X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 17 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 244
    1. Top | #76
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط windbag نمایش پست ها
      فیزیک دو رو که تموم کردم میخوام شروع کنم
      چندتایی امتحانی زدم روحیم حسابی ترکید
      از خیلی سبز میزنم

Sent from my L39u using Tapatalk
      هندسه 1 خیلی سبز؟ خیلی سبز هندسه یکش که تازه اومده. کدوم کتابش رو میزنی؟
      بعدشم خب این خیلی طبیعیه وقتی هیچی تست نزدی و درسنامه ی تستی نخوندی، نتونی درست تستارو بزنی

2. Top | #77
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahrazah41 نمایش پست ها
      شما پایه رو تابستون تموم کردید ؟؟؟

فرستاده شده از LG-D686ِ من با Tapatalk
      عمومی که اصلا. اختصاصی هم کامل تموم نکردم. میشه گفت 75 درصد اختصاصی های پایه رو تابستون خوندم (اونم نه در حد تسلط کامل)

3. Top | #78
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 7p7 نمایش پست ها
      سلام واقعا ممنون كه جواب ما رو ميديد
      من حدودا يك ماهه دارم تستاي ديفرانسيل و رياضيات پايه الگو رو كار ميكنم و تا الان ٣ فصل رو تموم كردم ( فقط تستاي كنكور آزاد و خارج و بعضي از سراسري ها) اول درسنامه ميخونم و بعد تست ، ولي تو بعضي جاها واقعا مشكل دارم مثلا فصل محاسبات جبري شايد ١٠ درصد تستايي كه زدم درست بوده يا فصل اولش هم زياد خوب نزدم و مثلا فصل دنباله ها حسابي و هندسي تقريبا ٦٠ درصد و مثلثاتم خوندم ولي چون هنوز رو فرمولا كامل تسلط ندارم زياد تست نزدم ولي پراكنده اكثر تستايي كه زدم درست بوده
      جواباي سوالا رو هم ميبينم تعجب ميكنم ، مثلا ميگم آدم چه جوري اينجا بايد بفهمه بايد تقسيم بر .... كنه ! ديگه واقعا دارم نا اميد ميشم حتي به هندسه بيشتر قسمتاي معادله و ... اميد دارم !!
      حالا به نظرتون علتش اينكه چون هنوز ديفرانسيل نخوندم اينطوريه ؟ يا اگه نه ، بايد منبع عوض كنم ؟ يا شايد معلم خصوصي ؟ يا ... ؟
      دقیقا دقیقا دقیقا این مشکلی که گفتی، با تست زیاد حل میشه. بخخخدا مشکل 99 درصد بچه ها همینه. تا حالا هزاران بار ازم پرسیدن که از کجا باید بفهمیم که تقسیم باید بکنیم یا تغییر متغیر یا فلان... . این یه مهارته که دارم قسم میخورم توی هیچ کلاس و کتابی نمیشه یاد داد. فقط باید یه 1000 تست حل کنید تا یاد بگیرید. تست اول رو میبینید و نمیتونید جواب بدید و جواب رو میخونید و یاد میگیرید باید تقسیم کنید. توی تست دوم و سوم که یاد گرفتید، خودتون این تقسیم رو انجام میدید و به جواب میرسید. توی تست چهارم یه تقسیم عجیب دیگه یاد میگیرید. 5 تست بعدش یه تغییر متغیر عجیب. 10 تست بعد از یه اتحاد عجیب تست طرح میشه و وقتی که حلش کردید یا پاسخش رو خوندید اون رو یاد میگیرید و همینطور الی آخر تا تست 1000، شما 500 مورد اینجوری رو باهاش مواجه شدید. و هیچ کلاسی نمیتونه این 500 مورد رو بیان کنه براتون. خودتون باید تست بزنید و درگیر بشید تا یاد بگیرید.
      و صد البته ممکنه توی کنکور یه مورد عجیب دیگه بیاد که تا حالا ندید و توی این مواقع نگران نباشید. هیچکس ندیده و نمیتونه بزنه. (مگر المپیادیا که اونا هم به دلیل حل مسئله ی بیشتر قبلا این مورد رو دیدن) ولی بجز این یکی دو مورد مخصوص که هرکنکور جدید طرح میشه، بقیه ی تستایی که نیاز به چنین خلاقیت هایی داره رو، اگه تست زیاد حل کرده باشید و ناامید نشده باشید، میتونید سر جلسه کنکور حل کنید.

4. Top | #79
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aslan 95 نمایش پست ها
      سلام مهندس تبریک میگم...خوشبحالت...
      مهمه که من که برای سال دوم میخوام کنکور بدم حتما ازمون شرکت کنم؟؟؟؟ازمونای سال قبلو دقیق نمیخوندم و امسال میگفتم اونا رو هر هفته +گزینه 2 و قلمچیم کار کنم و فقط ازمونای جامع مثلا یکی عید کانون رو +چندتای اخر کانون یا سنجش شرکت کنم!!!
      تستای هرسال آزمونا به روز میشه. مثلا امسال فیزیک تجربی کانون سخت میشه چون کنکور سخت بوده. یا شیمی مثلا.
      بخاطر همین بهتره شرکت کنی. مخصوصا که پشت هستی و وقتت زیاده مشکلی نداری به نظرم اگه بری.

5. Top | #80
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط windbag نمایش پست ها
      اره یه کتاب واسه هندسه یک تازه امسال زده
      آقا یه سوال دیگه.... یه مرضی هست.. کار امروزو میندازی واسه فردا... اونو شمام داشتی!؟! چاره ی اون چیه!؟!

Sent from my L39u using Tapatalk
      هندسه رو شروع کن بخون درسنامه و بعدش تستش رو بزن، درست میشه حتما.
      بله این مشکل رو داشتم، چاره اینه که مجبور باشیم گزارش بدیم به کسی.

6. Top | #81
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa JH48 نمایش پست ها
      برای کنکور
      خب ببین تو نیاز داری تست بزنی. کتابهای گاج سبز (محوری) ادبیات، تست خیلی کم دارن. یعنی اگه تو بخوای فقط اونارو بزنی، کلا برای ادبیات کنکورت حدود 1000 تست زدی. در حالی که ادبیات موضوعی حدود 5000 تست داره. و به نظر من نمیشه با 1000 تست به تسلط رسید.
      با این حال اگه میخوای برای آموزش استفاده کنی ازشون، از قسمت املای واژگان دشوار که آخر هر درس آورده، از خودت املا بگیر. معنی لغاتی که نمیدونی رو فسفری کن و بارها مرور کن. و برای قرابت مفهومی که برای هر تست آورده رو خوب حفظ کن. زبان فارسی هم تستهایی که داره رو حل کن و بررسی کن و پاسخاشون رو خوب بخون.

7. Top | #82
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیتونم 51 تومن دیگه برای دوجلد کتاب موضوعی گاج هزینه کنم.بهم کتاب پنج گنج مهروماه رو پیشنهاد کردن.
      درضمن 1000 تست نداره محوری دوم 800 تست داره و سوم 6xx و پیش رو ندیدم ان شاالله سال آینده میخرمش.
      شاید زبان فارسی محوری سوم رو گرفتم دیگه موضوعی نخریدم.خواهرم که با همین گاج های سبز سال 92 ادبیات رو بالای 50 زده بود
      من نفهمیدم. مگه سال چهارم نیستی؟؟؟ اگه سال چهارم نیستی که کلا موضوعی رو بزار کنار و فقط سبز بخون.
      البته کتابی که میخوای استفاده کنی، به درصدی که میخوای هم ربط داره.

8. Top | #83
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط king of konkur نمایش پست ها
      سلام.اول تبریک.میشهیه کمکیم ب من بکنین؟ من از حسابان و ریاضی 2 ترس دارم.جبرو هندسه مشکلی ندارم اما این دوتا رو خیلی میترسم ازش این دو درسو شروعم نکردم.میدونم تا میخونم یادم میره.چیکار کنم؟
      کار خاصی نمیخواد. شروع کن دو هفته بخون با هر سختی هست. حتی اگه از هر 10 سوال دوتا حل کنی. اگه حل نشد مشکلت دو هفته دیگه بیا اینجا هرچی خواستی بگو.
      آدم از هرچی بترسه سرش میاد. باو مگه لولوخورخوره است؟ بخونید دیگه. خدایی کنکور اینقد بزرگ نیس که بزرگش کردید.

9. Top | #84
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب من سبز رو دارم ولی برام سواله همین سبز ها برا کنکورم جواب میدن یا کتاب موضوعی هم میخواد
      با همین ها هم میشه. سال 91، یک نفر فقط با گاج سبز، ادبیات رو بالای 90 زد. تماما بستگی به شخص داره.

10. Top | #85
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی هم عالی.پس رو همین ها تمرکز میکنم و کتاب محوری زبان فارسی 3 رو هم میخرم.
      سوال دیگم اینه یه کتاب با درسنامه های خوب و عالی و تست های استاندارد برای حسابان و همچنین جبر و گسسته معرفی کنید.
      هردوتا خیلی سبز

11. Top | #86
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aslan 95 نمایش پست ها
      تمام رتبه های برتر میگن برای عربی تمام متن کتاب درسی تجزیه و ترکیب میکردن!!!منم میخاستم این روش انجام بدم آیا شما این روش زمانبر پیشنهاد میکنین؟؟
      اونوقت از کجا باید غلطای کارمو بفهمم!!!شما کتابی میشناسید که اینکارو انجام داده باشه؟؟
      قرار بود روش خوندن عربی بگید..لطفا زودتر بزارید..یه دنیا ممنون.
      همه ی رتبه های برتر سالهای پایه اینکار رو کردن. سال کنکور کسی رو نمیشناسم که اینکارو کرده باشه. مع الوصف، کتاب نشرالگو اینکارو انجام داده.

12. Top | #87
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط king of konkur نمایش پست ها
      ینی حل میشه؟والا من فصل یک حسابان خوندم فقط الان بیشترش یادم رفته منبعی هست ک بتونم باهاش این درسارو ببندم؟گاج خیلی تست داره و ی سوال دگ شما ی کتاب کمک آموزشیو برای ی درس همه ی تستاشو میزدین؟یا مثلن یکی در میون؟ مرسی
      آخه ریاضی چیزی نیس که از یاد آدم بره. خوب نخوندی فکر میکنی یادت رفته. خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم.
      بستگی به درسش داره. ولی تقریبا همه ی تستارو زدم مخصوصا برای اختصاصی ها. برای عمومی نه.

13. Top | #88
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب.
      تشکر میکنم بابت جواب های کامل و جامع شما.
      توی کتاب حسابان خوشخوان، مسائل نمونه رو حل کنیم کافیه؟چون بقیه مسائل جواب ندارن اصلن.
      تستای حسابان خوشخوان رو دیدید؟استانداردن یا بیخودی سختن؟
      نظرتون در مورد دی وی دی ها و تدریس محمد مهربان چیه؟
      به نظرتون کتابخونه رفتن کار خوبیه؟یه بار رفتم داشتم خفه میشدم.
      زبان فارسی دریافت رو سال سوم بخونیم خوبه؟؟
      آیا کلاس زبان رفته بودین؟من از زبان خوشم نمیاد متاسفانه.نگرانم
      جواب کلیدی دارن بقیه که. ندارن؟ خب اول مسائل نمونه رو حل کن، بقیه تمرینارو هم سعی کن خیلی روشون فکر کنی تا به جواب برسی. خیلی خوبه این حرکت. آدم رو مجبور میکنه فکر کنه روی سوال حسابی. اگرم نهایتا به جواب نرسیدی که خب از دبیرت بپرس.
      واس سال سوم هرچی سختتر بهتر کنار بیا باهاشون. خوبن.
      زیادی توضیح میده. به نظرم توضیح الکی زیاد داره. یعنی یه مطلب رو اینقد میگه تا حوصله ت سر میره. یه سری خوشمزه بازی های بی نمکی هم انجام میده که من خودم به شخصه خوشم نیومد. البته اینارو طبق کتابش و فیلمایی که روی سایتش گذاشت میگم. دی وی دی هاش رو ندیدم. اما در کل نظرم اینه که به نسبت قیمت نمی ارزه و فیلمایی با این کیفیت و قیمت کمتر هست.
      نه اصلا نرو. همین که میگی وقتی رفتی داشتی خفه میشدی یعنی بهتره نری. کلا یه اصل خیلی مهم که خیلیا بی توجهی میکنن بهش همین کیفیت مطالعه هست. مثلا به زور خودشون رو بیدار نگه میدارن که ساعت مطالعه رو بالا ببرن بی توجه به اینکه کیفیت مطالعه میاد پایین و کیفیت مهمتر از کمیت هست. رفتن به کتابخونه هم مثل نخوابیدنه. وقتی راحت نیستی اونجا، کیفیت میاد پایین و این خوب نیست.
      خوبه. یا دریافت یا سیرتاپیاز یا زبان فارسی 3 خیلی سبز رو سال سوم بخونید همه خوبن و فرقی نمیکنن.
      من تا سال دوم دبیرستان کلاس زبان میرفتم و تا سطح بالایی رسیدم، ولی دو سال نخوندم و خیییلیییی از مطالب یادم رفته. اگه میخوای بری پیوسته برو. بخاطر همین توی این موقعیت که سال سوم هستی، به نظرم درست نیست کلاس زبان بری. چون سال چهارم مجبوری قطعش کنی.

