن بی دقتی چیکار کنم ؟ الان تو تابستون که کلاس حسابان میرم و امتحان میدم اشتباهات فاجعه باری انجام میدم ... کلیت موضو رو میدونم اما برای بدست اوردن جوابای نهایی بی دقتی های وحشتناکی میکنم 2. من پارسال هم که گزینه میرفتم هیچ وقت به برنامه ی ازمون نمیرسیدم ! برنامه ریزی هم میکنم اما از اختصاصی ها خیلی میترسم ! پارسال که فقط یکی دوبار تونستم اختصاصیا رو برسونم ! چطوری برسم به برنامه ام ؟3. مثلا شما که میگین موقع مدرسه چهار ساعت مطالعه خوبه .. این چهار ساعت رو با احتساب خوندن درسای مدرسه میگین یا جدا ؟ 4.برای حسابان تصمیمم بر اینه که برای خوندن هر مبحثی برای بار اول ، از پرسمان گاج استفاده کنمو هر وقت پرسشای اون رو تکمیل کردم برم سراغ تست .. به نظرتون راهکار درستیه ؟ واینکه برای تست حسابان گاج بخرم یا صبر کنم خیلی سبز کتابشو بیرون بده ؟5. تشریحیه هندسه رو قویم .. حتی اثبات ها رو هنوز یادمه .. ولی تو تستش افتضاحم ! چاره چیه ؟6. از نهایی خییییلی میترسم ! خیلییییییی ! میشه یکم مسیرش رو روشن تر کنین ؟ از اول سال چطور درس بخونیم که برای نهایی مشکلی نداشته باشیم ؟؟7.من وسواسیم ! برای مثال تو همین تابستون سه بار شیمی دو رو نصف کردم و باز از اول شروع کردم ! چون حس میکردم خوب نخوندم ! چیکار کنم ؟! 8. برای ازمون برخلاف دوستانم گزینه دو رو انتخاب کردم .. چون سبکتره و فشار کمتری تو دوره ی مدرسه به ادم میاد .. انتخاب درستیه ؟ببخشید دیگه ... خیلی سوال داشتم
      1. تمرین تشریحی زماندار توی خونه حل کن و تا رسیدن به جواب آخر، بیخیال نشو.
      2. مهم نیست اگه نرسیدی. همین که به برنامه ی مدرسه برسی و از خودت راضی باشی کافیه. و درضمن، عمومی رو نخون. فقط اختصاصی بخون. اینجوری فکر نمیکنم دیگه مشکل کمبود وقت داشته باشی. و فراموش نکن امتحانای مدرسه مهم ترن.
      3. این 4 ساعت یعنی اینکه شما مثلا تا ساعت 3 ظهر مدرسه هستی، وقتی اومدی خونه کلا تا آخر شب که بخوابی 4 ساعت بخون. حالا اگر یه روزی تا ساعت 1 مدرسه بودی، 5 ساعت بخون. فرقی هم نمیکنه چی میخونی، درس مدرسه یا واسه آزمون. کلا 4-5 ساعت خوبه برای سال سوم برای رشته ریاضی.
      4. آره راه درستیه. خیلی هم درسته. فقط تمرینای کتاب فراموش نشه. صبر کن برای خیلی سبز که اومد اونو بگیر.
      5. ینی چی افتضاحی؟ نمیتونی سوالارو حل کنی یا زمان میبره تا حل کنی؟
      6.یکی دو صفحه قبل، کامل روش تشریحی خوندن رو گفتم برای هر درس. شما قول میدم اگه برای هر امتحان مدرسه (کلاسی و مستمر و نوبت)، خیلی خوب بخونید و فکر کنید این امتحان نهاییه، و همچنین با آزمون که پیش میرید، درسارو مرور کنید و آزمونهای جامع و مرور رو غیبت نکنید، توی دوران عید هم درسای سختتر نهایی رو (هندسه، فیزیک، دینی و ادبیات) یک دور بخونید (سه روزی یک درس کامل) هیچ مشکلی برای نهایی ندارید تضمین میکنم.
      7. این وسواسی خوندن عیبی نداره برای سالهای پایه. ولی برای اینکه اینجوری نباشید، یه آزمون از خودتون بگیرید و اگر درصدتون قابل قبول بود، از اون درس بگذرید.
      8. کاملا انتخاب درستیه. سال سوم برای تشریحی خوندنه نه تست. پس انتخاب درستیه که گزینه دو بره آدم تا بیش از حد وقتش صرف تست نشه.

12. Top | #72
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      سلام و عرض سفربخیر
      برای عربی سال سوم چه کتابی بگیریم؟
      آیا برای رتبه شدن، کارای غیرعادی هم انجام دادی؟
      توی سال کنکور تفریحاتت چجوری بود؟
      عربی 3 خیلی سبز خیلی خوب بود.
      کارای غیر عادی خیلی کم. تقریبا هیچی. یادم نمیاد الان ولی فک کنم انجام دادم یکم.
      تفریح؟ کلا من برنامه ی تلویزیونم به پا بود. و بیشترین حجم تفریحم رو اینترنت میگرفت. دوستان شاهد میزان پلاسیت من توی اینترنت بودن البته ضربه خوردم و میتونستم بهتر بشم. شما جدی سال کنکور اینترنت رو رمزش رو بگید عوض کنن

13. Top | #73
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط windbag نمایش پست ها
      مرسی از جواباتون
      در مورد هندسه من کلا نمیتونم تستاشو حل کنم!!! انگار که اون سوالا از یه فضای دیگه اومده باشن!!!

Sent from my L39u using Tapatalk
      اصلا توي خونه تست ميزنين؟ از چه كتابي؟

14. Top | #74
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa JH48 نمایش پست ها
      سلام.من امسال کلاس سوم ریاضی هستم.برای ادبیات گاج سبز دوم و سوم رو دارم.
      به چه روشی ادبیات رو از رو همین کتاب بخونم که نتیجه خوبی بگیرم و مجبور نشم کتاب موضوعی بخرم؟
      براي كنكور منظورته يا امتحان نهايي؟

15. Top | #75
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rowan نمایش پست ها
      سلام خوب هستید ؟
      ببخشید گفتین که توی سال سه رروز رو اختصاص میدادین به پایه
      یعنی با وجود حجم درسهای سال چهارم سه روز از هفته کلا از پایه تست میزدین ؟
      بعد بنظرتون از الان بخوام قرابت و آرایه رو شروع کنم شبی چند تست بزنم؟

ممنون
      ترم اول سه روز بود ترم دوم دو روز. آره فقط پايه تست ميزدم
      شبي درست نيست . هفته اي 30 تست

صفحه 5 از 17 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن