X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 17 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 244
    1. Top | #91
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      سلامی دوباره.
      توی دبیرستان شریف، کدوم درس ها رو پیشنهاد میدین؟
      به نظرتون درسنامه خوندن کارِ واجبیه؟یا اگه کلیات رو بلد بودیم، بریم توی تمرین تکمیلش کنیم؟
      سال سوم برای هر فصل شیمی چن تا تست بزنیم خوبه؟تستای سیرتاپیاز رو بزنیم کافیه؟یا کتاب دیگه بگیریم؟
      برای فیزیک چطور؟میخوام الگو آموزش بگیریم.تستای اون کافیه؟یا تستش رو هم بگیرم؟
      تحلیل آزمون رو چجوری انجام بدیم خوبه به نظرت؟
      هر درسی که احتیاج داشته باشی. چون اولویت با مدرسه خودته.
      اصلا کار واجبی نیست. دقیقا درستش هم اینه که اگه کلیات رو بلد بودیم بریم توی تمرین. کاملا روش درست همینه. درسنامه برای قسمتای حفظی یا اوناییه که فرمولا و کلیات درس رو نمیدونیم.
      سیرتاپیاز کافیه برای سال سوم. خودم شیمی سال سوم خیلی خیلی کم تست زدم.
      برای فیزیک خیلی سبز تست رو بگیر. ولی اگه اصرار روی الگو داری، اصلا تستش رو نگیر و همون آموزش تستاش خوبن و حتی میشه گفت نسبت کیفیت تستا به تعدادشون بهتر از کتاب تستشه.
      تحلیل آزمون باید با بررسی سوالات نزده و غلط باشه. به امید خدا اونم مینویسم کامل.

2. Top | #92
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohandess niloo نمایش پست ها
      شما دانشگاهت شروع بشه باز میای اینجا دیگه ؟باش تورو خدا

فرستاده شده از LG-D160ِ من با Tapatalk
      میام به امید خدا.
      هندسه 2 خیلی سبز هم خوبه. نیازی نیس عوضش کنی.
      روش خوندن هندسه، حل تست و تمرین سخت، حتی اگه تا 5-10 دقیقه طول بکشه. هندسه تستاش طولانیه. باید تحمل کرد. کلا قبل از تست، فرمولهای کلی رو آدم یاد میگیره و فرمول هایی که توی درسنامه کتابای تست هست، بعدش فقط با همون فرمولا سعی کنی حل کنی سوالات رو. اولش سخته ولی بعدش راه میفتین.

3. Top | #93
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 7p7 نمایش پست ها
      يني تو دروس اختصاصي تاثيير زيادي نداشتن ؟ منظورم ترغيب كردن نيست ، منظورم نكته ها و روشها و ... ست
      من سمپاد درس خوندم، ولی واقعا دبیرامون خوب نبودن در سطح شهر خودمون بهترین بودن، ولی دریغ میکردن و نکات رو توی کلاس نمیگفتن تا کلاس خصوصی باهاشون بگیریم. البته چرا، توی بعضی درسا خیلی خوب بودن مثل دیفرانیسل، ولی در کل نمیشه گفت تاثیر زیاد. مثلا من تمام طول سال گسسته و تحلیلی رو کامل قبل از کلاس میخوندم و سر کلاس عملا چیز جدیدی یاد نمیگرفتم و علتش این بود که کلاس عقب بود از برنامه ی آزمون.
      در کل روی پای خودتون بایستید.

4. Top | #94
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      به نظرت چه عاملی باعث میشه سمپادیا از بقیه بهتر نتیجه بگیرن؟
      علتش رو دبیران نمیدونم. ببین، بهترین دانش آموزای یه شهر، اول دبیرستان میان به سمپاد. خب حالا حتی با وجود امکانات یکسان بین سمپاد و بقیه مدارس اون شهر، طبیعیه که سمپادیا نتیجه بهتری بگیرن

5. Top | #95
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maestro Arman نمایش پست ها
      سلام

اول جا داره یه تشکر ویژه از آقای حدادیان بکنم که وقت گذاشتن و با انرزی و علاقه به سوالات بچه ها پاسخ میدن .