14. Top | #89
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      میشه معرفی کنید؟
      من فیلمهای دبیرستان شریف رو توصیه میکنم که توشون خیلی هم بیشتر تمرین حل میشه و ارتباط بیشتری میتونی با دبیر برقرار کنی و رایگان هم برای دانلود هستن

15. Top | #90
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      سلام
      اگر تو کتاب تست دوتا تست عین هم باشه فقط عددشو عوض کرده باشن بهتره که فقط یکیشو بزنیم؟

تست ها پشت سر هم بزنیم یا مضربی؟

هر کجا دیدیم تست ها آسان هستند دیگه تست نزنیم؟

مدرسه یا دوستاتون در موفقیتتون چه قدر تاثیر داشتند؟
      مکانیک شریف حدودا چه رتبه ای میخواد؟
      همه ی این سه سوال اولت بستگی داره خب. مثلا اگه وقت بود، همه رو بزنید. یا مثلا بعضی از کتابا باید همه تستارو زد و اگه یکی رو نزنیم روند آموزش بهم میخوره. یا مثلا برای مبحثی مثل استوکیومتری همه سوالا مثل همن و فقط عددشون عوض شده، خب ولی اینجا باید همه رو زد تا دست آدم راه بیفته. ولی راجب سوالات آسون، اگه مبحث حفظی بود همه رو میزنیم و اگه حفظی نبود، فقط تا قبل از عید سوالات آسون رو میزنیم و بعد از عید فقط سوال سخت میزنیم.

دوستان خیلی تاثیر دارن. مدرسه هم همینطور. دوستان از این نظر که خودم با وجود اینکه خیلی سعی کردم تاثیر منفی نزارن، ولی گاهی وقتی بیخیالی اونارو میدیدم منم بیخیال میشدم. یا مثن اگه یه دوست هم سطح و قوی اگه داشتم توی سوالات بحث میکردیم و سوال سخت بهم میدادیم و این کمک میکرد. پس دوستان خیلی تاثیر دارن.
      مدرسه هم تاثیر خیلی زیادش برای خود من روی درسهای عمومی بود. من بدون اغراق خیلی خیلی خیلی کم عمومی خوندم و تقریبا هیچی نخوندم. اگه مدرسه ی خوبی بودم که دبیرا عمومی رو خوب درس میدادن، خب سر کلاس عمومی خوب کار میشد و دبیر مجبورم میکرد که خونه هم عمومی کار کنم و اینجوری توی کنکور ضربه نمیخوردم از عمومی.

سایت کانون دقیق نوشته چه حدود رتبه ای میخواد. حدودا تا 140 منطقه 2 قبول شدن طبق 93

صفحه 6 از 17 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن