سلام
اول جا داره یه تشکر ویژه از آقای حدادیان بکنم که وقت گذاشتن و با انرزی و علاقه به سوالات بچه ها پاسخ میدن .
من نمونه ی دولتی میرم (منطقه 3 ) و مدرسمون از دیروز شروع شده
.gif)
هر چند هنوز نه ما خوب راه افتادیم و نه معلم ها ولی امیدوارم این شروع زود به نفع ما تموم بشه .
رشته ام ریاضی هست و معدل هم 17/18 . ( متاسفانه یکی دروس عمومی یعنی زبان انگلیسی رو خیلی بد دادم و 14 گرفتم و همون گند زد به معدلم )
چهار تا سوال از شما داشتم که اگه مایل بودید پاسخ بدید .
1- چند روزی هست واقعا تو انتخاب منبع برای دروس ریاضی سرگردونم( البته سوال های کنکور بعضی از این دروس رو بصورت درس به درس دارم و واسه هندسه ی 2 هم یه منبع خوب گیرآوردم ! ) . از یه طرف نمیخوام دور و برخودم رو شلوغ کنم و هم میخوام منابع قابل متکی داشته باشم تا فقط همونارو بخونم .
آیا دو کتاب گسسته و جبر و احتمال خیلی سبز و هشت کتاب ریاضی گاج رو تایید میکنید ؟این هشت کتاب ریاضی بدجوری چشمم رو گرفته
.gif)
اگه کتاب های دیگه ای برای حسابان و جبر و گسسته و دیفرانسیل مدنظرتون هست بگید .
در ضمن در بین پستاتون دیدم که حسابان خیلی سبز رو به عنوان یه منبع عالی معرفی کردید ! منظورتون حسابان محسن عسلی هست ؟ من که در کتاب ایشون به جز یه سری تست های تالیفی چیزی ندیدم .من میخواستم این کتاب رو کنار بذارم ولی اگه واقعا کتاب خوبیه بگید .
2-زبان انگلیسی رو به بدترین شکل ممکن ( 14
.gif)
) تو امتحانات نهایی خراب کردم . آیا از ترمیم معدل استفاده کنم یا وقت و تمرکزم رو بذارم رو کنکور و جبرانش کنم؟
3-تو کنکور سوال ها رو به ترتیب دفترچه پاسخ دادید ؟
4-شب کنکور رو چطور سپری کردید ؟
خیلی ممنونم