من نمونه ی دولتی میرم (منطقه 3 ) و مدرسمون از دیروز شروع شده هر چند هنوز نه ما خوب راه افتادیم و نه معلم ها ولی امیدوارم این شروع زود به نفع ما تموم بشه .
      رشته ام ریاضی هست و معدل هم 17/18 . ( متاسفانه یکی دروس عمومی یعنی زبان انگلیسی رو خیلی بد دادم و 14 گرفتم و همون گند زد به معدلم )

چهار تا سوال از شما داشتم که اگه مایل بودید پاسخ بدید .

1- چند روزی هست واقعا تو انتخاب منبع برای دروس ریاضی سرگردونم( البته سوال های کنکور بعضی از این دروس رو بصورت درس به درس دارم و واسه هندسه ی 2 هم یه منبع خوب گیرآوردم ! ) . از یه طرف نمیخوام دور و برخودم رو شلوغ کنم و هم میخوام منابع قابل متکی داشته باشم تا فقط همونارو بخونم .
      آیا دو کتاب گسسته و جبر و احتمال خیلی سبز و هشت کتاب ریاضی گاج رو تایید میکنید ؟این هشت کتاب ریاضی بدجوری چشمم رو گرفته اگه کتاب های دیگه ای برای حسابان و جبر و گسسته و دیفرانسیل مدنظرتون هست بگید .
      در ضمن در بین پستاتون دیدم که حسابان خیلی سبز رو به عنوان یه منبع عالی معرفی کردید ! منظورتون حسابان محسن عسلی هست ؟ من که در کتاب ایشون به جز یه سری تست های تالیفی چیزی ندیدم .من میخواستم این کتاب رو کنار بذارم ولی اگه واقعا کتاب خوبیه بگید .

2-زبان انگلیسی رو به بدترین شکل ممکن ( 14) تو امتحانات نهایی خراب کردم . آیا از ترمیم معدل استفاده کنم یا وقت و تمرکزم رو بذارم رو کنکور و جبرانش کنم؟

3-تو کنکور سوال ها رو به ترتیب دفترچه پاسخ دادید ؟

4-شب کنکور رو چطور سپری کردید ؟

خیلی ممنونم
      سلام.

1. منابع رو توی پست های قبلی گفتم. گسسته و جبر خیلی سبز تالیف رسول محسنی منش و سروش مویینی عالیه. ولی 8 کتاب گاج رو اصلا نمیپسندم. ببین، فقط حجم دیفرانسیل و ریاضی پایه خیلی سبز از حجم 8 کتاب ریاضی بیشتره. خب این یعنی یه جای کار میلنگه. 8 کتاب گاج فقط تستهای کنکوره و به همه ثابت شده با تستهای کنکور به تنهایی نمیشه بالای 40 زد #نظرشخصی
      گسسته و جبر خیلی سبز. تحلیلی الگو. هندسه پایه سیرتاپیاز. دیفرانسیل و ریاضی پایه خیلی سبز. آمار خط ویژه
      2. نمیدونم والا این ترمیم معدل هنوز چیزی ازش اعلام نشده درست و واضح و اصلا فکر نمیکنم به کنکور 95 برسه. تصمیم با خودت.
      3. بله به ترتیب.
      4. شب به یه حرم توی شهرمون رفتم و بعدش سراغ مامانبزرگم رفتم. ساعت 11 رفتم که بخوابم ولی خیلی طول کشید تا بخوابم.

6. Top | #96
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matin.r نمایش پست ها
      سلام آقاي حداديان

هندسه پايه تون شنيدم قوي بوده ؟؟

منابع و پيشنهادتون ؟؟؟

تشكر
      هندسه پایه اگر مثل 94 بخواد طرح بشه، توصیه اکیدم اینه که جز فصل های اول و چهارم هر دو کتاب هندسه پایه چیزی نخونید!
      منابع سال کنکور سیرتاپیاز. و سال دوم میکروی گاج. سال سوم نشرالگو و میکروی گاج رو زدم.

7. Top | #97
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ميدونين آخه مشكل من و امثال من اينكه مثلا به هم ميگيم فلاني از مدرسه تيزهوشان فيزيك ١٠٠ زده و حسرت ميخوريم كه ما نميتونيم چون دبيرامون خوب نيستن
      ما که هیچ، بدون اغراق هیچ چیز اضافه ای که توی کتابا باشه یاد نگرفتیم. تنها دبیرانی که خیلی ازشون راضیم، توی سالهای پایه بودن و سال کنکور من یک درصد هم به مدرسه اکتفا نداشتم

8. Top | #98
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohandess niloo نمایش پست ها
      گفتید توتابستون دینی2بخونیم،من چون فک میکردم فراره نخوندم گذاشتم برای عید،بخونم یادم نمیره؟
      برای حسابان گاج سفید وشیمی 2مبتکران رو تابستونی زدم برم کتاب تست دیگه ای بزنم یاکفایت میکنه و برم سراغ درسای دیگه تمرکز کنم؟
      نه یادت نمیره. بخونه دینی 2 رو. خیلی اذیت میکنه. میشه گفت سختترین قسمت دینی هست.
      خب آزمون که شرکت میکنی اگه بالا میزنی یعنی کفایت میکنه و برو سراغ درس دیگه. درکل به نظر خودم هم اگه کامل زده باشی نیازی به کتاب دیگه نیست. برو سراغ درسای دیگه که به شهریور رسیدیم.

9. Top | #99
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببخشيد شايد تكراري باشه ولي بالاخره براي گسسته و ديفرانسيل و پايه خيلي سبز ؟ چرا الگو نه ؟
      بعد در مورد اينكه گفتين خط ويژه شيمي ، آيا خط ويژه چاپ پارسال با توجه به تغييرات پيش براي امسال مناسبه؟ يا حفظيات مهر و ماه خوبه ؟ يا اصن خودمون خلاصه نويسي كنيم؟
      خب آخه همشون خوبن. یه منبع صرف که خوب نیست. من اول الگو رو گفتم چون ریاضی پایه ش دیر میاد. ولی نظر اصلیم روی خیلی سبزه. گسسته هم که خیلی سبز.
      حفظیات مهروماه به درد نمیخوره. خودت خلاصه نویسی بتونی بکنی بهترینه ولی اگه نتونستی باید صبر کنی خط ویژه جدید بیاد.

10. Top | #100
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      من رفتم کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه الگو رو دیدم..دو جلدش رو هم حجمشون میشه اندازه دیفرانسیل خیلی سبز....ریاضیات پایه خیلی سبزم که قراره مهر بیاد...که قطعا اون هم 700 صفحه باشه حداقل...

حجمشون زیاد نیس به نظرتون؟؟؟وقت میشه آیا؟

واسه هندسه 1 و 2 الگو خوبه؟؟

جبر و گسسته که خیلی سبز(همین که امسال ویرایش شده؟؟)

هندسه تحلیلی الگو خوبه؟
      ریاضی پایه به هیچ وجه حجمش به 700 صفحه نمیرسه. دیگه فوقش 450 بشه. و وقت میشه به نظرم برای کسی که رتبه خوب میخواد. اما اینکه دیر چاپ میشه به نظرم بهتره برای 95 از یک ریاضی پایه دیگه استفاده کنید.
      الگو هم واس هندسه خوبه.
      جبر و گسسته خیلی سبز امسال ویرایش نشده ها. تا جایی که خبر دارم ویرایش نشده.
      هندسه تحلیلی جدید الگو هم خوبه.

11. Top | #101
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      واسه دیفرانسیل خیلی سبز بگیریم و در کنارش الگو دو جلدی رو هم بگیریم خوبه؟؟ زنگ زدم خیلی سبز...گفتن ریاضیات پایشون اواخر پاییز میاد.

واسه شیمی شما متن کتاب درسیو میخوندید؟؟ من حوصله کتاب درسیو ندارم..کتابی هست که پوشش بده کل متنای کتابو..
      نه خيلي زياد ميشه. خيلي سبز براي ديف و در كنارش حسابان الگو يا رياضي پايه انتشارات بيست يا رياضي پايه تخته سياه.

نه حقيقتش من متن كتاب رو نخوندم. درسنامه ي كتاباي تست خصوصا گاج متن كتاب رو كامل پوشش داده

12. Top | #102
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Negin_GH نمایش پست ها
      سلام

تبریک بابت رتبه خوبتون

چندتا سوال...
      تو این یه ماه باقی مونده تابستون درسایی که خوندیم رو تست بیشتر بزنیم و مسلط شیم یا درسای نخونده رو بخونیم؟

اینکه میگن کتابای درسی رو کامل بخونیم و مسلط باشیم یعنی چی؟(برا دروس تخصصی)یعنی خط به خط کتابارو بخونیم؟یا فقط مثالا و تمرینا؟
      آخه تو بعضی درسا مثل حسابان تمرینای کتاب به نظرم اصلا شبیه سوالای کنکور نیس

شرمنده اگه سوالام تکراری بود
      پیشاپیش ممنونم از جوابتون
      به نظر من درسا نخونده رو بخونيد و درطول سال و كم كم مسلط بشيد روي اينايي كه تا الان خونديد

منظورشون فقط مثالا و تمريناست. اين كه ميگن بخونيد منظور تحليل كامل سوالاته. مثلا تست كنكور 93 رياضي يه نمودار از كتاب بود كه اگه آدم تمرينش رو حل كرده بود بيست ثانيه اي سوال حل ميشد. و خب چون كتابا اومدن و تمرينها رو درقالب تست بررسي كردن، نيازي نيست خودمون هم تمرينارو حل كنيم دوباره

13. Top | #103
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      سلام.
      چندتا سوال :
      1- برای دیفرانسیل نظر شما در مورد تخته سیاه و الگو چیست ؟ کدام را ترجیح میدهید؟! (با پایه ریاضی قوی)
      2- برای فیزیک پیش ، من فیزیک پایه گاج رو که میخونم پاسخنامش حوصلمو سرمیبره ! بنظر شما الگو بهتر نیست ؟
      3- برای گسسته من آموزش ، فار را دارم . برای تست به نظر شما چه منبعی مناسبه ؟
      4- برای تحلیلی چه کتابی رو توصیه میکنید ؟ کتاب جدید انتشارات الگو (سه بعدی) چطوره ؟
      5- در کل نیازه برای کتابای جدیدی که خیلی سبز قراره چاپ کنه ، منتظر بمونیم ؟
      1. نشرالگو. تخته سياه بيخودي زياده و سوالاي تاليفيش درسته كه سخت و جوندار هستن ولي واقعا سبك سوالاي كنكور رو ندارن
      2. يني چي حوصلتو سر ميبره ؟ خب پاسخنامشو نخون. يا اگه زياد توضيح داده بپر از روي توضيحات اضافيش
      3. خيلي سبز سروش موييني
      4. كتاب جديد الگو خيلي خوبه. البته اگر براي آموزش ميخواي بهترين كتاب بازار فار هست از نظر من
      5. اصولا اجباري دركار نيست. همونطور كه تكرقمي هاي 94 بدون اين كتابا درصداي بالا زدند. ولي خب كتاب هرچي جديدتر باشه بهتره. به نظرم تا آخر تابستون مي ارزه صبر كرد براشون ولي بعدش نه (مگر در موارد خيلي خيلي خاص )

14. Top | #104
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      سلام . شما برای درسی مثل فیزیک خلاصه نویسی می کردید یه از کتابای جمع بندی توی بازاری استفاده کردید ؟
      نه حقيقتش. از كتاباي جمعبندي استفاده كردم و خلاصه نداشتم.

15. Top | #105
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      سلامی دوباره ..

پیشنهاد شما واسه «تسلط شیمی 3» چی چی یست ؟!؟
      اول تسلط خيلي خيلي زياد روي حفظيات. بخدا حفظيات كليد ورود به مسئله است و از مسئله مهمتره. بارها و بارها حفظيات رو بخونيد. بعدش يك كتاب بگيريد و يك روش حل مسئله رو مسلط بشيد. حالا بشينيد و تستهاي سراسري رو با هدف تثبيت روش و اينكه با خوندن صورت سوال سريع روش توي ذهنتون بياد بزنيد. بعد از اين مرحله از كتاب شيمي آزمون فار، آزمون بزنيد و با مسائل سختتر آشنا بشيد . در آخر هم از سايت كانون روزی یک آزمون مسئله بزنید تا سرعت و دقتتون بالا بره. همین.

صفحه 7 از 17 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن