X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 17 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 244
    1. Top | #106
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      سلام .ممنون از پاسخگویی .
      چندتا سئوال دیگه :
      1- برای دیفرانسیل من میخوام دو تا کتاب بزنم . یک کتاب میخوام خیلی جامع باشه در مرحله اول آموزشی و کتاب بعدی زماندار و آزمونی . فرمودید الگو ، برای منبع دوم به نظر شما چه کتابی مناسبه ؟
      2- برای هندسه تحلیلی ، فرمودید کتاب فار برای آموزش . اما طبق تجربه ای که دارم کتابهای فار علیرغم غنی و بسیار کامل بودن ، وقت گیرند و به نظر سخت میشه هم یه کتاب آموزش فار (که عمدتا تشریحی هم هستند) را با یک کتاب تست دیگر کار کرد. با این حساب کتابی که آموزش مناسبی داشته باشد (نه خیلی مفصل و اثباتی و نه خیلی حفظی و کنکوری) و نیاز به تست را نیز برطرف کند چه کتابی است ؟ دبیر تحلیلی ما توی تشریحی و اثباتی و تمرینهای کتاب خوبه ولی بعید میدونم کنکوری باشه !
      3- برای فیزیک ، میشه یه نگاهی به این کتاب بندازید ؟نشر جوکار
      به نظر شما برای تست تالیفی و سخت ، این بهتره یا فیزیک جامع خیلی سبز ؟
      1. کتاب آزمون فار یا دیفرانسیل تکمیلی خیلی سبز. ولی دو منبع برای دیفرانسیل سنگ بزرگه!
      2. الگوی جدید
      3. دیدم این کتاب رو قبلا. اصلا اصلا توصیه نمیکنم. فیزیک جامع خیلی سبز خیلی بهتر از این نشر جوکاره

2. Top | #107
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در مورد شیمی هم ممنون میشم پاسخ بفرمایید !
      شیمی بهترین ترکیب اینه و باور کنید بهترش نیست:
      دوم نشرالگو (بهترین کتاب بدون شک) سوم گاج (توی سوم کتابا خیلی فرقی نمیکنن) پیش الگو (هنوز نیومده). بعد از عید هم کتابای آزمون فار (برای رتبه زیر 100 کشوری)

هندسه تحلیلی الگوی جدید از نظر تست خیلی غنی هست و نیاز به کتاب تست کنارش نیست.

3. Top | #108
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شرمنده من انقدر مزاحم میشم !
      کتابهای فیزیک فرید شهریاری چطورن ؟
      نظر من اينه كه حجمشون زياده و تا گاج هست نيازي به منبع ديگه نيست. با همين گاج به تنهايي افراد زيادي فيزيك 94 رو بالاي 90 زدن

4. Top | #109
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      سلام.
      آزمونای گزینه دو توی سالای پایه، وقت ندارن.یعنی به شدت زیاده وقتشون. به نظرتون بد نیست؟
      به نظرتون درسته اگه حد رو توی تابستون در حد حسابان بلد باشیم، توی سال در حد سال چهارم بخونیم؟کمک میکنه؟
      نظرت در مورد آزمونای گاج؟آخه مجانیه.بورسیه معدل
      به نظرت این ترکیب برای سال سوم خوبه در هر هفته؟
      حسابان:6
      جبر:3
      هندسه:3
      فیزیک:5.5
      شیمی:5.5
      ادب:2.5
      زبان ف:3
      زبان:2
      عرب:3.5
      دینی:2
      --------------------
      هفته ای 36
      نه . چون هدف شمام آزمون نيست و وقتشون خوبه كه به تشريحي خوندنتون ضربه نزنه
      آره خوبه اگه بلد باشيم. و بخاطر همين توصيه ميكنم حسابان رو اول تموم كنيد كامل
      مفت باشه كوفت باشه
      اين تركيب يه چيز شخصيه ولي اصولا متناسب با وقت هردرس توي برنامه هفتگي مدرسه باشه بهتره. مثلا اگه سه زنگ حسابان داريم يه زنگ عربي ، وقت حسابان هم سه برابر عربي باشه واسه خوندن و تست زدن

