متاسفانه یکی از قسمتایی که کمکاری کردم مرور بود و خیلی پشیمونم. ولی در حالت کلی مرور به این صورته:
فیزیک: یه سری تست که در طول دو هفته ی بین آزمون میزدم و یا اشتباه بودن یا خودم نکته ی خوبی توشون میدیدم یا کلیات درس توی اون تستها پوشش داده میشد و یا نکات حفظی اون بخش توش بودن(این تستها، تستهای مارک من بودن) رو دوباره میزدم. فرمولها رو هم اگه احساس میکردم یادم رفته یه نگاه شب آزمون مینداختم. اگر توی تستهای مارکی که نکات تستی دارن، نتونستم همه رو کامل جواب بدم، اون قسمت رو کامل میخوندم حفظیاتش رو.
ریاضی: برای ریاضی هم کاملا مشابه فیزیک تستهای مارک میزدم.
شیمی: شیمی هم باز به همون صورت تستهای مارک میزدم و حفظیات رو حتما حتما جداگونه هم میخونم حتی اگه تستهاش رو درست جواب بدم. برای این مرور حفظیات جلد اول خط ویژه رو به طور جد توصیه میکنم.
توجه: یه زمان هایی با توجه به تشخیصی که خودم از میزان تسلطم روی مطالب میدادم، بجای زدن تستهای مارک، تست جدید میزدم. منبع این تستهای جدید هم هرچیزی هست. فقط سعی میکردم تستاش سخت تر باشه هربار.
عربی: من جزوه ی خلاصه ای که نوشته بودم رو شب امتحان مرور میکردم به همراه نکاتی که نوشتم (این موضوع رو توی روش مطالعه دروس نوشتم و تایپ شده و قرار میدم به زودی)
دینی: کتاب رو میخوندم. توی دینی من نکات اصلی رو توی کتاب درسی علامت زده بودم با ماژیک و اونارو میخوندم.
زبان: لغات و گرامر رو میخوندم فقط
ادبیات: برای قرابت، از قسمت قرابت ادبیات موضوعی گاج، کادرهای آبی رو میخوندم. برای املا لغت و تاریخ ادبیات قسمتایی که مشخص کردم خودم میخوندم (اینو هم توی روش مطالعه دروس گفتم کجاها رو رنگی میکردم) برای زبان فارسی تست های مارک. برای آرایه هم کار خاصی نمیکردم چنتا تست میزدم که تسلطم بالا بمونه (اینم توی روش مطالعه گفتم)
خلاصه نویسی توی دروس زبان و عربی و زبان فارسی و شیمی بهتر از سایر دروسه. حقیقتا خودم فقط برای عربی و زبان فارسی خلاصه داشتم. خلاصه ی زبان فارسی رو به توصیه یکی از دوستام توی فرجه امتحان نهایی سال سوم انجام دادم. خلاصه عربی رو هم در طول سال انجام دادم که توی روش مطالعه گفتم.
ولی به نظرم نیازی هم خیلی به اینا نیس. کتابای خلاصه رو من الان توی سطح خیلی خوبی میبینم. مثلا همین جلد اول شیمی خط ویژه، خب همه چیز رو داره. و واقعا نمیخواد خلاصه انجام داد برای شیمی. شما میتونید از اول سال خط ویژه رو بگیرید و اگه یه وقت نکته ای بود که توش نبود و شما اون نکته رو فراموش میکردید توی یه برگه بنویسید و بزارید لای کتاب. اینجوری خلاصه مخصوص شما میشه.
زبان فارسی گاج سبز (سیرتاپیاز)
من دارم میگم مطالعه باید از همون اول فقط تشریحی باشه و بعد که کامل تشریحی کار کردید سراغ تست برید.
شیمی: سیرتاپیاز گاج برای امتحان نهایی.
فیزیک: سیرتاپیاز گاج یا دوسالانه قلمچی برای امتحان نهایی و فیزیک 3 خوشخوان (دوجلدی) برای حل تمرین تشریحی سخت.

1- در جواب به پست بالایی کامل توضیح دادم خلاصه نویسی رو. حتما باید بعد از تسلط به درس باشه. اگه قبل از تسلط شما خلاصه بنویسید، عملا کتاب رو رونویسی میکنید دوباره.
2- موضوعی ولی به ترتیب درس! یعنی برای هر درسی که میخواید بخونید، اول مثلا قرابت بخونید. بعد لغات و تاریخش رو بخونید. بعد املا کار کنید. بعدم آرایه هاش رو بررسی کنید.
3- روزای مدرسه 4-5 ساعت روزای تعطیل 7-8 ساعت عالیه.
4- امسال با معدل 19، رتبه ی 30 هم داشتیم. پس معدلت خوبه.

سلام.
برای کنکور بهترین توصیه م برای یکی که تابستون سال سوم هست، اینه که یه درسی که دوست داره رو خوب خوب کار کنه تابستون. مثلا اگه زیست دوس داری، زیست دوم و سوم رو خوب بخونی توی این دوماه که مونده. خیلی خیلی خوب. سال دوم رو با تست و سال سوم رو با تشریحی خوندن. (تشریحی خوندن رو توضیح دادم)
در طول سال سوم هم توصیه کامل دادم پستای بالاتر. اینکه تشریحی بخونید اول بعد تست بزنید. پستهایی که در جواب به ali555 دادم جواب کامل شمام توش هست.
راجب مشاور، واقعا دزفول مشاور خوب نداره. یعنی اصلا نداره. بخاطر همین یا بهتره مشاوری از شهر دیگه تلفنی بگیری یا از رتبه های برتر تجربی کمک بگیری اگه که وقت داشتن (فرزانگان امسال یه رتبه برتر داد)

دیف: تخته سیاه یا خیلی سبز (تخته سیاه رو چون پشت کنکوری هستی و وقت داری گفتم. اگه وقتت کمه، خیلی سبز) البته خیلی سبز الان دیفش اومده، دیف رو شروع کن تا ریاضی پایه هم بیاد.
گسسته همین خیلی سبز خوبه.
هندسه پایه سیرتاپیاز گاج
تحلیلی: گاج
فیزیک: همین گاج خوبه.
شیمی: دوم الگو. سوم مبتکران یا خیلی سبز. پیش الگو. + کتابای آزمون پایه و پیش فار
ادبیات و عربی و زبان کتابت خوبه

برنامه ریزی اینطوری بود که جمعه هایی که آزمون میدادم، مباحث آزمون بعدی رو میرفتم توی کتاب تستها و آموزشام پیدا میکردم که ببینم چند تست دارن و برای هرکدوم ساعت میزدم که چقد نیاز دارن. بعد با توجه به برنامه ی مدرسه، و با اولویت دادن به برنامه ی مدرسه (دارم سال سوم رو میگم) و امتحاناش، برنامه میریختم و تقسیم میکردم هرکدوم رو. و اگه دیدم مثلا 40 ساعت نیاز دارم و من 35 ساعت میخونم، اون 5 ساعت رو از مباحث کم اهمیت خط میزدم.
دفتر برنامه ریزی چیز خوبیه. ولی نیاز نیس که حتما توی دفتر باشه. من خودم توی برگه هایی که برنامه مینوشتم ساعت هم میزدم.
دی وی دی استفاده نکردم. ولی اگه کسی بخواد استفاده کنه فیلم عربی 70 درصد گاج رو توصیه میکنم. همچنین فیلمهای دبیرستان شریف هم خوبن اگه کسی اینترنت خوب داشته باشه (یک مقدار وقتگیر هم هستن ناگفته نماند)
فیزیک 3 تست خیلی سبز خوبه. 50-50 تستی و تشریحی.
شیمی 3 تست خیلی سبز. 75-25 به نفع تشریحی.

دقیقا مشکل تو و خیلیای دیگه همینجاس که سرعتت پایینه. میخوای یکی بیاد بهت نکته بگه و آموزش بده و تو با اون نکته ها بری تستارو 40 ثانیه بزنی. خب این مسخرس که. ببین این درس الکی نیس. ریاضیه. به هیچ وجه این کارا بهش جواب نمیده. اگه میخوای سرعتت بره بالا باید بشینی تستارو اونجوری که گفتم بزنی (چند پست بالاتر توی نحوه تست زنی فیزیک). ببین، فقط زمانی سرعتت میره بالا که یه عالمه تست بزنی. یه راه دیگم هست. اینکه تمرین تشریحی زماندار حل کنی. یعنی بشینی تمرین کتاب (یا حالا هرچی، فقط تست نباشه) بزاری جلوت و زمان بگیری توی مثلا 10 دقیقه، کامل کامل تا رسیدن به جواب آخر، با نوشتن فرمولا، طوری که مثلا قراره مث نهایی نمره بهت بدن؛ سوالارو حل کنی. ولی اینکه بخوای نکته بخونی و درسنامه بخونی بعد تست بزنی و سریع حل بشه غیرممکنه. مورد داریم صبح تا شب میره کلاس بیرون و تست نمیزنه الان رتبش 320 هزار تجربی شده! ولی خب در کل اگه آموزش میخوای با وجود اینکه مخالف درسنامه خوندن برای ریاضی ام، تخته سیاه و یا سیرتاپیاز آموزش های خوبی دارن.
خوب میخونی. فقط کنارش هندسه هم جا بده و دینی 2 هم بخون. بجای عربی 3، دینی 2 بخون. من تابستون نخوندم و دیگه هم نتونستم خوب بخونمش.

توی پست اول نمینویسم. توی همین پستای عادی مثل همینی که داری میخونی الان. همه رو میخوام بنویسم بعد. تا حالا دو درس رو نوشتم. یکیش ویرایش هم کردم اون یکی نه (یکم طولانی ان، منم یکم سرم شلوغه. شرمنده)
سرعت فقط فقط با تمرین درست میشه. شما 2 کتاب تست کامل کار کنی، تستی رو توی 30 ثانیه میزنی. ولی واقعا کار کنی. نه اینکه زود بری نگاه جواب کنی.
بعد من سالهای پایه چون برای کنکور نمیخوندم، و فقط مسائل المپیاد کار میکردم، خیلی کمک کرد که ذهنم باز بشه. ذهن وقتی باز بشه، تستهای کنکور رو که عموما ساده هستن و صرفا چندموضوع رو ترکیب میکنن، باعث میشه خیلی سریع بزنی. بخاطر همین از همون اول خیلی مشکلی نداشتم مثلا با فیزیک یا هندسه یا جبر. ولی توی حسابان مشکل داشتم. وقتی کتابم رو عوض کردم و نشستم به اون روشی که دو صفحه قبل برای فیزیک گفتم، تست زدم، خیلی بهتر شد وضعیتم.
اینکه زود خسته میشی رو میتونی با حل تمرین تشریحی با راه حل طولانی درست کنی. مثلا مباحثی که جواباشون طولانیه رو روزی یا هفته ای چنتا حل کن. باعث میشه که حوصله داشتی باشی و زود خسته نشی. ولی در کل چیز عادی ایه که اول راه کند باشی. خیلی نگران نباش.
اینکه موقع خوندن حواست میره جای دیگه رو ، بیا همین که فهمیدی فکرت رفته جای دیگه، فکرت رو برگردون به درس و برا خودت جایزه بزار که اگه فلان درس رو خوب و سریع و با تمرکز خوندم، میرم و خوب راجب این موضوعی که توی درس خوندن فکرم رو مشعول کرد فکر میکنم.

سلام. دوستان شرمنده نبودم یه مدت. جشن تکرقمی های قلمچی بود (که عکساشو دیدید) و بعد از اون هم سفر خودمون. از الان هستم هرروز.
استوکیومتری رو هر روشی راحتتری برو. من خودم با روش کتاب میرفتم و این روش رو ترکیب کردم با یه روش دیگه خوب بود و راضی بودم. فقط زیاد سعی نکن تغییر بدی. هر روشی عادت کردی همون رو ادامه بده.
شیمی تشریحی خوندنش باز چون حجم زیادیش حفظیه، یعنی حفظ کردن دقیق اسامی، رنگ ها، معادله ها، حل کامل سوالات با روش کتاب تا رسیدن به جواب آخر. اینکه متن کتاب رو از خودت بنویسی. مثلا قسمت حفظی کیسه های هوا رو کامل از خودت بنویسی. نیروهای موجود موقع انحلال رو از حفظ بنویسی و اینجور چیزا.
سیرتاپیاز بهتر از خیلی سبز بود. دیدم خیلی سبز رو.
جبر ساده تر از این حرفاست. ولی تشریحی و تستش خیلی خیلی فرق میکنه. به نظرم تست بزنی براش خوبه. چون هم وقت کمی میگیره تست زدنش، هم توی آزمونا بالا میزنی و روحیه میگیری هم سال کنکور کارت کمتر میشه.
امکانات مدرسه منظور چیه؟ امکانات مدرسه یعنی همون دبیرا دیگه. چیز دیگه ای هم هست که بهش امکانات بگیم و به درد کنکور بخوره؟![]()

معمولا سه شنبه تا جمعه هفته ی دوم هر آزمون. مرورم با زدن تست های مارک دار یا زدن تست جدید آزمونی بود.
برای اختصاصی درسنامه نمیخوندم تقریبا. فقط برای حفظیات شیمی یا مبحثی از فیزیک اگه سر کلاس درست یاد نگرفتم. یعنی سر کلاس گوش میکردم و میومدم خونه تست میزدم و توی تست (یا تمرین تشریحی) درس تثبیت میشد برام.

من نمیدونم وسواس که میگی یعنی چی. ولی میدونم که دو ساعت و نیم فقط 15 تست زدن رو دیگه نمیگن وسواس داشتن!!
خب مثلا چیکار میکنی که اینقد طول میکشه؟ آخه نمیشه. هرجور فکر میکنم نمیشه اینجوری خب.
برای فیزیک بگم؟ برای فیزیک تقریبا همه ی تستارو میزدم بعد از خوندن هر مبحث. ولی مثلا برای حرکت شناسی، گاج 900 تست داشت تقریبا و فک کنم همش توی یه آزمون میومد! خب من اینجا زوج زدم و بقیش رو بعدا زدم. مرور هم اینجوری بود که اگه وقت میکردم، تستهای مارک رو میزدم (سری قبل گفتم کدوم تستارو میگیم مارک) و اگه وقت نبود، فقط فرمول هارو میخوندم و آزمون غیر حضوری رو میزدم جاهایی که توی آزمون غیرحضوری اشتباه جواب دادم رو از روی درسنامه یا جزوه میخوندم.
خب مشکل چیه که نمیرسی تستاش رو بزنی؟ دقیق ببین مشکل چیه. دقیق ها. من که نمیتونم از اینجا بفهمم مشکل رو.

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)