5. Top | #110
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohandess niloo نمایش پست ها
      یه سوال دیگه!
      خانوادتون چقدر توی موفقیتتون نقش داشتن،چه کارایی برای اروم شدن محیط خونه انجام دادن؟اینو میخوام به خانواده نشون بدم،یجوری بگو روشون یذره تاثیر داشته باشه
      سال چندمي؟ اگه سال چهارمي برنامه ي رزمندگان افتضاحه. به نظرم سوالاي قلمچي رو تا دي از نت بگير و توي خونه بزن و آزموناي رزمندگان رو حتي اگه بدون آمادگي بودي براي موندن توي جو آزمون شركت كن. و از دي به بعد قلمچي رو حضوري شركت كن. و در ضمن اينا همش حرفه كه اگه آزمون رو نياي بورس نيستي. شهر ما كه حرف الكس بود و غيبت داشتيم .
      راجب نقش خانواده هرچي بوده با سايت كانون گفتيم و به زودي مصاحبه رو توي سايت قرار ميدن. فقط مهمترين چيز براي من اين بود كه بهم اعتماد كنن كه مسيرم درسته و آخرش خوب ميشه

6. Top | #111
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      ببخشید باز میپرسم..

الان منابعم تکمیله.فقط میمونه هندسه 1 و 2 هندسه تحلیلی...به نظرتون برای تسلط بیشتر آموزشم نیازه؟اگه نیازه میشه منابع واسه این چندتا درسم بگید...

برای شیمی دو خوندم که گفتید فقط و فقط الگو..خب الگو کتاب شیمیش سنگینه..منم که پایه شیمیم ضعیفه..به نظرتون همون مبتکران خوبه واسم؟
      به نظرم هندسه 1 و 2 رو بزار كنار و براي هندسه تحليلي گاج ميكرو رو بزن.

الگو بهتري كتاب و سنگين ترين كتابه و براي درصد بالا و رتبه زير 100 هست . به نظرم گاج يا همون مبتكران خوبه برات

7. Top | #112
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هندسه 1 و 2 رو واسه چی بزارم کنار؟؟؟ واسه تحلیلی گفتین الگو جدید خوبه که...کدومش خوبه؟/همین سه بعدیش؟

البته شیمی دو رو خوب میزنما ولی به سختی..شیمی سومم خوبه...کلا واسه رتبه زیر 300 کشوری میخوام بخونم...
      الگو جدید مثل دیفرانسیلشه. الان باز تستی 10 دقیقه طول میکشه. بخاطر همین گفتم گاج. خودمم گاج داشتم و تحلیلی کنکور 94 رو صد زدم.
      هندسه 1 و 2 رو برای این گفتم که اگه یک درصد مثل 94 بیاد، بالاترین درصد ریاضی کشور هم فقط 3 تاش رو میتونه حل کنه

8. Top | #113
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سال چهارمم
      پارسال یه چن تا از دوستامو حذف کردن،
      کتاباش بنظرت خوب بودن؟عربی های رزمندگان که پراز غلطه وهندسه وجبرشم به دردنمیخوره.
      اصلا عضورزمندگان نباشم چیزی رو ازدست میدم؟

فرستاده شده از LG-D160ِ من با Tapatalk
      کتاباشو اصلا استفاده نکردم و به نظرم خوب نبودن. تنها چیزی که از دست میدی سوالای آزموناشه. سوالاش بجز ریاضی و زبان خوب بودن. مثلا شیمیش خیلی شبیه کنکور بود مخصوصا آخراش

9. Top | #114
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همون مقدار وقتو رو درس دیگه ای گذاشتم خیلی خیلی بیشتر جلورفتم.
      ینی ازدستش میخوام گریه کنم بخدا

فرستاده شده از LG-D160ِ من با Tapatalk
      خودت جواب خودتو دادي ديگه.
      هندسه رو اگه رتبه زير 200 كشوري ميخوايد و علاقه داريد بخونيد. وگرنه بزاريد بعد از بقيه درسا

10. Top | #115
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad76 نمایش پست ها
      سلام به همه ی دوستان
      اقا من برادر میلادم رشتم ریاضیه! یه سوال داشتم من الان برای خوندن دیفرانسیل پایه(همون ریاضی ۲ و حسابانو میگم) تابع از خوشخوان سوم و تستاش و مثلثات درسنامه رو خوندم اما تست کنکور و تالیفی نزدم خیلی گیج شدم اصن نمیدونم این ریاضیو چجور بخونم تو حل سوالاتش مشکل ندارم اما منبع و برنامه درست و حسابی واسه خوندنش ندارم اگه میشه کمک کنید (از دوستان عزیزم لطف کنن کمک کنن)
      منبع هرچی دوستات کار میکنن. فقط خوشخوان رو خواهشا همین اول کار اصلا نرو سراغش
      برنامه هم قلمچی.
      همین

11. Top | #116
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقای حدادیان به نظر شما هندسه رو چکار کنیم ؟
      من عاشق ریاضی و فیزیک و در نتیجه هندسه هستم ولی واقعا این شیوه ی هندسه داره اذیت میکنه ...
      بنظر شما میشه روند کنکور 95 رو پیشبینی کرد ؟
      آیا ممکنه کنکور 95 ساده تر باشه؟
      نه خب بخون. مشکلی نیست. فقط توی روحیه ت نخوره و آماده باش براش. من هندسه نقطه قوتم بود و میانگین درصد کانونم بالای 90. اونوقت سر کنکور هم وقت زیادی گذاشتم. هم حل نشدن. هم روحیه م داغون شد.
      فقط میگم توی اولویتای آخر درسات باشه. یا بشین براش چند کتاب بزن (که خیلی سخته اینکار) یا وقتی بقیه درسارو خوندی بیا سراغش.

12. Top | #117
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه اون مشکل 10 دقیقه فقط واسه فیزیک بود که داره بهتر میشه خدارو شکر...الگوی جدید همون سه بعدیش منظورتونه؟؟

هندسه 1 و2 یعنی در این حد سخته؟؟ کلا چندتا سوال ازش میاد؟؟ شما چندتارو زدی؟؟منبعت چی بود؟؟

روش خوندن درسا مثل زیاضی...یا خوندن عمومیا مثل دین و زندگی رو کی میزارید؟
      بله سه بعدی منظورمه.
      98 درصد دانش آموزا هندسه 1 و 2 رو حذف میکنن. کلا 8 سوال ازش میاد. من درست و غلطام روی همدیگه شد 1.5 سوال! منبع هم زیاد بود. اصلیش گاج.
      میزارم

13. Top | #118
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Negin_GH نمایش پست ها
      سلام

مدرسه ما آزمونای گزینه 2 رو میگیره
      ولی من اصلا از برنامش خوشم نیومد
      به نظرتون خودم جدا از مدرسه قلمچی هم ثبت نام کنم یا همون آزمونای گزینه 2 رو بدم ولی با برنامه قلمچی پیش برم یا ...؟

ممنون
      مدرسه اي كه خودش آزمون ميگيره، يه برنامه هم مخصوص خود مدرسه داره. با اون پيش برو. اگه نداشت با همون گزينه دو. گزينه دو اينقدم بد نيست برنامش باو. رتبه 9 كنكور امسال فقط پنج آزمون قلمچي شركت كرده و درطول سال با گزينه دو پيش رفته

14. Top | #119
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahrazah41 نمایش پست ها
      ببخشید میدونم سوالم بی ربطه ولی اگه ممکنه کمی در رابطه با مهندسی برق حرف بزنید . ���������������� �
      برای فیزیک دو کتاب الگو خوبه یا نه ؟؟من فصل فشار رو نمیفهمم ...اصلا....����������� .
      خیلی ممنون که وقت میگذارید جواب ما رو میدید.چون اغلب کنکوری های اطراف ما بعد از کنکور محو میشن ���������������� ���������������� ���������������� ����������

فرستاده شده از LG-D686ِ من با Tapatalk
      يني چي راجب مهندسي برق حرف بزنم؟ چي بگم خب ؟
      براي فيزيك خيلي سبز جديد بگير فك ميكنم مشكلت حل بشه. درسنامه الگو خيلي خوب نيست

15. Top | #120
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظر شما روند هندسه سال دیگه چطوره ؟
      من هدفم زیر 100 منطقه دوه!
      نمیشه گفت خب. الان ینی نمیشه چون هنوز سوالات طرح نشدن.
      مثلا شیمی 92 گفتیم دیگه سختتر نمیشه، 93 سختتر شد. باز گفتیم سختتر از این نمیشه، 94 سختتر شد. از اون طرف دینی 93 سخت شد و گفتیم 94 هم سخته، ولی آسون شد.
      برای زیر 100 منطقه دو نیازی به هندسه نداری. و البته بستگی داره تا الان چقد خوندی. اگه زیاد هندسه خوندی خب ادامه بده. ولی اگه شروع نکردی فعلا هم شروع نکن

صفحه 8 از 17 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن